ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αλλάζει τελείως η Μπάγερν Μονάχου από το καλοκαίρι: «Σκοτώνει» πρωτοκλασάτο επιθετικό της!
Γκράνιτ Τζάκα: Η εξιλέωση
Παιδάκι στην Αφρική έφτιαξε το πορτρέτο του Κριστιάνο σε κορμό δέντρου (pic)
Premier League: Ο «καυτός» Πάλμερ έπιασε στην κορυφή τον ντεφορμέ Χάαλαντ
Οι πέντε παίκτες της Μπαρτσελόνα που κινδυνεύουν να χάσουν… την Ατλέτικο
Στη λίστα της Άρσεναλ ο επιθετικός… που την σκότωσε!
Γκβάρντιολ για Μόντριτς: «Υποκλίνομαι στο μεγαλείο του, ηγέτης και εκπληκτικός άνθρωπος»
Η Μπαρτσελόνα μπορεί να προσφέρει απόψε τεράστια χαρά στους φίλους της Ρεάλ
Τρεις παίκτες της Τσέλσι… πλακώθηκαν για το ποιος θα εκτελέσει το πεναλτι (vid)
Ο CEO της Λεβερκούζεν ξέρει το μέλλον και την επόμενη ομάδα του Τσάμπι Αλόνσο
O Μπούντιμιρ της Οσασούνα εκτέλεσε το χειρότερο πέναλτι όλων των εποχών (vid)
Η Mirror «βλέπει» το επόμενο κεφάλαιο του Γιούργκεν Κλοπ
Η ενδεκάδα της Μπαρτσελόνα στoν «τελικό» με τον Μπαπέ (pic)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ σπρώχνει με τρόπο τον παιχταρά του στη Λίβερπουλ
Όλη η Ευρώπη στα πόδια του όμως αυτός θέλει αυτοκρατορία με Λεβερκούζεν
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Λίβερπουλ

Κλοπ: “Όλα ανοιχτά για την επόμενη μεταγραφική περίοδο”

Ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για τους παίκτες που απασχολούν τη Λίβερπουλ, ωστόσο δεν θέλησε να πάρει ξεκάθαρη θέση για το τι μέλλει γενέσθαι. Ο Γερμανός τεχνικός άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον, καθώς οι οικονομικές επιπτώσεις του κορωνοϊού ενδέχεται να επηρεάσουν και την ομάδα του στο μεταγραφικό παζάρι.

Κλοπ: “Όλα ανοιχτά για την επόμενη μεταγραφική περίοδο”
Ο Γιούργκεν Κλοπ παραχώρησε συνέντευξη στο Bein Sports και, μεταξύ άλλων, ρωτήθηκε για τις μεταγραφές που πρόκειται να κάνει η Λίβερπουλ. Ο Γερμανός τεχνικός παραδέχθηκε πως πολλοί παίκτες ενδιαφέρουν την ομάδα του, όμως ίσως η ερχόμενη μεταγραφική περίοδος να μην είναι η κατάλληλη στιγμή.
Ο κορωνοϊός αναμένεται να προκαλέσει μεγάλα οικονομικά προβλήματα και στις ομάδες. Έτσι, οι διοικήσεις πολλών συλλόγων ίσως προτιμήσουν να αφήσουν τις ακριβές μεταγραφές για το μέλλον.
Για τη Λίβερπουλ έχουν ακουστεί πολλά ονόματα, με τους Εμπαπέ και Σάντσο να συγκαταλέγονται μέσα σε αυτά. Ο Κλοπ ξέρει ότι πολλοί παίκτες θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα του.
Ωστόσο, παρουσιάστηκε επιφυλακτικός για το πότε θα μπορέσουν οι “κόκκινοι” να ξοδέψουν τόσα χρήματα. Άλλωστε, όσο έχει στο ρόστερ τους Μανέ και Σαλάχ, ο Κλοπ δε χρειάζεται να ανησυχεί.
“Μανέ και Σαλάχ είναι αρκετά νέοι και μπορούν να παίζουν εδώ για αρκετά χρόνια ακόμα. Είμαι πολύ χαρούμενος με τους παίκτες που έχω. Δεν σκέφτηκα ποτέ για άλλους.
Όταν είμαι σε μια ομάδα, δουλεύω με αυτούς που έχω. Δεν ονειρεύομαι άλλους ποδοσφαιριστές. Αν μπορέσουμε να πάρουμε κάποιον στο μέλλον, τότε θα το δούμε. Θα κάνουμε αυτό που είναι καλύτερο για την ομάδα μας.
Κλοπ
Δεν μπορώ να απαντήσω σε μεταγραφικές ερωτήσεις χωρίς να γίνω πρωτοσέλιδο την επόμενη μέρα. Δεν θέλω να κάνω κάτι τέτοιο. Αγαπώ όλους τους παίκτες μου, αλλά σίγουρα υπάρχουν κι άλλοι εκεί έξω.
Υπάρχουν πολλοί σπουδαίοι παίκτες που δεν αγωνίζονται σε εμάς. Μαρέσει πολύ να τους βλέπω να αγωνίζονται, όμως δεν έχω πρόβλημα που δεν βρίσκονται εδώ. Δεν γίνεται να τους έχουμε όλους”.

Σε ερώτηση για το ποιον θα προτιμούσε να προπονεί μεταξύ των Μέσι, Κριστιάνο και Αγουέρο, ο Κλοπ δεν θέλησε να πάρει θέση.

“Που είναι ο Νεϊμάρ σε αυτή τη λίστα; Που είναι ο Λεβαντόφκσι; Υπάρχουν πάρα πολλοί καλοί παίκτες, εγώ ας πούμε είχα τον Λεβαντόφσκι στη Ντόρτμουντ. Ο Εμπαπέ έχει πάρα πολύ μέλλον, όπως και ο Σάντσο, όμως η λίστα με τους καλούς παίκτες δεν τελειώνει εδώ”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ