Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σιλβέστρ: “Ο Κριστιάνο έχει τέσσερα κόλπα, ο Ρονάλντο ήταν κάτι άλλο”
Κόσμος

Σιλβέστρ: “Ο Κριστιάνο έχει τέσσερα κόλπα, ο Ρονάλντο ήταν κάτι άλλο”

Την προτίμηση του γνωστοποίησε ο Μίκαελ Σιλβέστρ σχετικά με τον καλύτερο παίκτη που έχει δει, μιλώντας με άκρως κολακευτικά λόγια για το "φαινόμενο".

29.04.2020 | 23:28

Ρονάλντο “δαγκωτό” ψηφίζει ο Μίκαελ Σιλβέστρ. Ο Γάλλος αμυντικός μίλησε στο κανάλι της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και ξεχώρισε το “φαινόμενο” ως τον κορυφαίο παίκτη που έχει δει.

Συγκριτικά με τους Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο λοιπόν, ο παλαίμαχος άσος δίνει την ψήφο του στον Βραζιλιάνο. Κάτι που ίσως να μην αρέσει στον Πορτογάλο, με τον οποίο υπήρξαν και συμπαίκτες στους “κόκκινους διαβόλους”.

Οι δυο τους σε ένδοξες στιγμές της Γιουνάιτεντ

Μέλι έσταξε το στόμα του Σιλβέστρ όταν αναφέρθηκε στον Βραζιλιάνο. Όπως φαίνεται από τα λεγόμενά του δεν πρέπει να ήταν και η καλύτερη του όταν τον μάρκαρε κι ίσως έχει ακόμα εφιάλτες. Ενδεικτικές λοιπόν είναι οι δηλώσεις του:

“Ό,τι κάνει ο Ρονάλντο είναι σε κορυφαίο επίπεδο. Ο Κριστιάνο μπορείς να πεις πως έχει τρία ή τέσσερα κόλπα που κάνει κάθε φορά. Όμως, ο Ρόνι, ήταν κάτι διαφορετικό. Εφεύρισκε πράγματα εκείνη την ώρα, οπότε δεν μπορούσες να τον πας δεξιά ή αριστερά. Θα ξέφευγε από οποιαδήποτε κατάσταση, ό,τι και να γινόταν”. ήταν τα χαρακτηριστικά λόγια του 43χρονου ο οποίος συνέχισε:

Θα σκόραρε από κάθε θέση. Σε κάποιο σημείο έπαιζε στο ένα πόδι και ακόμα και τότε ντρίπλαρε όποιον αμυντικό έβρισκε. Ήταν απλά ασταμάτητος. Δικαίως τον φώναζαν ‘φαινόμενο’. Έπαιξα ενάντια στον Μέσι και συμπαίκτης του Κριστιάνο στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ο Ρονάλντο ήταν το κάτι άλλο σε θέμα ταχύτητας”.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version