ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Ο αρχηγός της αποχωρεί για… μικρομεσαία ομάδα της La Liga!
Τούχελ: «Οι οπαδοί με θέλουν για πάντα στην Μπάγερν, αλλά…»
Από… κλεισμένος στον πάγο – Η Ρεάλ αλλάζει στρατηγική για την ενίσχυση της άμυνας
Μια ανάσα πριν την ανακοίνωση προπονητή η Λίβερπουλ
Η Παρί Σεν Ζερμέν ορέγεται την αποκάλυψη της φετινής Serie A
Κρίσταλ Πάλας: Η Μπράιτον του φετινού καλοκαιριού
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

H Γιουνάιτεντ πληροφορήθηκε για τον “τζογαδόρο” Ρόχο

H Mάντσεστερ Γιουνάιτεντ πληροφορήθηκε για το σπάσιμο της καραντίνας από τον παίκτη της, Μάρκους Ρόχο, και ενδέχεται να τον τιμωρήσει.

H Γιουνάιτεντ πληροφορήθηκε για τον “τζογαδόρο” Ρόχο

Ο Μάρκους Ρόχο δόθηκε το χειμώνα με μορφή δανεισμού από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην Εστουντιάντες. Ο ποδοσφαιριστής ανέβασε πρόσφατα ένα βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το οποίο έσβησε αργότερα και φαίνεται να καπνίζει και να παίζει πόκερ με φίλους. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι έσπασε την καραντίνα, καθώς η Αργεντινή βρίσκεται υπό καθεστώς κατ΄οίκον περιορισμού μέχρι τις 10 Μαΐου.

Η Γιουνάιτεντ δεν είναι ευχαριστημένη που ένας παίκτης που της ανήκει δε σεβάστηκε τους κανόνες περιορισμού της πανδημίας. Είναι βέβαιο ότι ο σύλλογος θα έρθει σε τηλεφωνική επικοινωνία με το Ρόχο για να του υπενθυμίσει τις ευθύνες του. Την ίδια ώρα, ο Σόλσκιερ θα σκεφτεί σοβαρά αν και κατά πόσο χρειάζεται να επιβάλλει κάποια ποινή στον παίκτη.

Το μέλλον του Ρόχο στη Γιουνάιτεντ

Ο Μάρκους Ρόχο είναι από τους ποδοσφαιριστές που λίγοι θυμούνται ότι ακόμα ανήκει στο σύλλογο. Ο Αργεντίνος αμυντικός ξεκίνησε μόλις σε ένα παιχνίδι στη φετινή Πρέμιερ Λιγκ, καθώς δε βρίσκεται στα βασικά πλάνα του Σόλσκιερ. Συνολικά μέχρι τον Ιανουάριο μέτρησε 9 συμμετοχές. Η άφιξη του Χάρι Μαγκουάιρ και του Γουάν Μπισάκα μείωσαν στο ελάχιστο τις ελπίδες του για αυξημένο χρόνο συμμετοχής στην ομάδα. Έτσι, ο 30χρονος ποδοσφαιριστής επιθυμεί ο δανεισμός του να συνεχιστεί στην ομάδα την οποία λάτρευε από μικρός.

“Αν εξαρτάται από μένα, θα μιλήσω στους διοικούντες της Γιουνάιτεντ για την πιθανότητα να μείνω εδώ 6 μήνες ακόμα. Θα νιώσω μεγάλο πόνο αν χρειαστεί να φύγω έχοντας παίξει τόσο λίγα παιχνίδια. Έχω πλήρως αναρρώσει τώρα και είμαι έτοιμος να παίξω ξανά” είχε αναφέρει χαρακτηριστικά σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό της Εστουντιάντες.

Όσον αφορά την Αγγλία, τα περιοριστικά μέτρα της καραντίνας ισχύουν μέχρι τις 7 Μαΐου. Η Πρέμιερ Λιγκ βρίσκεται σε συζητήσεις με τη κυβέρνηση για την υλοποίηση του πλάνου επανεκκίνησης του πρωταθλήματος με τον ασφαλέστερο τρόπο για όσους αναμειγνύονται σε αυτό. Ας σημειωθεί ότι όλες οι ομάδες της Πρέμιερ Λιγκ συμφώνησαν πριν λίγες μέρες να συνεχιστεί το πρωτάθλημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ