Ευρώπη

Επίσημο: Επανέναρξη στις 2 Ιουνίου για την Αυστρία!

Έλα να μαζευόμαστε σιγά-σιγά όλες οι χώρες της Ευρώπης να παίξουμε μπαλίτσα! Η Κυβέρνηση της Αυστρίας έδωσε το «πράσινο φως» για να παιχτεί και πάλι ποδόσφαιρο στη χώρα!

Όσο περνάει ο καιρός, τόσο ξεκαθαρίζει η κατάσταση με το τι μέλλει γενέσθαι στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα!

Άλλες χώρες αποφασίζουν επανέναρξη του ποδοσφαίρου και άλλες οριστική διακοπή του! Είναι στην ευχέρεια της κάθε ομοσπονδίας και της κάθε κυβέρνησης τι θα κάνει, με την UEFA να παρακολουθεί τις εξελίξεις και όπου χρειάζεται να επεμβαίνει κιόλας!

Μία ακόμη χώρα η οποία αποφάσισε επιστροφή στην ποδοσφαιρική δράση είναι η Αυστρία! Η κυβέρνηση της χώρας έδωσε την επίσημη έγκρισή της στη διοργανώτρια αρχή της Bundesliga, αλλά και στην ομοσπονδία, και στις 2 Ιουνίου θα επαναρχίσει το πρωτάθλημα!

«Πράσινο φως, κι επιστροφή στη δράση! Η Κυβέρνηση, η ÖFB συμφώνησαν στους βασικούς όρους για τη συνέχιση των αγώνων της Bundesliga», ανέφερε η ομοσπονδία σε μήνυμά της στο twitter, με τους παράγοντες του αυστριακού ποδοσφαίρου να αναφέρονται στην ανάγκη που υπάρχει για την άμεση επανέναρξη των διοργανώσεων: «Εάν δεν ξεκινήσουμε τώρα, τότε το ποδοσφαιρικό τοπίο στην Αυστρία θα είναι μη αναγνωρίσιμο σε ένα χρόνο».

Υπενθυμίζεται πως στην αγωνιστική δράση επιστρέφουν και οι γείτονες Γερμανοί στις 16 Μαΐου, με τους Αυστριακούς να τους ακολουθούν και να επαναφέρουν το πρωτάθλημά τους στις 2 Ιουνίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα παιχνίδια θα πραγματοποιηθούν κεκλεισμένων των θυρών για λόγους δημόσιας υγείας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ