ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
Φελίπε Μέλο προς Άλβες- Ρομπίνιο: «Αν είχατε βιάσει τη δική μου κόρη θα σας είχα σκοτώσει»
Ο Ντάνι Άλβες μόλις βγήκε από τη φυλακή έκανε το πάρτι της ζωής του!
Ο Ρόδρι κουβαλάει ένα από τα πιο… ακραία σερί που έχουμε δει!
Mundo Deportivo: «Η Μπαρτσελόνα έβγαλε… άχρηστους 4 κορυφαίους προπονητές»
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η μπάλα στην εξέδρα

Αυτοί που θα βαρεθούμε να ακούμε το καλοκαίρι και τα σενάρια για το μέλλον τους

Τα καλοκαιρινά σενάρια έχουν ξεκινήσει και υπάρχουν κάποιοι ποδοσφαιριστές που θα μας απασχολήσουν ιδιαίτερα στο άμεσο μέλλον.

Αυτοί που θα βαρεθούμε να ακούμε το καλοκαίρι και τα σενάρια για το μέλλον τους

Όπως κάθε καλοκαίρι, έτσι και αυτό που έρχεται κάποιοι ποδοσφαιριστές θα έχουν την…τιμητική τους. Μπορεί ο κορωνοϊός να αλλάζει τα οικονομικά δεδομένα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι οι ομάδες δεν θα κυνηθούν και πάλι δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Η διακοπή μάλιστα, τους έχει δώσει άπλετο χρόνο να σχεδιάσουν τα πλάνα τους. Όπως πάντας, υπάρχουν κάποιοι παίκτες που θα παίξουν ή ήδη παίζουν πολύ δυνατά στα μεταγραφικά σενάρια.

Ο αντικαταστάτης του Σουάρες

Ο Λαουτάρο Μαρτίνες είναι εδώ και καιρό ο διακαής πόθος της Μπαρτσελόνα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Λουίς Σουάρες είναι κοντά στην έξοδο και οι Καταλανοί έχουν ήδη καταλήξει στον Αργεντινό ως τον επόμενο εκλεκτό της κορυφής της επίθεσης. Η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη. Η Ίντερ έχει ανέβει επίπεδο και δεν θέλει να αφήσει τον ποδοσφαιριστή. Η ρήτρα που φαίρεται να έχει το συμβόλαιο του παίκτη ανοίγει πάντα διαδρόμους, αλλά η περίπτωσή του έχει πολύ “ψωμί” ακόμα.

Η ώρα του Πογκμπά

Τα χρόνια πέρασαν, οι ευκαιρίες δόθηκαν, αλλά τώρα είναι η ώρα του Πογκμπά να κάνει το επόμενο βήμα. Εξάλλου η γιουνάιτεντ έχει φέρει ήδη τον αντικαταστάτη του και είναι έτοιμη για την μετά-Πογκμπά εποχή. Για τον Γάλλο υπάρχουν δύο σενάρια. Το ένα τον θέλει να επιστρέφει στην Γιουβέντους για να βρει τον παλιό καλό του εαυτό. Το δεύτερο θέλει τη Ρεάλ να κάνει την ανατροπή και να ενισχύεται σημαντικά σε έναν χώρο που το έχει ανάγκη. Και για αυτόν υπάρχει δρόμος, πάντως δύσκολα θα μείνει στο Μάντσεστερ. Αυτοί που θα βαρεθούμε να ακούμε το καλοκαίρι και τα σενάρια για το μέλλον τους

Ο κλασικός Νεϊμάρ

Φυσικά ο Νεϊμάρ δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Η Μπαρτσελόνα παραμένει πάντα το λιμάνι του Βραζιλιάνου και αμφότερες οι δύο πλευρές προσμένουν μία νέα συνεργασία. Αυτό που αλλάζει φέτος με πέρυσι είναι η αντιμετώπιση της Παρί. Οι Γάλλοι είναι πλέον πιο διαλακτικοί στο ενδεχόμενο να αφήσουν τον παίκτη να φύγει. Η διαφορά όμως στις οικονομικές απολαβές του Νεϊμάρ σε Μπάρτσα και Παρί, τον κάνουν να σκέφτεται δύο και τρεις φορές το αν τελικά πρέπει να γυρίσει.

Φελίπε Κουτίνιο

Ο Βραζιλιάνος αν και έχει ρήτρα με την Μπάγερν δεν φαίνεται να μένει στη Γερμανία. Παράλληλα, το γυαλί με τη Μπαρτσελόνα έχει ραγίσει, οπότε μένει στον “αέρα”. Για την ακρίβεια μένει ανάμεσα από πολλές ομάδες που θα ήθελαν να τον εντάξουν στο δυναμικό τους. Προτάσεις για τον Κουτίνιο θα υπάρξουν πολλές και λογικά ο παίκτης θα καταλήξει στην ομάδα που θα πείσει τη Μπαρτσελόνα να τον παραχωρήσει. Όποια κι αν είναι αυτή. Αυτοί που θα βαρεθούμε να ακούμε το καλοκαίρι και τα σενάρια για το μέλλον τους

Τίμο Βέρνερ

Ο Γερμανός προς το παρόν δεν έχει ακουστεί για πολλές ομάδες, είναι σίγουρο όμως ότι αυτό θα συμβεί στο άμεσο μέλλον. Η Λίβερπουλ τον θέλει, αλλά δύσκολα θα κάνει μία τόσο μεγάλη οικονομική υπέρβαση για έναν ποδοσφαιριστή που ίσως να μην παίζει καν βασικός. Τα υπόλοιπα σενάρια τον στέλνουν Ιταλία, αλλά είναι πολύ πιθανό το αγγλικό ενδιαφέρον να προκύψει από Λονδίνο μεριά.

Μπόνους Τονάλι

Αν και μόλις 19 χρονών, ο Ιταλός κεντρικός έχει τραβήξει πάνω του τα βλέμματα. Τα ρεπορτάζ από την Ιταλία τον ανάγουν τον πιο περιζήτητο ποδοσφαιριστή της χώρας με όλες τις μεγάλες ομάδες να κοιτάνε την περίπτωσή του. Πάντως ο ίδιος φαίνεται να έχει μία ιδιαίτερη προτίμηση στην Μίλαν.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ