ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Μιλάει με Γιουβέντους η Μπαρτσελόνα για Ντε Λιχτ! (pic)

Νέα απόπειρα θα κάνει η διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να φέρει στο Καμπ Νου τον Ματάις Ντε Λιχτ και θα χρησιμοποιήσει ό,τι όπλο έχει για να το πετύχει.

Μιλάει με Γιουβέντους η Μπαρτσελόνα για Ντε Λιχτ! (pic)

Αναζωπυρώνεται το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα για τον Ολλανδό αμυντικό. Οι “μπλαουγκράνα” προσπάθησαν να αποκτήσουν τον Ντε Λιχτ και την περσινή σεζόν από τον Άγιαξ, αλλά ως γνωστόν αυτός κατέληξε στο Τορίνο.

Τα πράγματα όμως δεν είναι ιδανικά για τον ταλαντούχο άσο και ίσως αποχωρήσει σύντομα. Πιθανός προορισμός μοιάζει να είναι το Καμπ Νου, με την Μπάρτσα να μιλάει ήδη με την ιταλική ομάδα για τον παίκτη! Ντε Λιχτ

“Η προσοχή στον Ντε Λιχτ”

Όπως αναφέρει η “Mundo Deportivo” λοιπόν, οι Καταλανοί θα κάνουν μία ακόμα προσπάθεια για τον παίκτη. Ο διεθνής άσος είχε απορρίψει την προσέγγιση τους το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το ενδιαφέρον τους παραμένει υπαρκτό. Μοιάζουν μάλιστα αποφασισμένοι να αποχωριστούν έναν παίκτη που ο Σετιέν θέλει να κρατήσει.

Αυτός δεν είναι άλλος από τον Αρτούρ Μέλο. Ο τεχνικός της Μπάρτσα δεν θέλει να τον δώσει, αλλά στην διοίκηση είναι δεκτικοί να ακούσουν τις προτάσεις των ενδιαφερόμενων. Μία από αυτές τις ομάδες είναι και η Γιουβέντους, με την ιταλική ομάδα να έκανε την κρούση της για τον παίκτη.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι ‘μπλαουγκράνα”είναι έτοιμοι να εκμεταλλευθούν το ενδιαφέρον των “μπιανκονέρι” για τον Αρτούρ. Δηλαδή ζήτησαν να συμπεριληφθεί το όνομα του Ντε Λιχτ σε ενδεχόμενη μεταγραφή του 24χρονου μέσου. Ασφαλώς και δεν θα είναι απλή ανταλλαγή, καθώς η Μπαρτσελόνα θα πρέπει να καταβάλλει και αρκετά χρήματα. Όμως, η διοίκηση της ομάδας θεωρεί πως μπορούν να πείσουν τους Ιταλούς να παραχωρήσουν τον ταλαντούχο αμυντικό, εφόσον δώσουν στον Σάρι έναν παίκτη που έχει ζητήσει ο ίδιος.

Άλλωστε δεν έχει εντυπωσιαστεί και από την παρουσία του στην άμυνα της Γιούβε. Με τους Μπονούτσι και Κιελίνι μάλιστα να επιστρέφουν από τραυματισμούς, δεν αποκλείεται τα λεπτά συμμετοχής τους να μειωθούν δραματικά. Κάτι που δεν θα συμβεί σε περίπτωση που μετακομίσει στην ομάδα του Σετιέν.

Ο Ισπανός θέλει να τον χρίσει άμεσα βασικό δίπλα στον Πικέ και να του δώσει σταδιακά ρόλο ηγέτη στην άμυνα. Αυτό ασφαλώς και “ψήνει” τον νεαρό, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να αποδεχτεί την δεύτερη πρόταση των Καταλανών.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ