Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Σφήνα της Γιουβέντους για Σμόλινγκ!
Γιουβέντους

Σφήνα της Γιουβέντους για Σμόλινγκ!

Ο Κρις Σμόλινγκ βρίσκεται στα ραντάρ της Γιουβέντους και η.... Ρόμα πρέπει να κάνει οικονομική υπέρβαση για να τον αποκτήσει!

09.05.2020 | 15:23

Ο Κρις Σμόλινγκ δεν… έχει πιάσει στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Έτσι το περασμένο καλοκαίρι οι κόκκινοι διάβολοι αποφάσισαν να δώσουν τον Άγγλο δανεικό στην Ρόμα. Με την φανέλα των Ρωμαίων, ο έμπειρος στόπερ έκανε μια αρκετά καλή σεζόν και έχει ήδη εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει με τους «τζιαλορόσι». Αν και στην Ρόμα ήταν σίγουροι πως θα προχωρήσουν στην απόκτηση του, δίνοντας 20 εκατ. ευρώ, η πανδημία τους έχει αλλάξει τα σχέδια.

Οι Ιταλοί προσπαθούν να πείσουν την Γιουνάιτεντ να χαμηλώσει τις απαιτήσεις της. Αυτό όμως δύσκολα θα συμβεί. Μαθαίνοντας τα νέα… αρκετές ομάδες από την Σέριε Α έχουν μπει σφήνα για την απόκτηση του Κρις Σμόλινγκ.

Όπως αναφέρουν τα Μέσα από την Ιταλία, η Γιουβέντους είναι μια από τις ομάδες που εξετάζει την απόκτηση του.

Οι «μπιανκονέρι» θα προχωρήσουν στην απόκτηση ενός στόπερ και ο Σμόλινγκ είναι στην κορυφή της λίστας.

Ωστόσο, ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής γνωρίζει πως στην Γιουβέντους δεν θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Αντιθέτως στην Ρόμα θα είναι βασικός και… αναντικατάστατος. Έτσι πρωταρχικός του στόχος είναι να παραμείνει στους Ρωμαίους. Από την άλλη στην Μάντσεστερ έχουν ήδη αποφασίσει να τον πουλήσουν καθώς δεν υπολογίζεται για την νέα σεζόν από τον Σόλσκιερ. Μένει να δούμε το κατά πόσο θα καταφέρουν οι «τζιαλορόσι» να… ικανοποιήσουν τις οικονομικές απαιτήσεις των Άγγλων.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version