ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
Επίσημο: Μπαρτσελόνα και Τσάβι μαζί για άλλη μια σεζόν
H αδιανότητη «ποδιά» του Μπαπέ στον αμυντικό της Λοριάν (vid)
Αντσελότι για Τσάβι: «Πήρε τη σωστή απόφαση, έχει κάνει δουλειά στην Μπαρτσελόνα»
Η παραμονή του Τσάβι στέρησε από την Μπαρτσελόνα μια νέα… σούπερ αρχή
Άστον Βίλα – Ολυμπιακός: Τα «κανόνια» ηχούν και η UEFA έθεσε το δίλημμα (pic)
Γιουνάιτεντ: O αρχηγός άργησε αλλά πήρε μπροστά (stats)
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον φορ που θέλει στο Νησί αλλά είναι πανάκριβος
Ο Μπέλινγχαμ βάζει παντού… γκολάρες – Η «καυτή» σύντροφος του αστέρα της Ρεάλ Μαδρίτης (pics)
Σιγά που θα άφηνε η Μπάγερν Μονάχου – Βρήκε ποιον θα αρπάξει από τη Λεβερκούζεν
H Ρεάλ Μαδρίτης έχει στα… χέρια της την καλύτερη «σκούπα» της La Liga (stats)
Μπαρτσελόνα: Οι τρεις εγγυήσεις του Λαπόρτα που άλλαξαν την απόφαση του Τσάβι
Κλοπ: «Τα κάναμε όλα λάθος με Έβερτον, συγνώμη από τους οπαδούς μας»
Αγχώθηκε κόντρα στην ουραγό η Γιουνάιτεντ, αλλά έσωσε την παρτίδα (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Το σχόλιο του Ανρί για την εμμονή του Φαν Νιστερλόι μαζί του

Ο πρώην στράικερ της Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, σχολίασε την εμμονή του Ρουντ Φαν Νιστερλόι σχετικά με τις μονομαχίες για το χρυσό παπούτσι της Πρέμιερ Λιγκ.

Το σχόλιο του Ανρί για την εμμονή του Φαν Νιστερλόι μαζί του

Ο Τιερί Ανρί κέρδισε 4 φορές το χρυσό παπούτσι της Πρέμιερ Λιγκ έναντι μόλις μία του Ρουντ Φαν Νιστερλόι. Στην αρχή του 21ου αιώνα, η μάχη της Άρσεναλ με τη Γιουνάιτεντ βρισκόταν στο αποκορύφωμα της. Έτσι, οι δύο ποδοσφαιριστές πέρα από τον τίτλο μάχονταν και για το ατομικό βραβείο του πρώτου σκόρερ.

Πρόσφατα, ο παλαίμαχος στόπερ της Γιουνάιτεντ, Ρίο Φέρντιναντ, μίλησε για εμμονή του Φαν Νιστερλόι με τον Ανρί σχετικά με το χρυσό παπούτσι.

“Έπεφτε σε κατάθλιψη, κάθε φορά που ο Ανρί έβαζε περισσότερα γκολ από εκείνον, σε μια αγωνιστική. Σημείωνε τι πρέπει να κάνει για να ξαναπάρει την πρωτιά. Έμπαινε στα αποδυτήρια, μετά το παιχνίδι μας και στηνόταν μπροστά στην τηλεόραση να δει τι κάνει ο Ανρί. Αμφότεροι χρειάζονταν αυτήν την αντιπαλότητα. Όλοι οι μεγάλοι παίκτες έχουν ανάγκη τον ανταγωνισμό. Καθόμουν δίπλα του και τον ρωτούσα τι έχει. Μου απαντούσε τίποτα. Κάποιες φορές μου έλεγε πόσα γκολ έχει βάλει ο Ανρί, πόσα εκείνος και μετά βυθιζόταν συντετριμμένος στη σιωπή. Ο τύπος ήταν λυπημένος αν δεν περνούσε τον Ανρί, ακόμα και αν η ομάδα νικούσε, με τον ίδιο να έχει βάλει ένα γκολ και να έχει δώσει μια ασίστ”.

Η απάντηση του Ανρί

Ο παλαίμαχος της Άρσεναλ σχολίασε τις συγκεκριμένες δηλώσεις μέσω ενός λάιβ με τη PUMA στο instagram: “Έγινε μία ιστορία ανάμεσα μας επειδή πάντα παλεύαμε για το χρυσό παπούτσι. Εγώ, πάντως, θυμάμαι ότι έδινα πέναλτι σε συμπαίκτες μου. Όταν ο Εντού έπαιξε το τελευταίο του παιχνίδι με την Άρσεναλ πάλευα με τον Φαν Νιστερλόι για το χρυσό παπούτσι και του έδωσα το πέναλτι. Το λέω αυτό επειδή ρωτήθηκα. Δε θέλω να παρεξηγηθώ. Αν κοιτάξεις, όμως, και τις ασίστ μου θα δεις ότι κάποιες φορές ήμουν μπροστά από το τέρμα και έδινα πάσα. Αυτό απαντάει την ερώτηση. Δε θα είχα όλες αυτές τις ασίστ αν σκεφτόμουν μόνο το χρυσό παπούτσι”.

Στη συνέχεια ο Ανρί πρόσθεσε: “Εκνευριζόμουν μόνο όταν δεν έδινα ασίστ ή δε σκόραρα. Τότε ένιωθα πως δε βοηθούσα την ομάδα. Καμιά φορά μπορείς να είσαι πολύ καλός σε ένα παιχνίδι χωρίς να δώσεις ασίστ ή να σκοράρει και κάποιες φορές το αντίθετο. Εξαρτάται από το τι αξία δίνει ο καθένας. Αν δε βοηθήσω την ομάδα μου με κανένα τρόπο, τότε θα μπω στο λεωφορείο με κατεβασμένο το κεφάλι, λέγοντας πράγματα που δε θα έπρεπε επειδή είμαι νευριασμένος. Θα μπορούσα να ήμουν άπληστος και να παίζω για τον εαυτό μου αλλά έτσι είναι το παιχνίδι. Ο Ρουντ ήταν ένας υπέροχος παίκτης. Είχα πολλές μάχες μαζί του. Ήταν ένας επιθετικός που έπαιζε σε μία φοβερή ομάδα”.

Ας σημειωθεί ότι ο Γάλλος έμεινε στην Άρσεναλ εννέα σεζόν και είχε 226 γκολ σε 369 ματς. Από την άλλη πλευρά, ο Ολλανδός μέτρησε 150 γκολ σε 219 συμμετοχές.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ