ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
Η ατάκα-φωτιά του Μέσι: «Μπορούμε να το πάρουμε… ξανά!»
Ανατροπή με Νεϊμάρ: Απόφαση έκπληξη για το μέλλον του
Ράγισε ο Μαρσέλο: «Με έλεγαν υπέρβαρο – Εγώ ο… παχουλός όμως τα σάρωσα όλα!»
Ύμνοι για το επόμενο «Golden Βoy» του ελληνικού ποδοσφαίρου – Τρέλα για Καλοσκάμη (pic)
Μετά τη Ρεάλ Μαδρίτης και νέο «άκυρο» στον Κονατέ
Σοκ στη Ρεάλ Μαδρίτης – Σοβαρός τραυματισμός για τον Αλεξάντερ Άρνολντ
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μπαρτσελόνα

Στην λίστα και της Μπαρτσελόνα ο Τονάλι

Ο Σάντρο Τονάλι έχει τραβήξει όλα τα βλέμματα της ποδοσφαιρικής Ευρώπης, με την Μπαρτσελόνα να φέρεται να εξετάζει και αυτή την περίπτωσή του.

Στην λίστα και της Μπαρτσελόνα ο Τονάλι

Ένα από τα πιο “καυτά” ονόματα του ερχόμενου καλοκαιριού θα είναι ο Σάντρο Τονάλι. Ο Ιταλός μέσος της Μπρέσια έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του και είναι έτοιμος για το άλμα στην καριέρα του.

Πλέον, όλες οι μεγάλες ομάδες της Σέριε Α τον έχουν στην λίστα τους, αλλά φαίνεται πως έχει “σουξέ” κι εκτός της χώρας.

Τονάλι

Ο Ιταλός αρέσει στον Σετιέν

Προσωπική επιλογή του τεχνικού της Μπαρτσελόνα είναι ο νεαρός άσος. Ο Τονάλι αρέσει πολύ στον έμπειρο προπονητή καθώς πιστεύει ότι ταιριάζει πολύ στο στυλ ποδοσφαίρου που θέλει να παίξει. Η τεχνική κατάρτιση αλλά και η τακτική προσήλωση που επιδεικνύει ο ταλαντούχος έχουν εντυπωσιάσει τον Σετιέν.

Επίσης, το γεγονός ότι μπορεί να παίξει τόσο ως 6άρι, αλλά και ως 8άρι είναι ένα ακόμα πλεονέκτημα. Ουσιαστικά, με έναν παίκτη θα “κλείσουν” δύο κενά του ρόστερ. Με τους Ράκιτιτς, Βιντάλ και Αρτούρ να φαίνονται (λίγο ή πολύ) κοντά στην έξοδο θα χρειαστεί τουλάχιστον ένας μέσος.

Ο Ιταλός λοιπόν μοιάζει ιδανική λύση, τόσο λόγω ποιότητας όσο και ευελιξίας. Όπως γίνεται λοιπόν αντιληπτό ο Σετιέν είναι μεγάλος θαυμαστής του Τονάλι και έχει ζητήσει από την διοίκηση να κάνει την κρούση της στην Μπρέσια.

Ο ιταλικός σύλλογος ασφαλώς έχει καταλάβει πλέον ότι πολύ δύσκολα θα τον κρατήσει μετά και το καλοκαίρι. Επομένως, είναι πρόθυμη να τον παραχωρήσει, εφόσον ικανοποιηθεί οικονομικά. Το ποσό που αξιώνουν στον σύλλογο ανέρχεται γύρω στα 50 εκατομμύρια ευρώ.

Ασφαλώς, η διοίκηση Μπαρτσελόνα το θεωρεί αρκετά υψηλό, ειδικά εν μέσω οικονομικής κρίσης. Ασφαλώς, θα κοιτάξει να ρίξει την τιμή του παίκτη κι έχει βάσιμες ελπίδες πως θα τα καταφέρει. Με το συμβόλαιο του Τονάλι άλλωστε να λήγει σε έναν χρόνο από τώρα, η Μπρέσια δεν μπορεί να κάνει και πολύ “σκληρά” παζάρια.

Το μόνο θετικό για την ομάδα του παίκτη και το οποίο μπορεί να του κρατήσει σε υψηλά επίπεδα την αξία είναι η “ζήτηση” που υπάρχει για χάρη του. Με τις Μίλαν, Γιουβέντους και Ίντερ να είναι έτοιμες να κάνουν πρόταση, ο παίκτης θα καταλήξει σε όποια ομάδα δώσει τα περισσότερα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ