ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
Η Αταλάντα στον τελικό με «ντόρτια» και τώρα Γιουβέντους! (vid)
Η Λίβερπουλ ανέστησε την Έβερτον… αυτοκτονώντας! (vid)
Γκάλαχερ για Τσέλσι: «Φάγαμε πέντε από την Άρσεναλ αλλά προσπαθήσαμε»!
La Liga: Στέλνει το El Clasico εκτός Ισπανίας!
Τραγικές άμυνες από Λίβερπουλ και Γιουνάιτεντ, δώρα σε Έβερτον και Σέφιλντ! (vids)
Πάνος Κατσέρης: Το ακατέργαστο ελληνικό διαμάντι της Ligue 1 (vid)
Αυτά που κάνει φέτος η Άρσεναλ στο Λονδίνο δεν έχουν ξαναγίνει! (pic)
Η Μπάγερν θέλει τον ηγέτη της Μπαρτσελόνα!
Μένει τελικά στην Μπαρτσελόνα ο Τσάβι!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Κιν: “Δε θα δεχόμουν περικοπή του μισθού μου”

Ο παλαίμαχος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρόι Κιν, τοποθετήθηκε σχετικά με τις περικοπές μισθών των παικτών με αφορμή την εξάπλωση του κορονοϊού.

Κιν: “Δε θα δεχόμουν περικοπή του μισθού μου”

Ο Ρόι Κιν αγωνίστηκε για 12 χρόνια στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και κέρδισε τα πάντα. 7 πρωταθλήματα, 4 Κύπελλα και 1 Τσάμπιονς Λιγκ κοσμούν μεταξύ άλλων την τροπαιοθήκη του Ιρλανδού παλαίμαχου μέσου. Ο Κιν εργάζεται πια ως σχολιαστής στο Sky Sports και τοποθετείται καθημερινά για τα ποδοσφαιρικά τεκταινόμενα. Έτσι, σχολίασε τις περικοπές μισθών που καλούνται να δεχθούν οι ποδοσφαιριστές με σκοπό να ελαφρύνουν την οικονομική ζημιά των συλλόγων από την εξάπλωση του νέου κορονοϊού.

“Υπάρχει πίεση προς τους παίκτες στα μεγάλα σωματεία με πλούσιους ιδιοκτήτες να περικόψουν τους μισθούς τους. Όπως το βλέπω εγώ, ειδικά με τον τρόπο που έφυγα από τη Γιουνάιτεντ, δε θα δεχόμουν καμία περικοπή από κανέναν αν επρόκειτο για κάποιους από τους μεγάλους συλλόγους. Όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ, όταν διαπραγματευόμουν νέα συμβόλαια ή όταν έφυγα από την ομάδα, μου γινόταν ξεκάθαρο ότι έτσι είναι οι δουλειές και το κατανοούσα. Υπέγραφα, όμως,συμβόλαια και περιμένω από τους συλλόγους να τιμούν τα συμβόλαια. Γνωρίζω ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες και επαναλαμβάνω ότι το λέω αυτό για τις ομάδες που έχουν χρήματα. Γνωρίζω ότι υπάρχει πίεση προς τους παίκτες αλλά δεν είναι κανενός δουλειά τι θα κάνεις με τους μισθούς σου. Λαμβάνεις τα χρήματα και αν θες να είσαι γενναιόδωρος, τότε το κάνεις. Η ιδέα ότι όλοι πρέπει να δεχτούν περικοπές είναι μία ανοησία. Είναι στο χέρι του καθενός”.

Οι περικοπές μισθών στην Πρέμιερ Λιγκ

Στο κορυφαίο πρωτάθλημα του συλλόγου, οι περισσότερες ομάδες δυσκολεύονται σε πρώτη φάση να πείσουν τους παίκτες τους να “ψαλιδίσουν” τις οικονομικές τους αποδοχές. Λίβερπουλ και Τότεναμ, μάλιστα, είχαν αποφασίσει αρχικά να περικόψουν μόνο τους μισθούς των υπόλοιπων υπαλλήλων. Ωστόσο, μετά την κριτική που τους ασκήθηκε ζήτησαν συγγνώμη και υποσχέθηκαν να μην αφήσουν κανένα υπάλληλό τους χωρίς δουλειά.

Όσον αφορά τη Τσέλσι, οπως ανακοίνωσαν οι διοικούντες της ομάδας δεν να κάνουν καμία περικοπή μισθών. Μάλιστα αυτό θα ισχύει και για τους ποδοσφαιριστές αλλά και για το υπόλοιπο προσωπικό.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ