ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Μπαρτσελόνα: Έγραψε ιστορία ο Τερ Στέγκεν!
Γιουβέντους: Δύο σημαντικές απουσίες στον… τελικό τετράδας με τη Ρόμα!
Η Άρσεναλ βρήκε τον… απόλυτο σέντερ φορ στην Bundesliga!
Το φαβορί για τον πάγκο της Μίλαν – «Κλείνει» η συμφωνία!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Πάει για… λίφτινγκ στην επίθεση το καλοκαίρι!
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Το μεγάλο πρόβλημα με Ράσφορντ!
Η Ίντερ πήρε το πρωτάθλημα και… χαλάρωσε! (vid)
«Έκαψε» τους νησιώτες από νωρίς η Ατλέτικο! (vid)
Ξεκάθαρος ο Τσάβι: «Ας ξεχάσουμε γρήγορα τη φετινή σεζόν που ήταν σκέτη ντροπή»
Δυνάστης της Ρεάλ ο Φλορεντίνο Πέρεθ, ξεπέρασε τον αείμνηστο Σαντιάγο Μπερναμπέου!
«Τάπωσε» τον Ρόι Κιν ο Χάαλαντ με απαξιωτική ατάκα!
Μεγάλη κίνηση από την Μπαρτσελόνα: Υποκλίθηκε στη Ρεάλ Μαδρίτης! (pic)
Αλ Νασρ: On fire o Κριστιάνο με το «τέλειο» χατ-τρικ! (vids)
Στη Ρεάλ Μαδρίτης πρώτα γέλασαν με τα χάλια της Μπαρτσελόνα και μετά πανηγύρισαν το πρωτάθλημα! (pic)
Διπλό δώρο* Πάσχα από την Betsson
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Σύζυγος Ντι Μαρία: “Η ζωή στο Μάντσεστερ ήταν απαίσια”

Η σύζυγος του Άνχελ Ντι Μαριά περιέγραψε τη ζωή της στο Μάντσεστερ ως μία πραγματικά πολύ κακή εμπειρία που δε θα ήθελε να ζήσει ποτέ ξανά.

Σύζυγος Ντι Μαρία: “Η ζωή στο Μάντσεστερ ήταν απαίσια”

Ο Άνχελ Ντι Μαρί αποτελεί μία από τις πολλές αποτυχημένες μεταγραφές στην μετά Φέρκγιουσον εποχή στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο Αργεντίνος έφτασε στο νησί με τις καλύτερες περγαμηνές από τη Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι του 2014. Οι “κόκκινοι διάβολοι” είχαν πληρώσει 67 εκατομμύρια ευρώ για να το κάνουν δικό τους.

Ωστόσο, παραμονή του στο σύλλογο αποδείχθηκε αποτυχημένη. Ο ίδιος ξεκίνησε καλά τη σεζόν κερδίζοντας το βραβείο του καλύτερου παίκτη για το μήνα Σεπτέμβριο. Στη συνέχεια, όμως, τα πράγματα εξελίχτηκαν με το χειρότερο τρόπο. Έτσι, ολοκλήρωσε τη χρονιά με 4 γκολ και 12 ασίστ. Το επόμενο καλοκαίρι έφυγε από το σύλλογο για να αγωνιστεί με την Παρί Σεν Ζερμέν, τη φανέλα της οποίας φοράει μέχρι σήμερα.

Η ζωή στο Μάντσεστερ σύμφωνα με την κυρία Ντι Μαρία

Η σύζυγος του Ντι Μαρία σε συνέντευξη στο Los Angerles de la Manana, σχολίασε τη ζωή στο Μάντσεστερ: “Θυμάμαι τον Άνχελ να έρχεται και να μου λέει ότι ήρθε μία προσφορά από την Γιουνάιτεντ. Μου είπε ότι ίσως να είμαστε πιο ασφαλείς οικονομικά. Μαλώσαμε και του είπα να πάει μόνος του. Προσπαθούσε να με πείσει να πάμε μαζί. Υπήρχαν πολλά χρήματα στη μέση και μετά οι Ισπανοί μας είπαν φιλοχρήματους. Είχαν δίκιο. Αν δουλεύεις για μία εταιρεία και έρχεται ένας ανταγωνιστής να σου προσφέρει τα διπλά, τότε το δέχεσαι. Δεν ήθελα τότε να πάω στο Μάντσεστερ. Ήμασταν φίλοι με τη σύζογο του Αγκουέρο και πετάξαμε από τη Μάδρίτη στο σπίτι του, στο Μάντσεστερ. Τον επισκεφθήκαμε για 2-3 μέρες κατά τις οποίες είχε ρεπό ο Άνχελ. Ήταν απαίσια. Πήγαμε στο σπίτι και ήμασταν σε φάση ΄τα λέμε παιδιά, εμείς φεύγουμε από δω”. Όταν φύγαμε, του είπα να πάει σε όποια χώρα θέλει εκτός της Αγγλίας”.

“Τέλος πάντων, μετά από ένα χρόνο ήμασταν στο Μάντσεστερ, μία σκατότρυπα. Δεν μου άρεσε τίποτα απολύτως. Οι γυναίκες ήταν όλες κοκαλιάρες, τυπικές και περίεργες. Περπάταγες στο δρόμο και δεν ήξερες αν θα σε σκοτώσουν ή όχι. Το φαγητό ήταν απαίσιο. Όλες oι κοπέλες σενιαρίζονταν κατά τις 9 και εγώ ήμουν χαλαρή με έναν κότσο στα μαλλιά χωρίς make-up”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ