ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουντογκάν: «Τα πήγαμε καλά στα νοκ άουτ – Έχω μόνο 1 Champions League»!
Η Γιουβέντους «σώθηκε» στο 87ο λεπτό κόντρα στην Κάλιαρι! (vid)
Ο Μαρκίνιος έγραψε ιστορία με τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα βρήκε τον επιθετικό που θα «εκτοξεύσει» την ομάδα του!
Η Ίντερ «παραμονεύει» για τον θρύλο της Ρεάλ Μαδρίτης!
Μάντσεστερ Σίτι – Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Αγκουέρο κόντεψε να… βάλει τα κλάμματα! (vid)
Η Μπάγερν χρυσώνει την Μπαρτσελόνα αγοράζοντας πακέτο δυο βασικούς της!
Πλησιάζει το τέλος εποχής του αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης!
Ένας (τυχερός) παίκτης έζησε από κοντά και τις δυο ιστορικές προκρίσεις του Ολυμπιακού σε λίγες ώρες! (vid)
Δεν έμεινε τυχαία όρθιος ο Λούνιν στο πέναλτι του Μπερνάρντο Σίλβα (pic)
Κοντά σε νέο «χρυσό» συμβόλαιο-βάλσαμο της Μπαρτσελόνα με τη NIKE!
Σίνα: «Σκέφτηκα να ρωτήσω τον Τζολάκη πώς το έκανε, το χαρτάκι με βοήθησε» (vids)
Η «Equipe» διαφωνεί με τη Mundo Deportivo: «Ο Ζιντάν θέλει Γιουνάιτεντ»!
Κάθε Παρασκευή προσφορά* χωρίς κατάθεση στην ελληνική ρουλέτα της Betsson
«Στόλισαν» τον Μπονούτσι στο Instagram του οι οπαδοί της Φενέρμπαχτσέ! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Γιουβέντους

Απάντησε και ο Μπαλοτέλι σε Κιελίνι: “Είχες ευκαιρίες να φερθείς σαν άνδρας αλλά δεν το έκανες”

Μετά τον Φελίπε Μέλο ήρθε η σειρά του Μάριο Μπαλοτέλι να αντιδράσει, σε όσα γράφει ο Τζόρτζιο Κιελίνι στην αυτοβιογραφία του για τον Ιταλό.

Απάντησε και ο Μπαλοτέλι σε Κιελίνι: “Είχες ευκαιρίες να φερθείς σαν άνδρας αλλά δεν το έκανες”

Μετά το Φελίπε Μέλο ήρθε και η σειρά του Μάριο Μπαλοτέλι να δώσει σκληρή απάντηση στον Κιελίνι. Ο Ιταλός είχε μιλήσει με όχι και τόσο  κολακευτικά λόγια για τον Σούπερ Μάριο και φυσικά εκείνος τον πλήρωσε με το ίδιο νόμισμα. Συγκεκριμένα ο Μπαλοτέλι ανέφερε ότι ο Κιελίνι δεν φέρεται σαν άνδρας, παρότι είχε πολλές ευκαιρίες να το κάνει.

Η δήλωση – απάντηση του Μπαλοτέλι

«Τουλάχιστον εγώ είμαι ειλικρινής και έχω το κουράγιο να λέω πράγματα μπροστά στους ανθρώπους. Εσύ είχες τόσες ευκαιρίες να το κάνεις από το 2013, να συμπεριφερθείς σαν αληθινός άνδρας, αλλά δεν το έκανες. Ποιος ξέρει τι θα λες κάποια μέρα για τους τωρινούς σου συμπαίκτες… περίεργε αρχηγέ. Αν αυτό σημαίνει να είσαι πρωταθλητής, τότε προτιμώ να μην είμαι. Και ποτέ δεν έδειξα έλλειψη σεβασμού στην φανέλα της Εθνικής Ιταλίας» ήταν η απάντηση του Μάριο Μπαλοτέλι.

Το στόρι ανάμεσα σε Κιελίνι – Φελίπε Μέλο – Μπαλοτέλι

Αρχικά, ο αρχηγός της Γιουβέντους πυροδότησε τη βόμβα, αναφέροντας για του δύο πρώην συμπαίκτες του τα εξίς: «Ο Μπαλοτέλι είναι ένα κακό άτομο. Έχει αρνητική ενέργεια μέσα του. Δεν έχει κανένα σεβασμό για την ομάδα. Ειδικά το 2013 ήθελα να τον χτυπήσω. Να του ρίξω μερικά χαστούκια, μιας και στο ματς κόντρα στη Βραζιλία δεν μας βοήθησε καθόλου μα καθόλου. Ήθελα να του σπάσω τα μούτρα! Μερικοί σκέφτονται ή λένε ότι ανήκει στους πέντε κορυφαίους παίκτες του κόσμου. Εγώ δεν είμαι ένας από αυτούς. Για εμένα δεν βρίσκεται ούτε καν στους καλύτερους δέκα ή στους καλύτερους 20».

Όσο για τον Μέλο, “έσταξε” ακόμα περισσότερο φαρμάκι. «Ο Φελίπε Μέλο είναι ακόμη χειρότερος. Ο χειρότερος των χειρότερων! Δεν θέλω να λέω για κανέναν κακό λόγο. Όμως, για εκείνον δεν μπορούσε να είναι διαφορετικά. Είναι ένας άνθρωπος που δεν σέβεται κανέναν και τίποτα. Σε κάθε προπονητή έλεγα για εκείνον ότι είναι ένα “σάπιο μήλο”. Το θέμα δεν είναι να κάνεις ένα κακό ματς. Ή να έχεις μια κακή μέρα στη δουλειά. Αυτό που με έκανε να βγω έξω από τα ρούχα μου ήταν η έλλειψη σεβασμού προς όλους», τα λόγια του. Απάντησε και ο Μπαλοτέλι σε Κιελίνι: "Είχες τόσες ευκαιρίες να φερθείς σαν άνδρας αλλά δεν το έκανες"

Στην συνέχεια ήρθε η σειρά του Φελίπε Μέλο για μία σκληρή απάντηση

«Καταρχάς, θα ήθελα να μάθω σε ποια περιστατικά αναφέρεται. Σε κάθε περίπτωση, δεν έχω θέμα να του απαντήσω. Όταν ήμουνα στο Τορίνο, δεν είχα δείξει έλλειψη σεβασμού απέναντι σε κάποιον στον σύλλογο. Σεβόμουν τους συμπαίκτες μου καθώς και τους παράγοντες της Γιουβέντους», ανέφερε αρχικά ο νυν μέσος της Παλμέιρας.

«Σε αυτό το σημείο, ωστόσο, δεν έχω κανέναν σεβασμό για εκείνον. Και δεν θα έχω ποτέ. Λέει πως θα έπρεπε να χτυπήσει τον Μπαλοτέλι και πως εγώ είμαι ο χειρότερος των χειροτέρων που πήγαινα και ξεκινούσα καυγάδες; Ε, εκείνος ήταν δειλός που τα έκανε πάνω του και μετά έλεγε συγγνώμη. Είναι πολύ εύκολο να μιλάς άσχημα για κάποιους μέσω ενός βιβλίου. Ίσως να είναι ακόμα θυμωμένος εξαιτίας του «χαστουκιού» στο Champions League, όταν ήμουνα στη Γαλατάσαραϊ.

»Μπορεί να είναι θυμωμένος επειδή η Ίντερ είχε κάνει τότε το τρεμπλ και εγώ είμαι οπαδός της Ίντερ. Έτσι κάνει πάντα ο Κιελίνι, φέρεται λες και είναι ο σπουδαιότερος. Θυμάμαι επίσης ότι νικήσαμε 3-0 την Ιταλία στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών, διοργάνωση που κατέκτησε τελικά η Βραζιλία. Πιθανότατα να είναι ακόμα πικραμένος και για αυτό, από τη στιγμή που αυτός δεν έχει να επιδείξει κάποια επιτυχία με την Ιταλία», πρόσθεσε ο Μέλο, μιλώντας στο «Gazzetta.it».

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ