ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Αστον Βίλα δίνει τα «κλειδιά» στον δικό της Σερ Άλεξ Φέργκιουσον
Μπαρτσελόνα: Στέλνει στην έξοδο τον Αραούχο με… τρόπο
Πήρε ανάποδες ο Μαρινάκης και μηνύει τον Γκάρι Νέβιλ
Βγαίνει από τη «ναφθαλίνη» ο Ντε Χέα και επιστρέφει στη La Liga
Μετά τον Κλοπ… το χάος – Θλίψη με τον προπονητή που κυνηγά η Λίβερπουλ
Η Ίντερ πάει για… δυναστεία – Οι δύο παιχταράδες που έχει κλείσει για του χρόνου
Επιβραβεύει με τον καλύτερο τρόπο τον Λούκας Βάσκεθ η «Βασίλισσα»
Σήκωσε το Scudetto ο Μάρκους Τουράμ – Η αφιέρωση στον Τιερί Ανρί (vid)
Ο Ρούμπεν Αμορίμ ταξίδεψε στο Νησί αλλά όχι για τη Λίβερπουλ
Λούκας Βάσκεθ: Ο «ελβετικός σουγιάς» της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ίντερ: Έξαλλα πανηγύρια από τους Πρωταθλητές μέσα στο Σαν Σίρο! (vids)
Η Ίντερ πανηγύρισε το Πρωτάθλημα μέσα στην έδρα της Μίλαν! (vids)
Μίλαν – Ίντερ: Ο Τουράμ «τελειώνει» τη Μίλαν και το Πρωτάθλημα! (vid)
Τέλος η σεζόν για τον αστέρα της Μπάγερν – Χάνει και το EURO 2024!
Γκολ τίτλου για την Ίντερ, με τον Ατσέρμπι να «καρφώνει» τη Μίλαν! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Ούτε με… σφαίρες στη Σεβίλλη ο Θεμπάγιος! (pic)

Ό, τι περνάει από το χέρι του για να μην πάει στη Σεβίλλη θα κάνει μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα ο Ντάνι Θεμπάγιος, όπως αναφέρουν ισπανικά ΜΜΕ.

Ούτε με… σφαίρες στη Σεβίλλη ο Θεμπάγιος! (pic)

Δεν έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που όλοι παραμίλαγαν μαζί του. Ο Ντάνι Θεμπάγιος ξεκίνησε την καριέρα του με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η συνέχεια δεν ήταν η ανάλογη. Ναι μεν έγινε πρώτη… μούρη στη Ρεάλ Μπέτις. Όμως, στη Ρεάλ Μαδρίτης δεν κατάφερε να κάνει το κάτι παραπάνω. Να ξεχωρίσει από τους υπόλοιπους μέσους.

Γι΄αυτό το λόγο και η “βασίλισσα” τον έδωσε δανεικό στην Άρσεναλ το περασμένο καλοκαίρι. Στο Λονδίνο ο Ισπανός μέσος δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του. Δείχνει τι μπορεί να κάνει στο μέλλον. Και προπάντων ότι αυτό μπορεί να συμβεί με τον ίδιο ως πρωταγωνιστή και όχι ως κομπάρσο.

Παρόλα αυτά το όνομά του “παίζει” σε πολλά ρεπορτάζ. Ειδικά συλλόγων από τη Λα Λίγκα. Μία από αυτές είναι η Σεβίλλη. Οι Ανδαλουσιάνοι ξέρουν πολύ καλά τι μπορεί να κάνει ο Ντάνι Θεμπάγιος με την μπάλα στα πόδια του. Έτσι, δεν θα ήταν αρνητικοί σε μία “τράμπα” με τους “μερένχες”, ώστε να τον αποκτήσουν, ενόψει της νέας σεζόν.

Βέβαια, εκείνος φαίνεται πως έχει τελείως διαφορετική γνώμη. Μία γνώμη που δεν φοβάται να την αποκαλύψει και δημοσίως μέσω της επίσημης σελίδας του στο twitter. Θέλει να μείνει για καιρό ακόμα στην Άρσεναλ ο Θεμπάγιος

Μεγάλο… αλάνι ο Ντάνι ο Θεμπάγιος!

Το μέλλον του Ντάνι Θεμπάγιος δεν είναι σίγουρο για την ώρα. Ο νεαρός χαφ με δηλώσεις του έχει κάνει γνωστό πως θα επιθυμούσε να παραμείνει στην Πρέμιερ Λιγκ για λογαριασμό της Άρσεναλ. Αυτό που δεν θα ήθελε σίγουρα και για κανένα λόγο είναι μία μεταγραφή του στη Σεβίλλη.

Και αυτό γιατί είναι φανατικός υποστηρικτής της Ρεάλ Μπέτις. Ως γνωστόν οι “βερδιμπλάνκος” έχουν μεγάλη κόντρα με τους Σεβιγιάνους. Κάτι που έδειξε μέσω gif του… Ντόναλντ Τραμπ και ο ίδιος ο παίκτης, δείχνοντας πως για κανένα λόγο δεν θα πήγαινε σε εκείνους. Ειδικά το επόμενο καλοκαίρι.

Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση της Σεβίλλης. Και αν θα υπάρξει τέτοια. Μιας και είναι ακόμη πολύ νωρίς για να μπουν οι Ανδαλουσιάνοι σε παιχνίδια μεταγραφών. Ειδικά από τη στιγμή που κανείς δεν ξέρει τι θα γίνει στο μέλλον, μετά το lockdown της Λα Λίγκα λόγω κορονοϊού.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ