Άρσεναλ

Ο Οζίλ δεν το κουνάει από την Άρσεναλ!

Όσο και να ήθελε να απαλλαγεί από το βαρύ του συμβόλαιο, η Άρσεναλ δεν θα δει τον Μεσούτ Οζίλ να αποχωρεί από την ομάδα όπως δήλωσε ο ατζέντης του.

Με την Φενερμπαχτσέ έχει συνδεθεί τις τελευταίες μέρες το όνομα του Μεσούτ Οζίλ. Μία φημολογία που ενδεχομένως να έκανε την διοίκηση της Άρσεναλ να αναθαρρήσει κάπως, πιστεύοντας πως θα αποχωρήσει ο Γερμανός μέσος.

Όμως, όπως φαίνεται από τις δηλώσεις του ατζέντη του παίκτη, δεν θα μπορέσει ακόμα να απαλλαγεί από το βαρύ συμβόλαιό του. Οζίλ

Υπομονή για έναν ακόμη χρόνο

Αιτία για τη φημολογία που έχει ξεσπάσει είναι οι δηλώσεις του φίλου του Οζίλ και παρουσιαστή της τουρκικής τηλεόρασης. Όπως ανέφερε η Φενέρ έχει στα ραντάρ της τον παίκτη και θα προσπαθήσει να τον κάνει δικό της. Κάτι τέτοιο όμως, δεν θα συμβεί το ερχόμενο καλοκαίρι.

Το ξεκαθάρισε άλλωστε ο μάνατζερ του παίκτη, Ερκούτ Σογκούτ. Στις δηλώσεις του ο ατζέντης του διεθνούς άσου ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει στο Λονδίνο για μία ακόμα σεζόν και μετά… βλέπουμε. Πιο συγκεκριμένα, τόνισε πως:

“Ο Μεσούτ θα είναι 32 χρονών και θα έχει λίγα χρόνια ακόμα στην καριέρα του. Ο ίδιος μαζί με την οικογένειά του θα πάρουν τότε μία απόφαση. Πιστεύω πως θα είναι η καλύτερη όλων”, ήταν το αρχικό του σχόλιο.

Σχετικά με το ενδιαφέρον της τουρκικής ομάδας πάντως δεν είχε πολλά να πει: “Δεν μπορώ να μιλήσω για τον Μεσούτ και την Φενερμπαχτσέ γιατί δεν έχω το δικαίωμα να μιλήσω για το θέμα, καθώς είναι απόρρητο”.

Γίνεται λοιπόν σαφές πως ο έμπειρος πλέιμεϊκερ θα παραμείνει στους “κανονιέρηδες” την ερχόμενη χρονιά. Άλλωστε, δεν θα μπορέσει να βρει αλλού ανάλογο συμβόλαιο. Η συνέχεια φαίνεται πως δείχνει… Τουρκία.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ