Μπαρτσελόνα

Η Μπαρτσελόνα δίνει 3 παίκτες για Πιάνιτς

Η Mundo Deportivo δίνει συνέχεια στα δημοσιεύματα που θέλουν τη Μπαρτσελόνα να κάνει ότι περνάει από το χέρι της για να αποκτήσει τον Μίραλεμ Πιάνιτς.

Την περασμένη εβδομάδα δημοσίευμα της Gazzetta Dello Sport υποστήριξε ότι ο Πιάνιτς έχει συμφωνήσει με την Μπαρτσελόνα για τους προσωπικούς όρους του συμβολαίου του. Για την πραγματοποίηση της μεταγραφής η συμφωνία θα περιλάμβανε και έμψυχα ανταλλάγματα. Ο ιταλικός Τύπος αναφέρει ότι “Γιούβε” και “Μπάρτσα” βρίσκονται σε συζητήσεις. Οι “μπιανκονέρι” είναι διατεθειμένοι να παραχωρήσουν το Βόσνιο μέσο με την προϋπόθεση να αποκτήσουν ως αντάλλαγμα τον Αρτούρ.

Αυτό το δημοσίευμα επιβεβαιώνει σήμερα η Mundo Deportivo, με το πρωτοσέλιδο με το οποίο κυκλοφορεί. Ειδικότερα, το έντυπο αναφέρει ότι η Μπαρτσελόνα δε διαθέτει τα χρήματα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή με αυτόν τον τρόπο. Γι΄ αυτό είναι διατεθειμένη να παραχωρήσει τον Αρτούρ και 2 ακόμα παίκτες στη Γιουβέντους. Συγκεκριμένα, αυτοί θα είναι ο δεξιός μπακ, Νέλσον Σεμέδο και ο 20χρονος στόπερ, Ζαν-Κλερ Τοντιμπό. Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύει ότι θα καλύψει τις απαιτήσεις της ιταλικής ομάδας και θα κερδίσει περισσότερα από όσα θα χάσει.

Σε κάθε περίπτωση η ανταλλαγή δε θα είναι εύκολο να πραγματοποιηθεί, καθώς ο Αρτούρ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παραμείνει στο σύλλογο.

Το ισπανικό πρωτάθλημα επανέρχεται

Η Μπαρτσελόνα, πάντως, προς το παρόν πρέπει να επικεντρωθεί στη κατάκτηση του φετινού πρωταθλήματος. Η ομάδα του Κίκε Σετιέν βρίσκεται 2 πόντους μπροστά από τη Ρεάλ. Σύμφωνα με τον πρόεδρο της La Liga, Χαβιέρ Τέμπας, το πρωτάθλημα είναι πιθανό να ξεκινήσει ξανά στα μέσα Ιούνη

“Ζητάμε να τηρηθούν οι κανόνες υγιεινής ώστε να ξεκινήσουμε τους αγώνες με όσο το δυνατόν λιγότερα κρούσματα. Είμαστε πάνω από τους παίκτες συνεχώς. Τους επισημαίνω να ακολουθούν το πρωτόκολλο ακόμα και στο σπίτι. Η συμπεριφορά μας θα πρέπει να είναι παράδειγμα για την κοινωνία και οι παίκτες έχουν μεγάλη ευθύνη. Κανείς δεν γνωρίζει πότε θα αρχίσει. Θα εξαρτηθεί από τις πιθανές εξάρσεις, εάν ακολουθούνται οι κανόνες, εάν ο ιός είναι ακόμα έξω. Το καλύτερο θα ήταν να επανέλθουμε στις 12 Ιουνίου. Οι αρμόδιες αρχές θα πρέπει να εγκρίνουν την επιστροφή του πρωταθλήματος. Έχουμε την υποχρέωση να επιστρέψουμε στις οικονομικές δραστηριότητες μετά την ζημιά που έχουμε υποστεί”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ