ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ταλεντάρα από Βραζιλία θέλουν Άρσεναλ, Μπάρτσα

Για την απόκτηση του νεαρού και πολύ ταλαντούχου Γκάμπριελ Βερόν ετοιμάζονται να "κονταροχτυπηθούν" Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα.

Ταλεντάρα από Βραζιλία θέλουν Άρσεναλ, Μπάρτσα

“Μάχη” αναμένεται να δούμε για τα “μάτια” του νεαρού άσου της Παλμέιρας. Άρσεναλ και Μπαρτσελόνα έχουν ψηλά στην λίστα τον Γκάμπριελ Βερόν και έχουν ήδη ξεκινήσει διαδικασίες για την απόκτησή του.

Ο 17χρονος Βραζιλιάνος έχει κάνει τους σκάουτερ των δύο συλλόγων να “παραμιλάνε”. Ιδιαίτερα όταν τον είδαν να οδηγεί την χώρα του στο χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Κ17, όταν βγήκε και MVP της διοργάνωσης. Άρσεναλ

Οι “μνηστήρες” πληθαίνουν συνεχώς

Ο νεαρός αστέρας όπως είναι λογικό έχει τραβήξει πολλά βλέμματα πάνω του. Ήδη στην χώρα του κάνουν λόγο για ένα μεγάλο ταλέντο. Προφανώς λοιπόν πολλές ομάδες της Ευρώπης έχουν κάνει κρούση στην Παλμέιρας για τον πιτσιρικά, αλλά χωρίς κάποιο αποτέλεσμα μέχρι στιγμής.

Παραδόξως, το όνομα του το πήρε από τον σπουδαίο Χουάν Σεμπαστιάν Βερόν. Ο Γκάμπι αγωνίζεται ως εξτρέμ και κυρίως στην αριστερή πλευρά. Πρόκειται για έναν δεξιοπόδαρο παίκτη που του αρέσει να συγκλίνει για να απειλεί. Ως Βραζιλιάνος ασφαλώς έχει άριστη τεχνική κατάρτιση, ενώ είναι ταχύτατος με “φονική” ντρίμπλα.

Η Έβερτον ήδη κατέθεσε την πρόταση της για τον ταλαντούχο άσο. Τα “ζαχαρωτά” προσέφεραν 15 εκατομμύρια ευρώ για τον παίκτη, αλλά η Παλμέιρας αρνήθηκε. Γενικά, η διοίκηση του συλλόγου ζητάει ένα ποσό γύρω στα 30 εκατ. ώστε να συναινέσει στην παραχώρηση του. Κάτι που πιθανό να βγάζει την αγγλική ομάδα εκτός παιχνιδιού για την απόκτησή του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η ομάδα του δεν θα τον δώσει εύκολα. Άλλωστε, ο παίκτης έχει συμβόλαιο έως το 2024 και η Παλμέιρας δεν χρειάζεται να βιαστεί για να τον δώσει. Πάντως είναι δεδομένο πως θα δεχθεί αρκετή πίεση το ερχόμενο καλοκαίρι με αρκετές ομάδες να τον “γλυκοκοιτάζουν”.

Η Άρσεναλ έχει ήδη επικοινωνήσει με την πλευρά του παίκτη κι έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον. Με την περσινή βραζιλιάνικη τους επένδυση στον Μαρτινέλι να τους αφήνει άκρως ικανοποιημένους, είναι έτοιμη να προχωρήσει σε μία ακόμα. Άλλωστε, ο Αρτέτα επιθυμεί την ενίσχυση της επίθεσης της ομάδας και εμφανίζεται “ζεστός” για τον 17χρονο άσο.

Από κοντά παρακολουθεί τις εξελίξεις και η Μπαρτσελόνα. Οι Καταλανοί επίσης επικοινώνησαν με τον ατζέντη του μεσοεπιθετικού ώστε να μάθουν πληροφορίες για την περίπτωσή του. Αυτό που άκουσαν λοιπόν είναι για την τιμή που έχει ορίσει η Παλμέιρας, την οποία και περιμένει να “ματσαριστεί” ώστε να τον δώσει.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ