ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άγιαξ

Μπαρτσελόνα: Μιλάει με Άγιαξ για Ονάνα

Ξεκίνησαν οι διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών για τον Καμερουνέζο τερματοφύλακα, με την Μπαρτσελόνα να προσφέρει κι έμψυχα ανταλλάγματα για τον παίκτη.

Μπαρτσελόνα: Μιλάει με Άγιαξ για Ονάνα

Επίσημα κινείται πλέον η Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του 24χρονου γκολκίπερ του Άγιαξ. Οι Καταλανοί λοιπόν μετουσιώνουν το ενδιαφέρον που υπάρχει εδώ και καιρό για τον παίκτη.

Για να καταφέρουν να τον κάνουν και δικό τους πάντως είναι έτοιμοι να παραχωρήσουν μερικά ταλέντα που έχουν στην ομάδα. Μπαρτσελόνα

Δρομολογείται η επιστροφή του Καμερουνέζου

Επιθυμία και της Μπάρτσα αλλά και του ίδιου του παίκτη είναι η επιστροφή του στο Καμπ Νου. Ο νεαρός άσος βρέθηκε για πέντε χρόνια στην ομάδα, αλλά δεν κατάφερε να παίξει ούτε λεπτό. Κάτι που πιθανώς να τον έχει πεισμώσει. Θέλει να ξαναφορέσει τα “μπλαουγκράνα” και να αποδείξει την αξία του.

Η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει ξεκινήσει λοιπόν τις διαδικασίες για την μεταγραφή του παίκτη. Έκανε κρούση στους ιθύνοντες του Άγιαξ, οι οποίοι έχουν γνωστοποιήσει τις απαιτήσεις τους για τον διεθνή άσο. Ο ολλανδικός σύλλογος αξιώνει ένα ποσό γύρω στα 30 εκατομμύρια ώστε να τον παραχωρήσουν.

Η πρώτη προσέγγιση όμως της Μπάρτσα δεν συμπεριελάμβανε κάποιο οικονομικό ποσό. Με τα οικονομικά της άλλωστε σε αμφίβολη κατάσταση, η ομάδα θέλει να δει κατά πόσο μπορεί να μειώσει την τιμή του παίκτη. Για να το καταφέρει αυτό λοιπόν είναι έτοιμη να στείλει στο Άμστερνταμ κάποιους ταλαντούχους παίκτες που έχει στο ρόστερ.

Κάτι που δεν αποκλείεται να αποδεχθούν οι Ολλανδοί, οι οποίοι ως γνωστόν αρέσκονται στο να αναδεικνύουν νεαρούς παίκτες. Πιο “λαμπερό” όνομα αυτό του Ρίκι Πούιγκ, έναν μέσο για τον οποίο ακούγονται τα καλύτερα. Ένας παίκτης άλλωστε που είναι στην λίστα του “Αίαντα” οπότε πολύ πιθανό είναι να συμπεριληφθεί στο ντιλ.

Ακόμα, η Μπαρτσελόνα προσφέρει για τον Ονάνα και τους Άλεξ Κογιάδο και Κάρλες Αλενιά. Ο δεύτερος είναι σίγουρα πιο “έτοιμος” παίκτης μετά και τον δανεισμό του στην Μπέτις. Σε αντίθεση λοιπόν με τους άλλους δύο ο Αλενιά έχει πάρει αρκετά παιχνίδια σε επίπεδο ανδρών και δείχνει πιο σίγουρη λύση.

Τέλος, το όνομα του έμπειρου Νέτο έχει “πέσει” στο τραπέζι των συζητήσεων, με τον Βραζιλιάνο τερματοφύλακα να είναι ασφαλώς ο άμεσος αντικαταστάτης του Ονάνα. Όπως φαίνεται, οι “μπλαουγκράνα” έχουν τα κομμάτια ώστε να προχωρήσουν σε μία πιο οικονομική συμφωνία και να βγουν όλοι ικανοποιημένοι.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ