ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τσέλσι

Τον Μέρτενς καλεί καθημερινά ο Λάμπαρντ

Ο τεχνικός της Τσέλσι, Φρανκ Λάμπραντ, βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία με τον επιθετικό της Νάπολι, Ντρις Μέρτενς, σύμφωνα με γνωστό ατζέντη.

Τον Μέρτενς καλεί καθημερινά ο Λάμπαρντ

Ο Ντρις Μέρτενς βρίσκεται στη Νάπολι από το 2013 όταν και μετακινήθηκε από την Αϊντχόφεν. Έκτοτε έχει καταφέρει να γίνει ο πρώτος σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου μετρώντας 121 γκολ. Παράλληλα, έχει πανηγυρίσει ένα Κύπελλο Ιταλίας και ένα Σούπερ Καπ. Ωστόσο, μετά τη φυγή του Ιγκουαΐν από το σύλλλογο η ομάδα δεν έχει πλησιάσει κοντά στον τίτλο, με την Ίντερ πια να ανταγωνίζεται για το πρωτάθλημα. Έτσι, με το συμβόλαιο του Βέλγου να λήγει αυτό το καλοκαίρι και τις σχέσεις του παίκτη με τον πρόεδρο της ομάδας να έχουν χαλάσει, θεωρείται βέβαιη η έξοδός του από το “Σάο Πάολο”.

Πληθώρα συλλόγων θέλει να αποσπάσει την υπογραφή του 32χρονου παίκτη. Σύμφωνα, με το μάνατζερ, Βιτσέντσο Μοραμπίτο, η Τσέλσι είναι μία από τις ομάδες που τον παρακολουθούν στενά.

“Ο Μέρτενς είχε πει αρχικά ότι ήθελε να μείνει στη Νάπολι αλλά μετά ο δικηγόρος του ξεκίνησε να τον προσφέρει σε διαφόρους συλλόγους. Αυτό σημαίνει ότι κάτι έχει αλλάξει ανάμεσα στον ίδιο και τους Ναπολιτάνους. Το γνωρίζω αυτό γιατί δούλευα την υπόθεση του Ζιρού τον Γενάρη, που ήθελε να φύγει από τη Τσέλσι σε μία συμφωνία που θα περιλάμβανε τον Μέρτενς. Η Τσέλσι έχει ανανεώσει προληπτικά το συμβόλαιο του Ζιρού αλλά ενδιαφέρονται πολύ για τον Μέρτενς. Ο Λάμπαρντ τον καλεί καθημερινά. Μπορώ να δω τον Μέρτενς στη Τσέλσι” ανέφερε χαρακτηριστικά ο Μοραμπίτο στο ραδιόφωνο Kiss Kiss Napoli.

Οι υπόλοιποι μνηστήρες

Υπάρχουν τρία μεγαθήρια του ιταλικού ποδοσφαίρου που θα δώσουν μάχη για την απόκτηση του. Ίντερ, Ρόμα και Γιουβέντους θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους. Τα τελευταία δημοσιεύματα από την Ιταλία θέλουν τους Ρωμαίους να έχουν ήδη ετοιμάσει την δικιά τους προσφορά. Συγκεκριμένα, αναφέρουν πως οι τζιαλορόσι σκοπεύουν να προσφέρουν ηγεμονικό συμβόλαιο στον Μέρτενς.

Τα Μέσα της Ιταλίας υποστηρίζουν πως η Ρόμα θα προσφέρει 3ετες συμβόλαιο στον Βέλγο, με ετήσιες απολαβές που με τα μπόνους θα φτάνουν τα 4,5-5 εκατ. ευρώ! Αν μη τι άλλο τα χρήματα είναι ικανοποιητικά, ωστόσο πρέπει να περιμένουμε και τις προσφορές των άλλων συλλόγων. Πάντως η Ίντερ θεωρείται το φαβορί για τον αποκτήσει, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε και την προοπτική της Πρέμιερ Λιγκ.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ