ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Στο “τζάμπα” θα την βγάλει το καλοκαίρι η Άρσεναλ

Μετρημένα είναι τα κουκιά στο μεταγραφικό μπάτζετ της Άρσεναλ, με τον Μίκελ Αρτέτα να έχει δύσκολο έργο σχετικά με την ενίσχυση της ομάδας του.

Στο “τζάμπα” θα την βγάλει το καλοκαίρι η Άρσεναλ

“Ζόρικο” φαίνεται πως θα είναι ένα ακόμα μεταγραφικό παζάρι για τους οπαδούς της Άρσεναλ. Οι φίλοι της ομάδας θέλουν να την δουν να ενισχύεται για να επιστρέψει στην ελίτ της Αγγλίας, αλλά αυτό είναι ένα σενάριο που μοιάζει κάπως χλωμό.

Η διοίκηση των Λονδρέζων μετράνε πολλές απώλειες από τα ταμεία του συλλόγου, κυρίως λόγω του κορονοϊού. Άμεσα λοιπόν θα επηρεαστεί και το μεταγραφικό μπάτζετ που θα δοθεί στον Αρτέτα, το οποίο ενδέχεται να είναι… μηδαμινό. Άρσεναλ

Υπέρβαση μοιάζει ακόμα και ο Γουίλιαν

Βλέποντας την οικονομική κατάσταση που επικρατεί πλέον, η διοίκηση της Άρσεναλ έχει αποδεχτεί πως η μεταγραφική πολιτική της θα είναι ιδιαιτέρως λιτή. Το μήνυμα που έχουν στείλει στον Αρτέτα είναι πως θα μπορεί να κινηθεί σε τρεις βασικούς άξονες.

Αρχικά, για ελεύθερους παίκτες. Οι “κανονιέρηδες” ήδη μιλάνε με πολλούς παίκτες των οποίων το συμβόλαιο λήγει. Γουίλιαν, Λαβίν Κουρζαβά και Ράιαν Φρέιζερ είναι αυτοί με τους οποίους έχει συνδεθεί πιο πολύ. Όμως, για να προχωρήσει η υπόθεση τους θα πρέπει να μην ζητάνε και “φουσκωμένες” απολαβές, κάτι που δείχνει να έχει κάνει ο Βραζιλιάνος εξτρέμ της Τσέλσι. Για την ώρα η μεταγραφή του κολλάει σε αυτό. Η διοίκηση της Άρσεναλ λοιπόν είτε θα κάνει χώρο στο μισθολόγιο, είτε θα πρέπει να τον πείσει να μειώσει τις απαιτήσεις του, ή ασφαλώς… θα τον χάσει.

Επίσης, ο Αρτέτα μπορεί να κινηθεί για δανεικούς παίκτες. Το έκανε άλλωστε και πέρυσι με τον Θεμπάγιος και του έδωσε λύσεις. Φέτος ήδη εξετάζεται η περίπτωση του Έντερ Μιλιτάο, ενώ μοιάζει δεδομένο πως θα αποκτηθούν κι άλλοι παίκτες υπό το ίδιο καθεστώς.

Τέλος, ο Αρτέτα έχει το ελεύθερο να κάνει οποιαδήποτε “τράμπα” επιθυμεί. Η ομάδα το είχε ξανακάνει πρόσφατα, όταν έδωσε τον Αλέξις Σάντσες για τον Μικιταριάν. Το φετινό καλοκαίρι οι ανταλλαγές παικτών ενδέχεται να γίνουν “μόδα” και ο Αρτέτα πολύ πιθανό να ακολουθήσει.

Όπως φαίνεται λοιπόν, οι μεταγραφές τύπου “Νικολά Πεπέ” δεν θα συνεχιστούν για την Άρσεναλ. Λεφτά θα δοθούν μόνο για φθηνές λύσεις ή σε περίπτωση που γεμίσουν τα ταμεία της ομάδας από κάποια πώληση και ο Ισπανός προπονητής θα πρέπει να στηριχθεί στο νεανικό κορμό της ομάδας.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ