Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Με έδρα το Κατάρ η Παρί Σεν Ζερμέν
Home Page

Με έδρα το Κατάρ η Παρί Σεν Ζερμέν

Αλλάζει την έδρα της η Παρί Σεν Ζερμέν ώστε να μπορέσει να συμμετάσχει στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ.

29.04.2020 | 17:03

Όπως όλα δείχνουν η επόμενη έδρα της Παρί Σεν Ζερμέν θα είναι το Κατάρ. Αυτό βέβαια θα γίνει για τις ανάγκες ολοκλήρωσης του Τσάμπιονς Λιγκ.

Μπορεί το γαλλικό πρωτάθλημα να έχει αναβληθεί μετά και τις τελευταίες εξελίξεις λόγω πανδημίας αλλά οι Ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα γίνουν κανονικά. Έτσι η Παρί θα πρέπει να κινηθεί στην αναζήτηση μίας νέας έδρας εκτός Γαλλίας. Ιδανική περίπτωση φαντάζει το Κατάρ.

Άλλωστε μιλάμε για την πατρίδα του Νασέρ Αλ-Κελαϊφί, προέδρου της ομάδας και αυτό είναι το πιο εύκολο σενάριο. Ο ίδιος μάλιστα σε πρόσφατες δηλώσεις του είχε πει πως μπορεί το πρωτάθλημα να έχει τελειώσει όμως στην Ευρώπη θα αγωνιστούμε. Ακόμα και αν χρειαστεί να αναζητήσουμε έδρα εκτός Γαλλίας.

Ακόμα μία πιθανή έδρα διεξαγωγής των εντός έδρας αγώνων της ομάδας είναι και η Πορτογαλία. Αν και αυτό το ενδεχόμενο είναι πιο απίθανο. Να θυμίσουμε βέβαια πως η Παρί Σεν Ζερμέν είναι στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Έχει αποκλείσει την Μπορούσια Ντόρτμουντ και περιμένει την επόμενή της αντίπαλο.

Αλλάζει η έδρα των ομάδων

Το παράδειγμα των Γάλλων αναμένεται να ακολουθήσουν και άλλες ομάδες οι οποίες έχουν πληγεί από την πανδημία. Ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με την συνέχιση ή μη των πρωταθλημάτων αλλά σίγουρα θα έρθουν μεγάλες αλλαγές στο Ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version