ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
Αστεράτη Μπολόνια, ξέρανε τη Ρόμα μες στο «Ολίμπικο»!
Αποκαλύφθηκε ο διάλογος των διαιτητών για τη μεγάλη φάση της Μπαρτσελόνα!
Άντζελο Σίνα, ο αφανής ήρωας του Ολυμπιακού με τις απίστευτες αποκρούσεις του! (vid)
Μόντριτς για επιστροφή στην Premier League: «Ποτέ δε ξέρεις»!
ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΔΙΕΛΥΣΕ ΤΗ ΜΙΛΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΣΕ! (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Έχει πέραση στο “Νησί” ο Λούκα Γιόβιτς

Αυξημένο ενδιαφέρον υπάρχει από διάφορες ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ για τον Γιόβιτς, ο οποίος φαίνεται πως θα έχει διάφορες εναλλακτικές για το μέλλον του.

Έχει πέραση στο “Νησί” ο Λούκα Γιόβιτς

Παραχωρείται από την Ρεάλ Μαδρίτης ο Σέρβος επιθετικός και πολλές ομάδες είναι αυτές που θα κινηθούν για την απόκτησή του. Ο Γιόβιτς μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο “Μπερναμπέου”, αλλά οι μετοχές του φαίνεται πως έχουν ακόμα υψηλή αξία.

Ιδιαίτερα στην Πρέμιερ Λιγκ, με ολοένα και περισσότερες ομάδες από την Αγγλία να τον βάζουν στο στόχαστρο. Γιόβιτς

Άρσεναλ και Τσέλσι δεν παίζουν μόνες τους

Οι δύο ομάδες του Λονδίνου είναι δεδομένο πως έχουν τον νεαρό άσο στην μεταγραφική τους λίστα. Αμφότερες ψάχνουν για επιθετικό και θεωρούν πως ο Γιόβιτς μπορεί να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις εάν του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί περισσότερο. Έχουν εκφράσει λοιπόν επίσημα το ενδιαφέρον τους στην Ρεάλ και αναμένεται να κινηθούν και επίσημα.

Όμως, φαίνεται πως δεν θα είναι οι μόνες. Η Νιούκαστλ, που αυτό τον καιρό μοιάζει να θέλει κάθε ταλαντούχο παίκτη, τον έχει επίσης στο στόχαστρο. Η περίπτωση του όμως εξετάζεται από τους ιθύνοντες του συλλόγου είτε προχωρήσει η μεταβίβαση των μετοχών είτε όχι. Απλά, εφόσον οι Σαουδάραβες αναλάβουν τα ηνία, θα προχωρήσουν στην μεταγραφή του παίκτη. Σε διαφορετική περίπτωση, θα τον ζητήσουν δανεικό από τους “μερένχες” και ίσως βάλουν κάποια οψιόν αγοράς στην συμφωνία.

Σύμμαχος τους στην προσπάθεια αυτή είναι κι ένας παλιός γνώριμος της ομάδας. Αυτός δεν είναι άλλος από τον συμπατριώτη του Γιόβιτς, τον Αλεξάνταρ Μίτροβιτς. Ο 25χρονος φορ μπορεί να έφυγε από τις “καρακάξες” καθώς περίσσευε στον Μπενίτεθ, έχει όμως άριστες εντυπώσεις από τον σύλλογο. Κάτι που ασφαλώς έχει μεταβιβάσει και στον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, ο οποίος τον ρώτησε για πληροφορίες. Επομένως, η Νιούκαστλ θα είναι μία εναλλακτική που θα εξετάσει ο Γιόβιτς, ειδικά εφόσον αυτή αποκτήσει μεγάλη οικονομική ισχύ.

Εκτός αυτών των τριών, υπάρχει και μία ακόμα ομάδα που τον θέλει. Η Γουέστ Χαμ θέλει να τον ταιριάξει με τον Σεμπαστιάν Αλέ, με τους δύο παίκτες να συνυπάρχουν άρτια στην γραμμή κρούσης της Άιντραχτ λίγα χρόνια πριν. Ασφαλώς, τα “σφυριά” δεν έχουν τους οικονομικούς πόρους για να τον αποκτήσουν με μεταγραφή. Τον θέλουν ως δανεικό ώστε να τον χρίσουν βασικό, κάτι που εφόσον έχει θετικό αποτέλεσμα μπορεί να του δώσει την ευκαιρία να επανέλθει στην Ρεάλ την επόμενη σεζόν και να διεκδικήσει περισσότερο χρόνο συμμετοχής

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ