ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
Οζίλ: «Μπαρτσελόνα, έχεις… χαλάσει! Πάψε να μιλάς για διαιτητές»
Στον τελικό ο Ολυμπιακός, έκαναν το θαύμα τους τα «ερυθρόλευκα» πιτσιρίκια! (vids)
Αποκάλυψη Γκουαρντιόλα – «Ήθελε να φύγει! Εγώ φταίω, δεν του έδινα χρόνο…»
Αρτέτα: «Πάτε καλά; Βάζουμε τόσα γκολ και… λέτε πως έχουμε πρόβλημα»
Τα μεγάλα φαβορί για την Χρυσή Μπάλα – Bye, bye Μέσσι! (pic)
Τσέλσι, πες αλεύρι – Επιστρέφει ο ανεπιθύμητος στο Λονδίνο!
Ρεάλ: Ακραία απόφαση του Αντσελότι – Διώχνει το μεγάλο αστέρι και… ξενέρα!
Τεν Χαγκ… κοιμάσαι – «Δεν αλλάζω άποψη, όσο καλά και αν παίζει»
Ρίχνει… μπουρλότο η Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν αναλαμβάνει την Μπάγερν Μονάχου»
Ο «πυραυλοκίνητος» Γκιρασί ετοιμάζεται για απόβαση στη Μαδρίτη
Guardian: «Η Άρσεναλ αντεπιτίθεται με 180 εκατ. ευρώ για δύο παιχταράδες»
Αξία ανεκτίμητη: Η αγκαλιά του Τζολάκη με τον πατέρα του (pics)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Κόσμος

Ρονάλντο: “Μου έλεγαν ότι δεν θα περπατήσω ξανά”!

Ο Ρονάλντο μίλησε για τον κορωνοϊο και μέσω της δικιάς του ποδοσφαιρικής ιστορίας - περιπέτειας, έδωσε ελπίδα στον κόσμο.

Ρονάλντο: “Μου έλεγαν ότι δεν θα περπατήσω ξανά”!

Ο Ρονάλντο ένιωσε ότι πρέπει να μιλήσει και να πάρει θέση για όλα αυτά που βιώνει η ανθρωπότητα εξαιτίας του κορωνοϊού. Ο Βραζιλιάνος με επιστολή του προς τους φίλους της Βαγιαδολίδ, έφερε ως παράδειγμα τη δική του ιστορία, όταν μετά από δύο πολύ σοβαρούς τραυματισμούς κάποιοι έλεγαν ότι μπορεί να μην περπατήσει ξανά. Όπως εκείνος ξαναστάθηκε στα ποδια του, έτσι και όλοι μας θα επιστρέψουμε στις ζωές μας.

Η επιστολή του Ρονάλντο

«Εδώ και εβδομάδες σκέφτομαι με ποιο τρόπο θα μπορούσα να επικοινωνήσω μαζί σου σε αυτές τις ιδιαίτερες στιγμές της καραντίνας και εν μέσω άσχημων ειδήσεων. Τελικά, αποφάσισα να γράψω αυτό το γράμμα ελπίζοντας να καταφέρω να σου μεταδώσω την αγάπη και τη στοργή που νιώθω. Από το δικό μου σπίτι στο δικό σου. Από τη δική μου οικογένειά στη δική σου.


Είμαστε μακριά εξαιτίας της απόστασης, αλλά είμαι πεπεισμένος ότι ουδέποτε στο παρελθόν υπήρξαμε πιο ενωμένοι. Μας ενώνει η συμπόνοια τώρα. Το συλλογικό συναίσθημα, η ευθύνη, η ανθρωπιά. Είμαστε μέσα στα σπίτια μας, μόνοι μας, για αυτούς που αγαπάμε, για ανθρώπους που ούτε καν γνωρίζουμε.

Βοηθάμε ο ένας τον άλλον δείχνοντας αλληλεγγύη με πολλούς τρόπους. Σου γράφω για να σε ευχαριστήσω που είσαι εκεί, επειδή το σπίτι σου είναι πια ο μοναδικός τόπος σου. Σε ευχαριστώ που κάνεις κάθε στιγμή ξεχωριστή για την οικογένειά σου. Για την υπομονή, για την προσοχή, για την αισιοδοξία σου, παρά τις δυσκολίες, τις προκλήσεις και τις απώλειες που έχουμε αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ρονάλντο: "Μου έλεγαν ότι δεν θα περπατήσω ξανά"!

Η δικιά του ιστορία


Το ποδόσφαιρο με δίδαξε πολλά πράγματα. Το πιο σημαντικό είναι η υπέρβαση. Όταν έπαθα τον πρώτο και πιο σοβαρό τραυματισμό μου υπήρξαν άνθρωποι που μου είπαν ότι δεν θα ξαναπαίξω ποδόσφαιρο, μου είπαν ακόμα και ότι δεν θα περπατούσα ξανά. Αισθάνθηκα πως μου έπαιρναν τη ζωή. Ήταν εκείνες οι στιγμές που έφτασα στα όριά μου και πάλεψα για να αλλάξω την κατάσταση και να δείξω σε όλο τον κόσμο ότι μπορούσα να γυρίσω.

Ήταν τρία δύσκολα χρόνια αποκατάστασης για να επιστρέψω και να νιώσω αυτό που νιώθεις μόνο μέσα στο γήπεδο, με τη μπάλα στα πόδια. Και έτσι έφτασε ίσως στην πιο εμβληματική στιγμή της καριέρας μου: το 2002 ήμουν εκεί στην Ιαπωνία για να παίξω στο Μουντιάλ με τη Βραζιλία. Έβαλα δύο γκολ κόντρα στη Γερμανία. Για την χώρα μου το πέμπτο Παγκόσμιο Κύπελλο. Για εμένα μετουσίωση της επιστροφής μου».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ