ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Λίβερπουλ

“Ο Αλεξάντερ ήδη από την U14 φαινόταν ότι θα κάνει καριέρα”

Ο πρώην προπονητής του Αλεξάντερ Άρνολντ στις ακαδημίες της Λίβερπουλ, Μάικλ Μπιλ, αναφέρθηκε στο ταλέντο του ποδοσφαιριστή ήδη από την ηλικία των 14.

“Ο Αλεξάντερ ήδη από την U14 φαινόταν ότι θα κάνει καριέρα”

Ο πρώην προπονητής ακαδημιών της Λίβερπουλ, Μάικλ Μπιλ, αποκάλυψε ότι οι προοπτικές του Αλεξάντερ Άρνολντ ήταν διακριτές ήδη από μικρή ηλικία. Από τη πρώτη φορά που τον παρακολούθησε να αγωνίζεται ως στόπερ με την ομάδα U14. Ειδικότερα, ο Μπιλ αποχώρησε από την ακαδημία της Τσέλσι το 2012 για να πάρει την αντίστοιχη θέση στη Λίβερπουλ.

O ίδιος, μάλιστα, είχε κατορθώσει να κάνει κυρίαρχη τη Τσέλσι σε κάθε εγχώρια διοργάνωση κατά τη θητεία στο Κόμπχαμ. O Mπιλ αντικρίσει ιδίοις όμμασι και τις δυνατότητες των Μάουντ, Λόφτους Τσικ και Έιμπραχαμ.

Μιλώντας στο Goal.com, o Μπιλ αρχικά ανέφερε τη συμβουλή που θα έδινε σήμερα στον Αρνολντ. “Έχει ξεπεράσει ήδη τις προσδοκίες μου. Θα του έλεγα ότι ήδη έχει πετύχει πολλά πολύ νωρίς. Είναι, όμως, μόνο το 5% αυτών που ήθελε να πετύχει. Γι΄αυτό πρέπει να παραμείνει πεινασμένος μέσω των επιτυχιών. Έχει το ίδιο βλέμμα στο μάτι του, όπως όταν ήταν 16 ετών. Θέλει να βελτιωθεί. Αυτό με κάνει να χαμογελώ” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Έρωτας με την πρώτη ματιά

Στη συνέχεια, ο Μάικλ Μπιλ περιέγραψε την αντίδραση όταν είδε για πρώτη φορά τον Αλεξάντερ να προπονείται.

“Τον είδα την πρώτη μου μέρα στην U-14 να αγωνίζεται ως κεντρικός αμυντικός και ήταν διαφορετικός από κάθε άλλον που είχαμε στη Τσέλσι. Στην πρώτη μου μέρα στη Λίβερπουλ με ρώτησαν ποιος παίκτης μου άρεσε. Τους έδειξα τον Τρεντ και πίστευα ότι θα παίξει στην πρώτη ομάδα, διότι κοίταζα στα άλλα γήπεδα και ξεχώριζε από οποιονδήποτε άλλο. Με ενθουσίαζε. Στη Λίβερπουλ ήταν διαφορετικά από τη Τσέλσι αλλά θα έπαιζε και σε οποιαδήποτε ομάδα των μπλε. Γι΄αυτό το είχε πει τότε αυτό. Κάποιες φορές αναρωτήθηκα αν έβγαλα βιαστικά συμπεράσματα, καθώς υπήρχαν τομείς προς βελτίωση. Είναι τυχερός που είχε καλό δίκτυο υποστήριξης με την μητέρα του, την Νταϊάνα. Τα αδέρφια του, επίσης τον βοήθησαν. Κράτησε μικρό το δίκτυο του και απομάκρυνε τις φωνές που θα τον επηρέαζαν. Υπήρχε αρκετή δουλειά να κάνει. Σαν τον Μάουντ και τον Λόφτους Τσικ σκεφτόμουν περισσότερο τι θα γίνει παρά τι είναι εκείνη τη στιγμή”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ