Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Η Ατλέτικο δίνει Παρτέι για να πάρει Τσάμπερλεϊν
Ατλέτικο Μαδρίτης

Η Ατλέτικο δίνει Παρτέι για να πάρει Τσάμπερλεϊν

Για την απόκτηση του Άλεξ Όξλεϊντ-Τσάμπερλεϊν ενδιαφέρεται η Ατλέτικο Μαδρίτης και είναι διατεθειμένη να δώσει τον Τόμας Παρτέι σαν αντάλλαγμα.

11.05.2020 | 15:37

Ενδιαφέρον εξέφρασε η Ατλέτικο Μαδρίτης για την απόκτηση του Άγγλου μέσου. Ο Τσάμπερλεϊν είναι ένας παίκτης που αρέσει στον Σιμεόνε και είναι έτοιμος να κάνει την κίνησή του.

Για να τα καταφέρει μάλιστα, είναι πρόθυμος να προσφέρει τον Τόμας Παρτέι, με τον Γκανέζο μέσο να μοιάζει πλέον “φευγάτος”.

Ο Αργεντινός τεχνικός πιστεύει πολύ στον ταχύτατο μέσο.

Στο στόχαστρο των “ροχιμπλάνκος” έχει μπει ο διεθνής άσος της Λίβερπουλ. Ο τεχνικός της ομάδας πιστεύει ότι ο Τσάμπερλεϊν ταιριάζει απόλυτα στο στυλ παιχνιδιού του και γι’ αυτό έχει ζητήσει την απόκτησή του. Η δύναμη, η ταχύτητα και το “άμεσο” παιχνίδι του είναι αυτά που έχουν “κερδίσει” τον Σιμεόνε, ο οποίος τον έχει ψηλά στην λίστα του.

Θέλει μάλιστα να του δώσει αναβαθμισμένο ρόλο σε σχέση με αυτόν που έχει στους “ρεντς“. Ο Γιούργκεν Κλοπ ασφαλώς και του δίνει χρόνο συμμετοχής, όμως δεν λογίζεται και ως βασικός. Σε αυτό θέλει να “πατήσει” λοιπόν ο Σιμεόνε ώστε να τον πείσει να αφήσει το “Νησί” για πρώτη φορά στην καριέρα του.

Πάντως, στα ταμεία της ομάδας δεν υπάρχει άφθονο “ρευστό”. Ο σύλλογος έχει επηρεαστεί από την κρίση του κορονοϊού και οι ιθύνοντες έχουν βρει μία εναλλακτική λύση. Σκοπεύουν να προσφέρουν τον Τόμας Παρτέι ως έμψυχο αντάλλαγμα στην Λίβερπουλ για να δεχθεί ο Κλοπ να παραχωρήσει τον Άγγλο μέσο.

Ο Γερμανός είναι γνωστό πως έχει τον σκληροτράχηλο αμυντικό χαφ στην λίστα του. Ο Φαμπίνιο είναι μεν αξιόπιστος αλλά είναι και επιρρεπής σε τραυματισμούς. Αυτό ανάγκασε τον Χέντερσον να αλλάζει ρόλο και να παίζει μπροστά από τα στόπερ μέσα στην σεζόν. Ο αρχηγός ανταποκρίθηκε με το παραπάνω, αλλά ο Κλοπ προτιμάει να τον έχει πιο ψηλά στο γήπεδο.

Για τον λόγο αυτό η διοίκηση της Ατλέτικο θεωρεί πως οι δύο πλευρές μπορούν να τα βρουν με μία ανταλλαγή. Όπως όλα δείχνουν έχουν αποδεχθεί ότι θα χάσουν τον Γκανέζο χαφ, οπότε προσπαθούν να επωφεληθούν όσο μπορούν. Εάν καταφέρουν λοιπόν να τον “θυσιάσουν” για να φέρουν έναν παίκτη που ζήτησε ο Σιμεόνε, θα είναι μία μεταγραφική νίκη γι’ αυτούς.

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

Exit mobile version