ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ρεάλ Μαδρίτης

Γιόβιτς: “Θλιμμένος” και “φοβισμένος” με τον τραυματισμό

O πατέρας του άσου της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς, αναφέρθηκε στον ψυχολογικό αντίκτυπο του τραυματισμού που υπέστη ο γιος του.

Γιόβιτς: “Θλιμμένος” και “φοβισμένος” με τον τραυματισμό

Η φετινή χρονιά έχει εξελιχτεί με τον χειρότερο τρόπο για τον επιθετικό της Ρεάλ Μαδρίτης, Λούκα Γιόβιτς. Ο Σέρβος μετά από μία εξαιρετική χρονιά στην Άιντραχτ Φρανκφούρτης μετακόμισε στη “βασίλισσα” το περσινό καλοκαίρι. Ωστόσο, βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα μόλις 2 φορές σε 27 εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις. Σαν να μην έφτανε αυτόν για το νεαρό ποδοσφαιριστή, κατά την περίοδο της καραντίνας τραυματίστηκε. Ειδικότερα, ο τραυματισμός συνέβη κατά τη διάρκεια μίας ατομικής προπόνησης στο σπίτι του. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων έδειξαν ότι υπέστη κάταγμα στον δεξιό αστράγαλο.

Έτσι, σύμφωνα με τις περιγραφές του πατέρα του στην Kurir, ο Λούκα είναι συντετριμμένος με αυτήν την εξέλιξη.

“O Λούκα είναι θλιμμένος και λίγο φοβισμένος. Είναι απαίσιο. Μας εξέπληξαν τα νέα, δεν το περιμέναμε. Προετοιμαζόταν στο σπίτι του, στο Βελιγράδι. Ακολουθούσε το προπονητικό πρόγραμμα της ομάδας και κατά τη διάρκεια μίας άσκησης ένιωσε έντονο πόνο. Ποιος να το πίστευε ότι θα ήταν τόσο σοβαρό; Προετοιμαζόταν για να παρουσιαστεί, όπως ποτέ ξανά. Για να επιστρέψει και να είναι ο καλύτερος. Τελικά συνέβη αυτό. Τίποτα δεν είναι γνωστό ακόμα. Περισσότερες εξετάσεις πρέπει να γίνουν για να μάθουμε το διάστημα απουσίας του”.

Η απόφαση της Ρεάλ για Γιόβιτς

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, πάντως, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται να απουσιάσει για 8 εβδομάδες από τις προπονήσεις. Αυτό σημαίνει πρακτικά ότι δύσκολα θα προλάβει να βοηθήσει την ομάδα στη μάχη που δίνει για τον τίτλο. Έτσι, η Ρεάλ σκέφτεται πολύ σοβαρά να τον πουλήσει το φετινό καλοκαίρι. Με αυτόν τον τρόπο, ελπίζει ότι θα κερδίσει λίγο από μία επένδυση που μοιάζει με χαμένη υπόθεση αυτή τη στιγμή.

Ο Γιόβιτς μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του στο “Μπερναμπέου”, αλλά οι μετοχές του φαίνεται πως έχουν ακόμα υψηλή αξία. Ιδιαίτερα στην Πρέμιερ Λιγκ, με ολοένα και περισσότερες ομάδες από την Αγγλία να τον βάζουν στο στόχαστρο. Τσέλσι και Άρσεναλ είναι δεδομένο πως έχουν τον νεαρό άσο στην μεταγραφική τους λίστα. Αμφότερες ψάχνουν για επιθετικό και θεωρούν πως ο Γιόβιτς μπορεί να επανέλθει στις καλές εμφανίσεις εάν του δοθεί η ευκαιρία να αγωνιστεί περισσότερο. Έχουν εκφράσει λοιπόν επίσημα το ενδιαφέρον τους στην Ρεάλ και αναμένεται να κινηθούν και επίσημα.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ