ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
Φαν Ντάικ: «Σε χρειάζομαι εδώ στη Λίβερπουλ για να πετύχουμε»
Ο πιο hot στόπερ: Οι οκτώ ομάδες που «μάχονται» για πάρτη του
Μέσι: «Τα πέντε φαβορί για την κατάκτηση του Μουντιάλ» (vid)
Επίσημο: Η Άρσεναλ ανακοίνωσε τα… «δίδυμα» αστέρια της Ν. Αμερικής (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Bundesliga

«Στις 16 ή 23 Μαΐου θα γίνει η επανεκκίνηση της Bundesliga!»

Σύμφωνα με γερμανικά ΜΜΕ, η επανέναρξη της Bundesliga θα πάει 1 με 2 εβδομάδες πιο μετά από το αρχικό σχέδιο...

«Στις 16 ή 23 Μαΐου θα γίνει η επανεκκίνηση της Bundesliga!»

Αν και όλα έδειχναν επανέναρξη της Bundesliga στις 9 Μαΐου, τελικά αυτό το σενάριο απομακρύνεται αρκετά.

Προς αναβολή μίας ή δύο εβδομάδων οδεύει η επανεκκίνηση του γερμανικού πρωταθλήματος, λόγω των διαφωνιών που υφίστανται μεταξύ της κεντρικής κυβέρνησης και των ομόσπονδων κρατιδίων, αναφορικά με την άρση των περιοριστικών μέτρων.

Οι ομάδες της Bundesliga ήταν έτοιμες και είχαν συμφωνήσει με το ενδεχόμενο να επιστρέψουν σε αγωνιστική δράση στις 9 Μαΐου. Και όχι μόνο οι σύλλογοι της πρώτης τη τάξει κατηγορίας, αλλά και της δεύτερης. Τελικά, αυτό δεν πρόκειται να συμβεί, καθώς απαιτείται η σύμφωνη γνώμη της ηγεσίας, τόσο σε εθνικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο.

Η τηλεδιάσκεψη της Άγκελα Μέρκελ με τους επικεφαλής των 16 ομόσπονδων κρατιδίων, η οποία ήταν αρχικά προγραμματισμένη για την προσεχή Πέμπτη (30/4), αναβλήθηκε κατά μία εβδομάδα και ορίστηκε για τις 6/5.

Ακόμη κι αν από τη διάσκεψη αυτή ανάψει «πράσινο φως» για την επανέναρξη των ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων (εξυπακούεται κεκλεισμένων των θυρών), τα ασφυκτικά χρονικά περιθώρια δεν θα επιτρέψουν τη διεξαγωγή αγώνων στις 9 Μαΐου. Από κει και πέρα, εφόσον συμφωνήσουν όλοι, η Bundesliga θα μπορούσε να επανεκκινήσει στις 16 ή το αργότερο στις 23 Μαΐου.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ