Μάντσεστερ Σίτι

Από μοντέλο σε μοντέλο ο Μπερνάρντο Σίλβα (pics)

Ο Μπερνάρντο Σίλβα εν μέσω καραντίνας πήρε την μεγάλη απόφαση... να αλλάξει αμόρε.

Να αναλύσουμε το ποδοσφαιρικό ταλέντο του Μπερνάρντο Σίλβα; Σε αυτό εδώ το κείμενο δεν θα ενδιαφερθούμε με τις επιδόσεις του Πορτογάλου στο χορτάρι. Με άλλες μπορεί! Ο 25χρονος σταρ της Μάντσεστερ Σίτι την ζει την… ζωούλα του και γιατί όχι; Τι του λείπει; Το Μάντσεστερ ηλιόλουστο δεν το λες όμως όλες οι συνθήκες είναι ιδανικές για εκείνον.

Προπονήσεις, σπίτι, προπονήσεις, πάλι σπίτι; Δύσκολο. Ο Μπερνάρντο Σίλβα έχει βρει το νόημα της ζωής. Έτσι εν μέσω καραντίνας πήρε μια από τις μεγάλες του αποφάσεις. Να αλλάξεις συνήθειες. Η αρχή έγινε με τις προπονήσεις να γίνονται από το σπίτι. Η Μάντσεστερ Σίτι συμμορφώθηκε με τους κανόνες της Πρέμιερ Λιγκ (πως αλλιώς) και ο Πορτογάλος «έλιωσε» από τη βίλα του.

Η συνέχεια όμως είναι ακόμα καλύτερη. Η καραντίνα η σωστή θέλει και γυναίκα μαζί. Έτσι ο Πορτογάλος δεν έχασε την ευκαιρία και βρήκε το νέο του ταίρι. Ο μεσοεπιθετικός των «Πολιτών» δημοσίευσε πρόσφατα φωτογραφία του με την παρέα του με την οποία πέρασε την καραντίνα (λόγω κορωνοϊού). Ανάμεσά τους ήταν -όπως αναφέρεται στα σχετικά δημοσιεύματα- και η νέα σύντροφός του, Ίνες Τόμαζ, που είναι μοντέλο στο επάγγελμα. Όπως και η μέχρι πριν από δύο χρόνια σύντροφός του, Αλίσια Βεράνδο, που κατάγεται από τη Γαλλία.

Για πάμε λίγο τις συγκρίσεις…

Αλίσια Βεράνδο

Ίνες Τόμαζ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ