ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σέρχιο Ράμος: Επέλεξε την νέα του ομάδα – Εκεί ονειρεύεται να παίξει
Έκρηξη Σκόουλς: «Η Γιουνάιτεντ τον καταστρέφει! Σήκω και φύγε για το καλό σου»
O Μπρούνο Γκιμαράες και η υπέροχη συλλογή εμφανίσεων – Ανάμεσά τους και μια ελληνική (pic)
Μπαρτσελόνα: Προανήγγειλε το τέλος του ο Ζοάν Λαπόρτα
Κιλιάν Μπαπέ: Ό,τι πιο «καυτό» κυκλοφορεί στο άθλημα (vid)
Άτυχος ο Στέφανος Τζίμας: «Τον χάνει για μήνες η Μπράιτον»
Παρέλαση μεγαθηρίων για Μουζακίτη – Όλη η ελίτ στα πόδια του μικρού
Λίβερπουλ: Άνοιξε η πόρτα της εξόδου για Σαλάχ – Ο πιθανότερος προορισμός
Λαπόρτα: «Μπορούμε να αγοράσουμε top class παίκτη αλλά…»
Οι κορυφαίοι Γερμανοί φορ που έγραψαν ιστορία στην Premier League!
Λιονέλ Μέσι, 2025
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Γουέστ Χαμ: 1-1 (Highlights)
Σε αυτό το «θέατρο» παίζει συνέχεια το ίδιο… έργο: Ακόμη μία εντός έδρας γκέλα για τη Γιουνάιτεντ! (vid)
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: ΜΟΝΟ ο Μπρούνο προσφέρει θέαμα με το δοκάρι! (vid)
«Ο Γκουαρντιόλα δεν ήταν άνθρωπος, αλλά ο Σατανάς»: Τι είπε ο Γιάγια Τουρέ και έγινε viral!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Γιουβέντους

Επιτέλους, αρνητικό το τεστ του Ντιμπάλα για κορωναϊό!

Ο Παόυλο Ντιμπάλα θα επιστρέψει σύντομα στις προπονήσεις καθώς το τεστ στο οποίο υπεβλήθη βγήκε αρνητικό!

Επιτέλους, αρνητικό το τεστ του Ντιμπάλα για κορωναϊό!

Ο Πάουλο Ντιμπάλα ήταν ο τρίτος ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους που βρέθηκε θετικός στο κορωναϊό, μετά τους Ρουγκάνι και Ματουϊντί. Από τα μέσα του Μαρτίου μέχρι και πριν από λίγες ημέρες, ο Αργεντινός δεν είχε καταφέρει να αναρρώσει πλήρως, σε αντίθεση με τους δύο προαναφερθέντες, των οποίων τα τεστ που έκαναν στις 15 του Απριλίου βγήκαν αρνητικά.

Ωστόσο, όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η Γιουβέντους ο Ντιμπάλα υπεβλήθη σε νέο τεστ, το οποίο και βγήκε αρνητικό! Αυτό έκανε ιδιαίτερα χαρούμενο τον ποδοσφαιριστή και τον ανακούφισε καθώς είχαν περάσει αρκετές εβδομάδες.

Οι μπιανκονέρι ανακοίνωσαν πως σύντομα ο ποδοσφαιριστής θα ξεκινήσει τις προπονήσεις με την υπόλοιπη ομάδα.

«Το πρόσωπο μου τα λέει όλα, είμαι πλέον θεραπευμένος και δεν έχω κορωναϊό», έγραψε στο προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ανεβάζοντας μια φωτογραφία που χαμογελάει!

Στην Γιουβέντους ετοιμάζονται πυρετωδώς για την επανέναρξη της αγωνιστικής δράσης, η οποία και αναμένεται να πραγματοποιηθεί στις αρχές του Ιουνίου. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει παρθεί οριστική απόφαση, καθώς αρκετοί είναι αυτοί που τάσσονται ενάντια ενός τέτοιου ενδεχομένου.

Ωστόσο, τα… μεγαθήρια της Σέριε Α επιθυμούν την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος, προκειμένου να μην χαθούν και άλλα… εκατομμύρια!

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ