ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Θα σου πέσει το… σαγόνι με τη νέα φανέλα της Άρσεναλ! (pics)

Εντυπωσιακές είναι οι νέες εντός έδρας εμφανίσεις της Άρσεναλ, ενόψει της νέας σεζόν που πρόκειται να ξεκινήσει μέσα στους επόμενους μήνες.

Θα σου πέσει το… σαγόνι με τη νέα φανέλα της Άρσεναλ! (pics)

Η φετινή σεζόν ακόμα δεν έχει τελειώσει. Αλλά δεν πάει καλά για την Άρσεναλ. Και κανείς δεν ξέρει το πότε. Όμως, όποτε και αν αυτό συμβεί ένα είναι σίγουρο. Ότι πρόκειται για μία από τις χειρότερες της αγγλικής ομάδας. Οι “κανονιέρηδες” όχι μόνο δεν ξεκίνησαν καλά.

Αλλά στη συνέχεια της αγωνιστικής χρονιάς πήγαιναν από “γκέλα” σε “γκέλα”. Έπαιξαν πολλά ματς που όχι μόνο δεν πήραν κάποιο θετικό αποτέλεσμα, αλλά δεν μπορούσαν να παρουσιάσουν σε καμία περίπτωση την εικόνα των περασμένων ετών.

Ο Μίκελ Αρτέτα ξέρει ότι έχει πολλή δουλειά μπροστά του. Ξέρει ότι πρέπει να αλλάξει πολλά πράγματα, ενόψει της νέας σεζόν, ώστε οι “κανονιέρηδες” να γίνουν και πάλι ανταγωνιστικοί. Μέχρι τότε όμως το πρώτο βήμα είναι η εμφάνισή τους. Αυτή θα είναι κάτι παραπάνω από ωραία. Τουλάχιστον σε αυτό συμφωνούν οι περισσότεροι φίλοι της αγγλικής ομάδας όταν είδαν τις πρώτες εικόνες από τις φανέλες που θα φοράνε οι παίκτες του Ισπανού τεχνικού στα εντός έδρας παιχνίδια τους.

Γι’ ακόμη μία φορά το κόκκινο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Δεν γινόταν αλλιώς. Παρόλα αυτά οι διαφορές σε σχέση με άλλες εμφανίσεις είναι πολλές. Η νέα φανέλα της Άρσεναλ

Η νέα φανέλα της Άρσεναλ τα… σπάει!

Τα τελευταία χρόνια οι εμφανίσεις της Άρσεναλ έχουν την υπογραφή της Adidas. Αυτές είναι κάθε χρόνο και καλύτερες. Όμως, αυτή της επόμενης σεζόν πρόκειται για… διαμαντάκι. Όπως γράψαμε και πιο πάνω το κόκκινο χρώμα είναι… παντού.

Αλλά μεγάλο μέρος καταλαμβάνει και το λευκό. Και κάπως έτσι το αποτέλεσμα είναι ανάλογο και αντίστοιχο της ιστορίας και της φήμης της αγγλικής ομάδας. Ο γιακάς είναι αρκετά ανοιχτός, κάτι που δείχνει την τάση της μόδας της εποχής όπου ζούμε. Παράλληλα, η “Emirates”, με την οποία συνεργάζεται από το 2007 μέχρι και σήμερα, η Άρσεναλ, έχει κεντρική θέση στη φανέλα της νέας σεζόν των Λονδρέζων.

Το μόνο που μένει είναι να δούμε αν θα τους φέρει και γούρι. Ωστόσο, για να έρθουν οι κούπες και οι επιτυχίες για την ομάδα του Λονδίνου θα απαιτηθούν πολλά περισσότερα πράγματα από μία εντυπωσιακή εμφάνιση που αν μη τι άλλο… κερδίζει από μόνη της τις εντυπώσεις. Εντυπωσιάζει η Άρσεναλ Η νέα φανέλα της Άρσεναλ

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ