ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Επανέρχεται για Μπονούτσι ο Γκουαρντιόλα

Την ενίσχυση της άμυνας της Μάντσεστερ Σίτι εξετάζει ο Πεπ Γκουαρντιόλα, με τον Ισπανό τεχνικό να έχει στο στόχαστρο τον Λεονάρντο Μπονούτσι.

Επανέρχεται για Μπονούτσι ο Γκουαρντιόλα

Τον αντικαταστάτη του Βίνσεντ Κομπανί παλεύει ακόμα να βρει ο Πεπ Γκουαρντιόλα. Από την στιγμή που ο Βέλγος άσος αποχώρησε από το Έτιχαντ, έχει αφήσει ένα δυσαναπλήρωτο κενό και ο Μπονούτσι βρίσκεται στην λίστα της αγγλικής ομάδας για την ενίσχυση της άμυνας.

Το ενδιαφέρον των “πολιτών” είναι γνωστό εδώ και καιρό. Ο παίκτης αρέσει στον 49χρονο τεχνικό και είναι πρόθυμος να επανέλθει για την απόκτησή του. Μπονούτσι

Το κομμάτι που λείπει από το παζλ

Με την επίθεση της ομάδας να… πετάει φωτιές, είναι εμφανές πως αυτό που εμποδίζει την Σίτι από το να διακριθεί είναι τα κενά στην άμυνα. Ο Γκουαρντιόλα λοιπόν βρίσκεται στην αγορά για την αγορά ενός ποιοτικού κι έμπειρου στόπερ. Στην κορυφή της λίστας του λοιπόν βρίσκεται ο Μπονούτσι της Γιουβέντους.

Ο 33χρονος στόπερ άλλωστε ικανοποιεί όλα τα “θέλω” του Ισπανού. Αρχικά, είναι “μετρ” της άμυνας, καθώς είναι από τους καλύτερους στόπερ αυτή την χρονική περίοδο. Παράλληλα όμως είναι και πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια. Το παιχνίδι του τεχνικού της Σίτι ξεκινάει πάντοτε από πίσω και ο Μπονούτσι ασφαλώς μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτό το στυλ.

Επίσης, ο διεθνής αμυντικός είναι χρόνια στο κορυφαίο επίπεδο και οι παραστάσεις του σε αυτό πάρα πολλές. Η εμπειρία και η προσωπικότητα του λοιπόν θεωρείται πως μπορεί να ανυψώσει τους υπόλοιπους συμπαίκτες και γενικά να αποτελέσει μία ηγετική φιγούρα στα αποδυτήρια της ομάδας.

Οι “πολίτες” πάντως είχαν προσπαθήσει να τον φέρουν στο Μάντσεστερ και την περασμένη σεζόν. Όμως, η Γιουβέντους ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο αυτό και δεν δέχθηκε να τον παραχωρήσει. Αντίστοιχα δύσκολη μοιάζει η περίπτωση του και την φετινή σεζόν, με τον παίκτη να έχει υπογράψει πρόσφατα συμβόλαιο μέχρι το 2024.

Όμως, ο Μαουρίτσιο Σάρι ίσως δεχθεί να τον δώσει ώστε να πάρει κάποιο ικανό οικονομικό αντάλλαγμα. Άλλωστε, θέλει να χρίσει τον Ντε Λιχτ βασικό, κάτι που μοιάζει δύσκολο όσο βρίσκονται στην ομάδα οι Μπονούτσι και Κιελίνι. Οπότε ίσως έχει την ευκαιρία του ο Γκουαρντιόλα φέτος, εφόσον ασφαλώς ικανοποιήσει οικονομικά τους “μπιανκονέρι”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ