ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

“Ξεπουλάει” Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ

Ιδιαίτερα χαμηλή είναι η τιμή που έχει ορίσει η Άρσεναλ για τον Πιερ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ με τον Γκαμπονέζο να είναι "φευγάτος" από το Έμιρεϊτς.

“Ξεπουλάει” Ομπαμεγιάνγκ η Άρσεναλ

Μικραίνουν σημαντικά οι πιθανότητες παραμονής του Ομπαμεγιάνγκ στην Άρσεναλ και τη νέα σεζόν. Το συμβόλαιο του Γκαμπονέζου άσου λήγει σε έναν χρόνο από τώρα και η διοίκηση της ομάδας φαίνεται πως τον βγάζει στο “σφυρί” ώστε να μην τον χάσει τσάμπα σύντομα.

Αν μάλιστα κρίνουμε από την τιμή πώλησης του παίκτη, είναι δεδομένο πως δεν θα δυσκολευτούν να βρουν αγοραστή. Ομπαμεγιάνγκ

Μετράει μέρες στο Έμιρεϊτς ο 31χρονος επιθετικός

Κατεβασμένη στο… πάτωμα είναι η τιμή του άσου της Άρσεναλ, όπως γράφεται στο “Νησί”. Η διοίκηση της ομάδας επηρεασμένη από την κρίση του κορονοϊού θέλει να μειώσει τα κόστη της. Επομένως, πρώτος στόχος είναι να ρίξει το μισθολόγιο της. Με τον Οζίλ που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος να μην μοιάζει διατεθειμένος να κουνήσει, η… μπίλια πέφτει στον Ομπαμεγιάνγκ.

Ο διεθνής φορ είναι και η πιο εύκολη λύση θεωρητικά. Ενδιαφέρον για τις υπηρεσίες του άλλωστε υπάρχει. Όμως, τον τελευταίο καιρό φαίνεται πως έχει ατονίσει κάπως. Ιδιαίτερα από τις ομάδες που θα προτιμούσε η Άρσεναλ να τον δώσει. Δηλαδή τις Ίντερ, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ Μαδρίτης.

Κάθε μία για τους δικούς της λόγους έχει θέσει άλλες προτεραιότητες και οι “κανονιέρηδες” φοβούνται πως θα τον κρατήσουν, πριν αναγκαστούν να τον χάσουν τσάμπα. Αυτό δεν είναι κάτι που θέλουν στην διοίκηση, η οποία θέλει τα λεφτά από την πώληση του παίκτη για να δώσει ένα μέρος από αυτά στο μπάτζετ της.

Επομένως, έχει θέσει την τιμή του παίκτη μόλις στις 30 εκατομμύρια λίρες. Θεωρεί λοιπόν πως σε αυτή την τιμή όλες οι ομάδες που τον θέλουν από το εξωτερικό θα κάνουν την κίνησή τους. Στην Άρσεναλ πιστεύουν βέβαια πως είναι μία φυσιολογική τιμή σε σχέση με τα νέα δεδομένα που θα προκύψουν μετά τον κορονοϊό.

Όπως και να έχει, οι Λονδρέζοι θέλουν να διατηρήσουν το ενδιαφέρον των τριών αυτών ομάδων ζεστό. Προτιμάνε να δώσουν τον παίκτη σε αυτές, ακόμα και σε χαμηλότερη τιμή παρά να τον δώσουν σε άλλη ομάδα της Πρέμιερ. Τσέλσι και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι δεδομένο πως εξετάζουν την περίπτωσή του. Ο Αρτέτα λοιπόν δεν θα ήθελε τον να δει τον αρχηγό να μετακομίζει σε σύλλογο εντός των συνόρων.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ