ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… νιώθει από κούραση – Θέλει να διαλύσει την Μπαρτσελόνα
Μπάγερν Μονάχου: Η UEFA τιμωρεί τους οπαδούς της και η Ρεάλ… χαμογελάει
H πανηγυρική selfie του Μαρινάκη με τα τρία δάχτυλα μέσα στην Πόλη (pic)
Αλλάζει στάση η Μπαρτσελόνα με Αραούχο – Το ποσό που ξετυλίγει τη μεταγραφή
Πανευτυχής ο Μαρινάκης: «Δείξαμε τι σημαίνει η ψυχή του θρύλου»
Κωνσταντίνος Τζολάκης: Το θρυλικό βράδυ του τερματοφύλακα του Ολυμπιακού! (vids)
Ολυμπιακός: Οι πανηγυρισμοί στην Πόλη μετά την ιστορική πρόκριση! (vid)
Κλοπ, είσαι αξεπέραστος: Αποκλείστηκε και τους αγκάλιασε όλους έναν προς έναν! (vid)
ΚΑΛΗΜΕΡΑ, ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ, ΚΑΛΗΝΥΧΤΑΑΑ – Ήρωας Τζολάκης, στα ημιτελικά ο Ολυμπιακός! (vid)
Δεν ξέρει να χάνει η Λεβερκούζεν, αλλά να περνάει και να τους… πονάει! (vids)
Η Ρόμα των 10 παικτών πέρασε από τη Μίλαν και ονειρεύεται το Europa League! (vid)
Πικρό διπλό στο «Μπέργκαμο» η Λίβερπουλ (vid)
Όχι, έτσι ρε ΠΑΟΚ… (vids)
Η Ρόμα «τελείωσε» με δύο γκολ τη Μίλαν και έμεινε με 10 παίκτες! (vids)
ΠΑΟΚ – Μπριζ: Δυο γκολ ο Γιούτγκλα στην Τούμπα (vids)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δίνει 3 παίκτες για Πιάνιτς

Η Mundo Deportivo δίνει συνέχεια στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μπαρτσελόνα να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αποκτήσει τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Η Μπαρτσελόνα δίνει 3 παίκτες για Πιάνιτς

Την περασμένη εβδομάδα δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport υποστήριξε ότι ο Πιάνιτς έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του. Για την πραγματοποίηση της μεταγραφής η συμφωνία θα περιλάμβανε και έμψυχα ανταλλάγματα. Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι “Γιούβε” και “Μπάρτσα” βρίσκονται σε συζητήσεις. Οι “μπιανκονέρι” είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν το Βόσνιο μέσο με την προϋπόθεση να αποκτήσουν ως αντάλλαγμα τον Αρτούρ.

Αυτό το δημοσίευμα επιβεβαιώνει σήμερα η Mundo Deportivo, με το πρωτοσέλιδο με το οποίο κυκλοφορεί. Ειδικότερα, το έντυπο αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα δε διαθέτει τα χρήματα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή με αυτόν τον τρόπο. Γι΄ αυτό είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Αρτούρ και 2 ακόμα παίκτες στη Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, αυτοί θα είναι ο δεξιός μπακ, Νέλσον Σεμέδο και ο 20χρονος στόπερ, Ζαν-Κλερ Τοντιμπό. Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύει ότι θα καλύψει τις απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας και θα κερδίσει περισσότερα από όσα θα χάσει.

Σε κάθε περίπτωση η ανταλλαγή δε θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί, καθώς ο Αρτούρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο.

Το ισπανικό πρωτάθλημα επανέρχεται

Η Μπαρτσελόνα, πάντως, προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθεί στη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν βρίσκεται 2 πόντους μπροστά από τη Ρεάλ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, το πρωτάθλημα είναι πιθανό να ξεκινήσει ξανά στα μέσα Ιούνη

“Ζητάμε να τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής ώστε να ξεκινήσουμε τους αγώνες με όσο το δυνατόν λιγότερα κρούσματα. Είμαστε πάνω από τους παίκτες συνεχώς. Τους επισημαίνω να ακολουθούν το πρωτόκολλο ακόμα και στο σπίτι. Η συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι παράδειγμα για την κοινωνία και οι παίκτες έχουν μεγάλη ευθύνη. Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα αρχίσει. Θα εξαρτηθεί από τις πιθανές εξάρσεις, εάν ακολουθούνται οι κανόνες, εάν ο ιός είναι ακόμα έξω. Το καλύτερο θα ήταν να επανέλθουμε στις 12 Ιουνίου. Οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να εγκρίνουν την επιστροφή του πρωταθλήματος. Έχουμε την υποχρέωση να επιστρέψουμε στις οικονομικές δραστηριότητες μετά την ζημιά που έχουμε υποστεί”.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ