ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Η «άρρωστη» ντρίπλα του Γκιουλέρ! (vids)
Τότεναμ: Νέο «πλήγμα» ενόψει του ντέρμπι με την Άρσεναλ!
Ο νέος «Βασιλιάς» της Ρεάλ της έδωσε το τρίποντο κόντρα στη Σοσιεδάδ! (vid)
Οριστικό: Νέος προπονητής της Λίβερπουλ ο Σλοτ!
Η Ντόρτμουντ περιμένει με… ανοιχτές αγκάλες τον Γιούργκεν Κλοπ!
Ρεάλ: Σκοράρει ο Γκουλέρ στην πρώτη του συμμετοχή ως βασικός στη La Liga! (vid)
Ντε Ρόσι: «Δεν ήξερα τι έπρεπε να κάνω…»!
«Ο Βιρτζ της Λεβερκούζεν θα γίνει όπως ο Μέσι»!
Ρεάλ Μαδρίτης: Κάθε καλοκαίρι χάνει τον αρχηγό της!
Πανηγυρίζει α λα Κριστιάνο και στο… μπιλιάρδο ο Γκαρνάτσο! (vid)
Ανέλπιστο δώρο στην Παρί από τη Γερμανία!
«Μες στη βδομάδα η Μπάγερν θα έχει απόφαση για προπονητή»
Φιγουρίνι ο Μανδάς στη συλλεκτική επετειακή φανέλα της Λάτσιο! (pics)
Λοιδορούν συνεχώς τον Ράσφορντ, έτσι αντιδρά ο Τεν Χαγκ!
Το πιστεύει ο Τούχελ: «Ο Γκνάμπρι θα παίξει με Ρεάλ και θα σκοράρει κιόλας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λειψία

Βέρνερ, το Plan B των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Ψηλά στην μεταγραφική λίστα των δύο αιώνιων αντιπάλων της Ισπανίας βρίσκεται ο Τίμο Βέρνερ, για την ενίσχυση της επιθετικής τους γραμμής.

Βέρνερ, το Plan B των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ

Δεν αποκλείεται να έχουν μεταγραφικό “Κλάσικο” για την υπογραφή του Τίμο Βέρνερ. Ο 24χρονος που έχει εντυπωσιάσει φέτος με την φανέλα της Λειψίας, βρίσκεται στην λίστα των δύο ομάδων.

Ο διεθνής άσος βέβαια δεν είναι νούμερο ένα προτεραιότητά τους. Όπως είναι γνωστό άλλωστε, στην κορυφή της λίστας τους υπάρχουν άλλοι παίκτες. Βέρνερ

Στρέφονται στην -αρκετά- πιο προσιτή λύση του Γερμανού

Σε διαρκή επικοινωνία βρίσκεται η διοίκηση της Μπαρτσελόνα με αυτή της Ίντερ για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνεθ. Οι “μπλαουγκράνα” είναι δεδομένο πως ενδιαφέρεται για τον παίκτη και προσπαθεί ώστε να βρεθεί η “χρυσή τομή” για τον Αργεντινό. Παράλληλα, έχει στο στόχαστρο της και τον Νεϊμάρ, η μεταγραφή του οποίου ασφαλώς κι έχει δυσκολίες.

Οι οποίες μετά την κρίση του κορονοϊού, ίσως αποδεχθούν και ανυπέρβλητες. Η λύση στο πρόβλημα της Μπάρτσα ακούσει στο όνομα Τίμο Βέρνερ. Ο Γερμανός επιθετικός μπορεί να αγωνιστεί και στην κορυφή αντί του Λαουτάρο, αλλά και στα αριστερά της επίθεσης σαν αντί-Νεϊμάρ. Επομένως, δεν αποκλείεται η περίπτωσή του να προκριθεί έναντι του ενός ή και των δύο αυτών ποδοσφαιριστών.

Από την άλλη η Ρεάλ Μαδρίτης, έχει σχηματίσει την λίστα της για την ενίσχυση της γραμμής κρούσης. Στην κορυφή της, ο Ζινεντίν Ζιντάν έχει το όνομα του Κίλιαν Εμπαπέ. Η Παρί όμως είναι πιθανόν να μην δεχθεί να παραχωρήσει τον αστέρα της, ειδικά το φετινό καλοκαίρι. Επομένως, ο Γάλλος τεχνικός έχει καταλήξει στην εναλλακτική του Βέρνερ.

Άλλωστε, εκτιμάει ιδιαιτέρως τις ικανότητες του παίκτη και έχει δώσει εντολή στην διοίκηση των “μερένχες” να κάνει την κρούση της στην πλευρά του παίκτη. Ο 24χρονος άσος έχει ανεβάσει κατακόρυφα την αξία του με τις εμφανίσεις του σε Γερμανία κι Ευρώπη. Θα είναι λοιπόν από τα πιο “καυτά” ονόματα του καλοκαιριού. Ο Κλοπ έχει εκφράσει έντονο ενδιαφέρον για να τον φέρει στο Μπερναμπέου, ενώ και η Ίντερ θα τον ήθελε εφόσον έδινε τον Λαουτάρο Μαρτίνεθ στην Μπαρτσελόνα.

Την παραχώρησή του διευκολύνει πάντως και η ρήτρα που φέρεται να υπάρχει στο συμβόλαιό του. Όποια ομάδα λοιπόν θέλει να μιλήσει με τον παίκτη θα πρέπει να καταβάλλει το ποσό των 60 εκατομμυρίων στην Λειψία.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ