Τσέλσι

Αποθέωση Κόντε σε Λάμπαρντ και Καντέ!

Ο Αντόνιο Κόντε μίλησε για την πρώην ομάδα του την Τσέλσι. Ο προπονητής της Ίντερ βλέπει με καλό μάτι τη νέα προσπάθεια που γίνεται στην ομάδα, αφού πιστεύει πολύ στις ικανότητες του Λάμπαρντ ως προπονητή. Παράλληλα, αποθέωσε τον Ενγκολό Καντέ με τον οποίο συνεργάστηκαν για δύο χρόνια στην ομάδα του Λονδίνου

Ένας πρώην αποθέωσε τον νυν. Ο λόγος για τον Αντόνιο Κόντε, ο οποίος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τον Φρανκ Λάμπαρντ.

Ο Κόντε, ο οποίος έκατσε για δύο χρόνια στον πάγκο της Τσέλσι, πιστεύει πολύ στις προπονητικές ικανότητες του Λάμπαρντ. Μάλιστα, θεωρεί πως στο μέλλον μπορεί εύκολα να συγκαταλέγεται στους κορυφαίους του κόσμου.

Παράλληλα, ο Κόντε είχε καλά λόγια να πει και για έναν παίκτη του Φράνκι. Αυτά αφορούσαν τον Ενγκολό Καντέ, ο οποίος συνεργάστηκε με τον Κόντε στην Τσέλσι. Μάλιστα, πανηγύρισαν μαζί το πρωτάθλημα του 2017. Chelsea news: N'Golo Kante is best player in the Prem - Antonio ...

Μιλώντας στο Sky Sports, ο προπονητής της Ίντερ τόνισε:

“Νομίζω πως ο Λάμπαρντ κάνει εξαιρετική δουλειά. Είναι η δεύτερη ομάδα που προπονεί μετά τη Ντέρμπι Κάουντι. Δεν είναι εύκολο να προπονείς μια κορυφαία ομάδα, όπως η Τσέλσι.

Νομίζω πως μπορεί να γίνει ένας από τους καλύτερους προπονητές στον κόσμο. Πρέπει να συνεχίσει να δουλεύει με τον τρόπο του. Από την πλευρά μου, του εύχομαι τα καλύτερα για το μέλλον”.

Η αποθέωση για τον Καντέ

“Κατά τη γνώμη μου, ο Καντέ μπορεί να παίξει σε κάθε θέση στο κέντρο. Πρόκειται για έναν απίστευτο παίκτη που ανήκει στην ελίτ. Είναι φανταστικός και με τη μπάλα και χωρίς αυτή.

Όταν έχεις τον Καντέ στην ομάδα σου, είναι σαν να παίζεις με παίκτη παραπάνω. Είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες που έχω προπονήσει στην καριέρα μου”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ