ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μάντσεστερ Σίτι: Οι πέντε ηχηρές απουσίες στο ντέρμπι με την Άρσεναλ
Επίσημο: Ο Τσάμπι Αλόνσο παραμένει στο τιμόνι της Λεβερκούζεν
H Ίντερ παραδίδει τα κλειδιά στον Ιντζάκι με συμβόλαιο μέχρι το 2027
To «χρυσό» συμβόλαιο της Puma έρχεται να σώσει την Μπαρτσελόνα
Το μεγάλο φαβορί για τον πάγκο της Λίβερπουλ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τον πρώτο λόγο για Γουίλιαν έχει η Άρσεναλ

Προβάδισμα για την απόκτηση του Γουίλιαν έχουν οι "κανονιέρηδες", οι οποίοι έχουν έναν άσο στο μανίκι τους στην προσπάθεια να πείσουν τον παίκτη.

Τον πρώτο λόγο για Γουίλιαν έχει η Άρσεναλ

Ένα βήμα πιο μπροστά από τους υπόλοιπους διεκδικητές του Βραζιλιάνου άσου βρίσκεται η Άρσεναλ. Ο Γουίλιαν είναι “φευγάτος” από την Τσέλσι και αρκετές είναι οι ομάδες που τον θέλουν.

Το συμβόλαιό του με τους “μπλε” λήγει σύντομα και είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Γουίλιαν

Παραμένει Λονδίνο και δίπλα στον… κολλητό του

Εφόσον δεν χρειάζεται να αποζημιωθεί η Τσέλσι, η περίπτωση του Γουίλιαν μοιάζει ιδιαίτερα ελκυστική. Η ποιότητα του παίκτη παραμένει σε υψηλά επίπεδα, ενώ το κόστος του είναι προσιτό για πολλές ομάδες. Εκτός της Άρσεναλ και οι Παρί Σεν Ζερμέν, Τότεναμ και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν εκφράσει επίσημο ενδιαφέρον.

Ο ίδιος ο διεθνής άσος όμως έχει θέσει ως προτεραιότητα του την παραμονή του στο Λονδίνο. Βρίσκεται ήδη εφτά χρόνια στην αγγλική πρωτεύουσα και έχει προσαρμοστεί πλήρως. Ασφαλώς και δεν κλείνει την πόρτα σε ομάδες όπως η Παρί και η Γιουνάιτεντ, αλλά είναι δεδομένο ότι θα εξετάσει πρώτα τις προτάσεις που έχει από ομάδες του Λονδίνου.

Κάπως έτσι λοιπό, Άρσεναλ και Τότεναμ έδειχναν να είναι στις πρώτες επιλογές του παίκτη. Αυτό όμως που δίνει το προβάδισμα στην Άρσεναλ είναι ότι στις τάξεις της βρίσκεται ο Νταβίντ Λουίζ. Ο 33χρονος αμυντικός είναι πολύ καλός φίλος του Γουίλια, οι οποίοι ήταν για πολλά χρόνια μαζί στην Τσέλσι. Επομένως, ο Βραζιλιάνος οπισθοφύλακας έχει ήδη αρχίσει το “ψηστήρι” στον συμπατριώτη του.

Κάτι που προς στιγμήν δείχνει να έχει αποτέλεσμα. Ο μεσοεπιθετικός των “μπλε” φέρεται να είναι πολύ… ζεστός στο ενδεχόμενο των “κανονιέρηδων” στους οποίους εκτός από το φιλαράκι του θα βρει και αρκετό χρόνο συμμετοχής. Παράλληλα, οι συζητήσεις του ατζέντη του με την διοίκηση της ομάδας είναι σε καλό επίπεδο.

Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής ζητάει τριετές συμβόλαιο για να υπογράψει και ο Αρτέτα είναι διατεθειμένος να του δώσει κάτι πολύ κοντά σε αυτό. Πιο συγκεκριμένα, αυτό που έχει προταθεί αρχικά στον παίκτη είναι μία συμφωνία για δύο συν ένα χρόνια. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχουμε άμεσα περαιτέρω εξελίξεις.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ