Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Από τον Μόντριτς εξαρτάται η θέση του Όντεγαρντ στη Ρεάλ
Ρεάλ Μαδρίτης

Από τον Μόντριτς εξαρτάται η θέση του Όντεγαρντ στη Ρεάλ

Η παραμονή ή μη του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης θα κρίνει αν ο Μάρτιν Οντεγκάαρντ θα αγωνίζεται στη "βασίλισσα" την επόμενη σεζόν.

24.04.2020 | 13:43

Από το 2012 και την έλευση του Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης, η “βασίλισσα” έχει κατακτήσει μεταξύ άλλων 4 Τσάμπιονς Λιγκ και 1 πρωτάθλημα. Ο Κροάτης μέσος έχει πρωταγωνιστήσει στις μεγαλύτερες επιτυχίες του συλλόγου για τη δεκαετία που διανύουμε. Ωστόσο, το πλήρωμα του χρόνου έχει αρχίσει να επηρεάζει την απόδοση του 34χρονου. Τα τελευταία 2 χρόνια έχει πέσει αισθητά η απόδοσή του και δεν έχει τη διάρκεια των περασμένων ετών. Ας σημειωθεί ότι στις 2 τελευταίες σεζόν, πάντως, μετράει 9 γκολ και 13 ασίστ σε 76 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.

Με το συμβόλαιό του να λήγει το καλοκαίρι του 2021, ο Ζιντάν καλείται να αποφασίσει αν θα συνεχίσει να πορεύεται με τον Μόντριτς για μία ακόμη χρονιά. Η εξέλιξη της συγκεκριμένης υπόθεσης επηρεάζει άμεσα το μέλλον του Μάρτιν Οντεγκάαρντ. Σύμφωνα με την Marca, o Νορβηγός μέσος θα αγωνίζεται στη Ρεάλ την επόμενη σεζόν αν τελικά πωληθεί φέτος ο Μόντριτς. Την υπογραφή του Κροάτη εξετάζουν η Μίλαν και η Ίντερ Μαϊάμι. Αν πειστεί ότι θα βρίσκεται στα πλάνα του Ζιντάν, τότε θα παραμείνει και η επιστροφή του Όντεγκάαρντ δε θα υλοποιηθεί.

To συμβόλαιο του Oντεγκάαρντ

Ειδικότερα, ο 21χρονος ποδοσφαιριστής αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ από πέρυσι. Η ομάδα του Ζιντάν έχει τη δυνατότητα, όμως, είτε να ανανεώσει το δανεισμό του για ένα ακόμη χρόνο είτε να τον φέρει πίσω στο Μπερναμπέου.

Όσον αφορά τον Όντεγκάαρντ, είναι θετικός στην υλοποίηση δύο ενδεχομένων . Είτε να συνεχίζει να αγωνίζεται ως δανεικός στη Ρεάλ Σοσιεδάδ για ένα ακόμη χρόνο, με την οποία κατάφερε να ξεδιπλώσει το ταλέντο του. Είτε να επιστρέψει στη Ρεάλ, με την προϋπόθεση ότι θα έχει αποχωρήσει ο Μόντριτς. Με αυτόν τον τρόπο θα έχει περισσότερες ελπίδες να καθιερωθεί στο βασικό σχήμα των Μαδριλένων.

Με την Ρεάλ Σοσιεδάδ, ο Νορβηγός ποδοσφαιριστής πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν φέτος. Σε 28 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μέτρησε 7 γκολ και 8 ασίστ. Παράλληλα, βοήθησε την ομάδα του να προκριθεί στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version