ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
Show και πάλι από τον Μαρτίνες στα πέναλτι! Έπιασε το πρώτο και μετά τα έβαλε με όλη την εξέδρα! (vid)
Ο Σαλάχ δίνει το σύνθημα της αντεπίθεσης, 0-1 με πέναλτι στο Μπέργκαμο (vid)
Ο τερματοφύλακας της Λιλ έκανε την επέμβαση της χρονιάς στην Ευρώπη! (vid)
Μάντσεστερ Σίτι: «Έσπασε» αρνητικό ρεκόρ για φέτος ο Ντε Μπρόινε στο Champions League!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: 1-0 οι Τούρκοι με σουτ του Καχβετσί (vid)
Ίντερ: Ο μόνος παίκτης που μπορεί να πουληθεί το καλοκαίρι!
Τρελαμένος ο κόσμος του ΠΑΟΚ, γέμισε το γήπεδο νωρίς νωρίς! (vids)
Οι Τούρκοι προκαλούν με κάθε τρόπο τους παίκτες του Ολυμπιακού! (vid)
Η Τσέλσι «οδεύει ολοταχώς» για την αφαίρεση βαθμών!
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Οι εκλεκτοί του Λουτσέσκου (vid)
«Σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις η Λίβερπουλ με τον επόμενο προπονητή της»!
Φενέρμπαχτσέ – Ολυμπιακός: Με μια μεγάλη επιστροφή η «ερυθρόλευκη» ενδεκάδα! (pic)
Η περίφημη άμυνα της Άστον Βίλα δέχτηκε γκολ και τώρα… τρέχει! (vid)
Οι Άγγλοι ισχυρίζονται ότι ξέρουν από τώρα που θα είναι η επόμενη ομάδα του Τούχελ!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Έκανε κρούση για τον Έντερ Μιλιτάο η Άρσεναλ!

Για την ενίσχυση της αμυντικής της γραμμής θέλει να κινηθεί η Άρσεναλ, με τον Μίκελ Αρτέτα να εξετάζει και την περίπτωση του Έντερ Μιλιτάο.

Έκανε κρούση για τον Έντερ Μιλιτάο η Άρσεναλ!

Την άμυνα της Άρσεναλ θέλει να οχυρώσει ο τεχνικός της, καθώς αποτελεί εδώ και χρόνια την “Αχίλλειος πτέρνα” της. Ο Αρτέτα κοιτάζει αρκετές περιπτώσεις με τελευταίο όνομα που εξετάζει να είναι αυτό του Έντερ Μιλιτάο.

Ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν έχει καταφέρει να καθιερωθεί στην Ρεάλ Μαδρίτης και δεν αποκλείεται ο Ζινεντίν Ζιντάν να δεχθεί να τον δώσει. Έντερ Μιλιτάο

Η δαπανηρή επένδυση του Πέρεθ δεν έχει πείσει

Μετά την μεταγραφή του από την Πόρτο έναντι 50 εκατομμυρίων ευρώ, ο Βραζιλιάνος αμυντικός δεν έχει καταφέρει να βρει ρόλο στην Ρεάλ. Σίγουρα το έργο του είναι δύσκολο. Σέρχιο Ράμος και Ραφαέλ Βαράν είναι μπροστά του στην ιεραρχία και μοιάζει σχεδόν αδύνατο να τους… ξεκουνήσει.

Όμως, ο Έντερ Μιλιτάο έχει απογοητεύσει ακόμα και στα λίγα παιχνίδια που έχει πάρει ευκαιρίες. Στα λεπτά που έχει αγωνιστεί έδειχνε πολύ ασταθής σε σχέση πάντοτε με ό,τι είχε δείξει στην Πόρτο. Για τον λόγο αυτό υπάρχει δυσαρέσκεια προς το πρόσωπο του, ιδιαίτερα από τους ανυπόμονους οπαδούς της Βασίλισσας.

Η Άρσεναλ λοιπόν έκανε την κρούση της για τον 22χρονο άσο. Ο Αρτέτα άλλωστε πιστεύει πως εφόσον του δώσει φανέλα βασικού θα μπορέσει να βρει ρυθμό και να βρει τον καλό του εαυτό. Κάτι που σίγουρα του λείπει την δεδομένη χρονική στιγμή και οι “κανονιέρηδες” μπορούν να του προσφέρουν. Ο Ισπανός τεχνικός δεν είναι ικανοποιημένος από τους κεντρικούς αμυντικούς που έχει στην διάθεση του και δεν αποκλείεται το κεντρικό δίδυμο της ομάδας να είναι τελείως διαφορετικό του χρόνου.

Με τον νεαρό Γουίλιαμ Σαλιμπά να ενσωματώνεται του χρόνου στο έμψυχο δυναμικό από την Σεντ Ετιέν, ο Αρτέτα θέλει έναν ποιοτικό αμυντικό για να τον ταιριάξει. Στο ρόστερ του… δύσκολα θα βρει έναν τέτοιο και γι’ αυτό είναι σε επικοινωνία με την Ρεάλ για τον παίκτη της. Πάντως, η παραχώρησή του ίσως γίνει με την μορφή δανεισμού. Το ρεπορτάζ δεν αναφέρει κάτι σχετικά με την φύση της πρόταση της Άρσεναλ για την ώρα.

Αλλά το τεχνικό τιμ των “μερένχες” πρόσφατα είπε στον παίκτη ότι τον πιστεύει παρά το άσχημο ξεκίνημα του. Οπότε δεν αποκλείεται οι δύο ομάδες να συζητήσουν τον ενδεχόμενο δανεισμό του παίκτη. Ακριβώς όπως έκαναν οι δύο πλευρές στην περίπτωση του Ντάνι Θεμπάγιος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ