ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ρεάλ Μαδρίτης: Επιβραβεύει τον πιο αδικημένο της με νέο συμβόλαιο
H Mundo Deportivo αποθεώνει Ιωαννίδη και τον στέλνει στη La Liga
Ο Γιακουμάκης έσβησε τα αναθέματα και τις κατάρες με την πιο γλυκιά φωτογραφία (pic)
Η Μπάγερν κυνηγά τον προπονητή που μαζί του θα ταράξει την Ευρώπη
Μπαρτσελόνα: Με τον θεμέλιο λίθο της στα χαφ κόντρα στην Παρί
«Στο στόχαστρο της Σεβίλλης ο Βαγγέλης Παυλίδης»
Έσβησε το όνειρο της Λίβερπουλ για Τσάμπι Αλόνσο – Πήρε την απόφασή του ο Βάσκος
Η Γιουνάιτεντ βρήκε τον στράικερ που θέλει στη Ρεάλ Μαδρίτης!
Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Ρούντιγκερ θα κινηθεί νομικά επειδή τον συνέδεσαν με τους… ISIS!
Λίβερπουλ: Νέος τραυματισμός και «πονοκέφαλος» για τον Κλοπ!
Τσέλσι: Ο Στέρλινγκ δεν έχει κερδίσει το κοινό αλλά έχει μαζί του τους συμπαίκτες του!
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ χτίζει από τώρα το μέλλον της με τον Τεν Χαγκ!
Νεϊμάρ: Τραυματίας στο ποδόσφαιρο αλλά… βασικός στα πάρτι! (pics)
«Θηρίο στο κλουβί» ο Μιλιτάο, θέλει να παίξει την Κυριακή κι έχει λόγο!
Η Σίτι μπορεί να ξοδεύει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ λίρες ετησίως χωρίς να της λέει κανείς τίποτα!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Τότεναμ

Ο Μουρίνιο θέλει, αλλά η Τότεναμ οικονομικά δεν μπορεί

Την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας επιθυμεί ο Ζοζέ Μουρίνιο, αλλά η διοίκηση της Τότεναμ φαίνεται πως δεν θα μπορέσει να του ικανοποιήσει τα "θέλω".

Ο Μουρίνιο θέλει, αλλά η Τότεναμ οικονομικά δεν μπορεί

Δύσκολο καλοκαίρι εν όψει για τον προπονητή της Τότεναμ. Ο Μουρίνιο θέλει να ανεβάσει επίπεδο την ομάδα με “ενέσεις” ποιότητας, αλλά η διοίκηση του διαμήνυσε ότι αυτό φαντάζει δύσκολο.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος είχε ζητήσει την απόκτηση τεσσάρων ποδοσφαιριστών, αλλά το σενάριο αυτό συγκεντρώνει πλέον λίγες πιθανότητες. Μουρίνιο

Μεταγραφές… στοπ για τον “Special One”

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της Τότεναμ, ο Μουρίνιο έχει ήδη κάνει τα πλάνα του για την επόμενη σεζόν. Έχει εντοπίσει τις αδυναμίες του ρόστερ της ομάδας κι είχεκάνει την μεταγραφική του λίστα. Σύμφωνα με αυτή λοιπόν, οι “πετεινοί” χρειάζονται τέσσερις για ανέβουν και να πλησιάσουν ποιοτικά τους κορυφαίες της Πρέμιερ Λιγκ.

Όμως, τα δεδομένα στον κόσμο του ποδοσφαίρου έχουν αλλάξει δραματικά μετά την κρίση του κορονοϊού. Οι Λονδρέζουν ασφαλώς και δεν έχουν μείνει ανεπηρέαστοι και οι απώλειες που καταγράφουν τα ταμεία τους είναι μεγάλες. Αυτό μετέφερε και στον τεχνικό της ομάδας ο Ντάνιελ Λίβι, ενημερώνοντας τον για την τρέχουσα κατάσταση.

Η διοίκηση της Τότεναμ πλέον καλείται να κόψει τα έξοδα, κάτι που μοιραία θα επηρεάσει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό. “Ρευστό” δεν υπάρχει διαθέσιμο ώστε να γίνουν ανοίγματα και ο Μουρίνιο θα πρέπει να δημιουργήσει έσοδα, προτού προχωρήσει σε έξοδα. Μόνο περιπτώσεις ελεύθερων παικτών θα είναι προσιτές εφόσον ασφαλώς οι απαιτήσεις τους είναι σε φυσιολογικά πλαίσια.

Ο Τόμας Μενιέ είναι ένας παίκτης που ενδιαφέρει τον προπονητής των “πετεινών”. Με τις υπάρχουσες συνθήκες λοιπόν φαίνεται πως θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να τον φέρει στο Λονδίνο. Έπειτα, όμως οι επιλογές λιγοστεύουν. Ειδικά για την θέση του κεντρικού αμυντικού, την ενίσχυση της οποίας έχει θέσει ως προτεραιότητα ο Μουρίνιο. Όπως φαίνεται λοιπόν, για να μπορέσει να αποκτήσει έναν αξιόλογο στόπερ θα πρέπει να πουλήσει κάποιον παίκτη της ομάδας.

Από κει και πέρα ο Ντρις Μέρτενς εξετάζεται επίσης, αλλά το “κασέ” του παίκτη μοιάζει να είναι αρκετά υψηλό. Γίνεται αντιληπτό λοιπόν πως ο Μουρίνιο θα δυσκολευθεί ιδιαίτερα να κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι. Ίσως θα πρέπει να στραφεί στις ακαδημίες της ομάδας ώστε να κλείσει τα κενά στο ρόστερ. Μία τακτική που εφάρμοσε πέρυσι η πρώην ομάδα του η Τσέλσι, με ομολογουμένως, πολλαπλά οφέλη.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ