ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Σίτι – Ρεάλ: Βασιλική εκδίκηση, αποκαθήλωση της πρωταθλήτριας Ευρώπης! (vid)
Στα ημιτελικά η Μπάγερν στο καναβάτσο η Άρσεναλ! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Ο Ντε Μπρούιν «χτυπά» και επαναφέρει τις ισορροπίες! (vid)
Μπάγερν – Άρσεναλ: Κεφαλιά… δυναμίτης του Κίμιχ και 1-0! (vid)
Σίτι – Ρεάλ: Λογομαχία Γκρίλις με Βινίσιους για… θέατρο του Άγγλου! (vid)
Μπαρτσελόνα: Σοβαρά υποψήφιος εκ των έσω για αντι-Τσάβι!
«Παγώνει» το «Έτιχαντ» ο Ροντρίγκο, ΑΡΡΩΣΤΗ ενέργεια Μπέλινγχαμ! (vid)
Πλουτίζει κι άλλο ο Κριστιάνο, κέρδισε τη μάχη με τη Γιουβέντους!
Μπάγερν VS Άρσεναλ, Σίτι VS Ρεάλ: Οι ενδεκάδες των τιτανομαχιών! (vid)
Μπαρτσελόνα: Στα… τάρταρα τα αποδυτήρια μετά τον αποκλεισμό από την Παρί!
Ατλέτικο Μαδρίτης: Θέλει τον παίκτη που… την κάνει από τη Γιουβέντους!
Τσέλσι: Ο λόγος που ο Τζάκσον πήγε να «κλέψει» το πέναλτι από τον Πάλμερ!
Μπάγερν: Το σχόλιο του Κέιν για τον Νάγκελσμαν!
Η Ρεάλ βρήκε τον αμυντικό που έψαχνε στην Άρσεναλ!
«Ντόπαρε» τους παίκτες της Άρσεναλ ο Αρτέτα με τις δηλώσεις του!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Άρσεναλ

Έτσι θα φέρει Παρτέι και Κεκτσιού ο Αρτέτα

Αρκετούς ποδοσφαιριστές θα παραχωρήσει ο Μίκελ Αρτέτα, είτε θέλει είτε όχι, καθώς στοχεύει σε δύο ονόματα για την μεσαία γραμμή της Άρσεναλ.

Έτσι θα φέρει Παρτέι και Κεκτσιού ο Αρτέτα

Τον άξονα της ομάδας θέλει να ενισχύσει ο προπονητής της Άρσεναλ. Η μεσαία της γραμμή αποτελεί χρόνιο πρόβλημα και ο Μίκελ Αρτέτα έχει βρει τους “εκλεκτούς” του για να την ανεβάσει επίπεδο.

Δύο παίκτες με εντελώς διαφορετικά χαρακτηριστικά, οι οποίοι θα προσφέρουν τελείως διαφορετικά πράγματα στο παιχνίδι της ομάδας. Ο λόγος για τους Τόμας Παρτέι και Ορκούν Κεκτσιού. Δύο μέσοι, των οποίων η έλευση σημαίνει πως θα χρειαστεί να έχουμε μαζικές αποχωρήσεις. Αρτέτα

Ετοιμάζεται να παίξει “μεταγραφική” μπαλίτσα ο Αρτέτα

Πρόκειται για ιδιαίτερα ταλαντούχους παίκτες, οι οποίοι έχουν δείξει εξαιρετικά δείγματα γραφής. Ο καθένας στον ρόλο του, έχουν εντυπωσιάσει τον νεαρό προπονητή. Είναι πεπεισμένος λοιπόν ότι το ταίριασμα του άσου της Ατλέτικο με αυτόν της Φέγενορντ στο κέντρο της Άρσεναλ θα την βελτιώσει αισθητά.

Για να γίνει όμως αυτό, ο τεχνικός των “κανονιέρηδων” θα πρέπει να σπρώξει μερικούς παίκτες του προς την έξοδο. Το μπάτζετ που θα έχει διαθέσιμο είναι ιδιαίτερα περιορισμένο, οπότε θα πρέπει να δώσει προτού πάρει. Αποχωρήσεις οι οποίες άλλες θα τον πονέσουν, άλλες θα τις εγκρίνει και με το παραπάνω.

Αυτοί που φεύγουν (;)

Η “μαύρη λίστα” του Αρτέτα περιλαμβάνει τρεις αμυντικούς, δύο μέσους κι έναν φορ. Από τα μετόπισθεν αυτοί που περισσεύουν είναι οι Μουστάφι, Παπασταθόπουλος και Κολάσινατς. Ασταθείς και επιρρεπείς στο λάθος, οι εν λόγω παίκτες δεν βρίσκονται στα πλάνα του προπονητή τους για την επόμενη σεζόν. Ο σύλλογος αξιώνει περίπου 40 εκατομμύρια λίρες και για τους τρεις, αλλά πιθανώς να “βολευτεί” και με λιγότερα.

Από τον χώρο του κέντρου ενδέχεται να μονιμοποιηθεί η απουσία των Ελνένι και Μικιταριάν. Οι δυο τους ήταν δανεικοί σε Μπεσίκτας και Ρόμα αντίστοιχα και όπως όλα δείχνουν θα γίνουν… αγύριστοι. Οι εμφανίσεις τους άλλωστε ήταν θετικές και υπάρχει ενδιαφέρον γι’ αυτούς. Πιθανότατα θα φέρουν στα ταμεία της ομάδας 20 εκατομμύρια λίρες.

Τέλος, ο παίκτης που βρίσκεται αναγκαστικά στους υπό παραχώρηση παίκτες είναι ο Ομπαμεγιάνγκ. Οι συζητήσεις του 31χρονου με την διοίκηση για επέκταση της συνεργασίας δεν έφεραν αποτέλεσμα. Επομένως, θα πωληθεί για να μην χαθεί τσάμπα και θα φέρει γύρω στις 60 εκατ. λίρες.

Ασφαλώς, εφόσον τελικά αποχωρήσουν και οι έξι ποδοσφαιριστές τότε τα λεφτά αυτά θα φθάνουν και θα περισσεύουν για τους Παρτέι και Κεκτσιού. Το δίδυμο αυτό αναμένεται να κοστίσει γύρω στα 65-70 εκατ. λίρες στην Άρσεναλ. Οπότε, τα υπόλοιπα λεφτά θα δοθούν και για την περαιτέρω ενίσχυσή της.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ