Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Θέλει να κρατήσει τον Μπεν Γιεντέρ η Μονακό
Home Page

Θέλει να κρατήσει τον Μπεν Γιεντέρ η Μονακό

Η μισή Ευρώπη βρίσκεται στα πόδια του Μπεν Γιεντέρ και η άλλη μισή τον παρακολουηθεί.

28.04.2020 | 15:16

Ο Ουισάμ Μπεν Γιεντέρ παίζει στη Μονακό αφού αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι από τη Σεβίλλη αλλά όχι για πολύ ακόμα. Είναι αλήθεια πως κορυφαίοι σύλλογοι από Αγγλία και Ισπανία τον έχουν στην λίστα τους για το καλοκαίρι. Βέβαια τον πρώτο λόγο έχει η Σεβίλλη.

Πλέον στα 29 του χρόνια έδειξε και με το παραπάνω την αξία του στη Μονακό και πλέον έστω και αργά είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα στη καριέρα του.

Αναφορικά να πούμε πως κορυφαίοι σύλλογοι όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, Μάντσεστερ Σίτι και Γιουνάιτεντ μαζί με Ατλέτικο, Βαλένθια και Λίβερπουλ τον βολιδοσκοπούν.

Οι Μονεγάσκοι τρίβουν τα χέρια τους όχι μόνο από ικανοποίηση, αλλά και από τις πολλές προτάσεις που ήδη έχουν δεχτεί. Βέβαια ιδανικά θα ήθελαν να τον κρατήσουν στο Πριγκιπάτο. Όταν όμως κάποιοι προσφέρουν ακόμα και 45 εκ. ευρώ δεν λες εύκολα το όχι.

Και η Μπαρτσελόνα για Μπεν Γιεντέρ

Πλέον άλλη μία ομάδα προστέθηκε στο πλούσιο πλοστάσιό του και αυτή δεν είναι άλλη από την Μπαρτσελόνα. Μάλιστα όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο ίδιος το προηγούμενο καλοκαίρι έφτασε μία ανάσα από την μεταγραφή του στους Καταλανούς.

Το μόνο σίγουρο είναι πως η πλειάδα των ομάδων που τον διεκδικούν έχουν δει πολλά πράγματα στο πρόσωπό του. Τη φετινή σεζόν ο Γιεντέρ έχει 26 συμμετοχές πετυχαίνοντας 18 γκολ.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version