ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Ο Μουσιάλα απάντησε στο δίλημμα Μέσι ή Κριστιάνο – «Ένας είναι ο GOAT»
Σαν το καλό κρασί: Μόντριτς και Κρόος κάνουν και φέτος τη διαφορά στη La Liga (stats)
Μετά τον Τσάβι πάμε για… κωλοτούμπα και με Τούχελ στην Μπάγερν
Ο Σεσκ Φάμπρεγκας δημιούργησε την απόλυτη ενδεκάδα της Premier League
Μπαρτσελόνα: Στον… πάγο ο Μπερνάρντο Σίλβα – Η θέση που «καίει» τον Τσάβι
Τα τρία μεγαθήρια που μπαίνουν… σφήνα στην εξίσωση Ρεάλ Μαδρίτης – Λούνιν
TIMES: «Προσωπική επιλογή του Κλοπ ο Νούνιες. Άλλον ήθελε η Λίβερπουλ»
Η «BILD» έβγαλε στη… σέντρα την τοξική συμπεριφορά του Κριστιάνο!
Πεπ Γκουαρντιόλα, 2024
Όλοι στη Μαδρίτη μιλάνε για τις δηλώσεις του Βινίσιους!
Γκουαρντιόλα: «Μην ξεγράφετε ποτέ τη Λίβερπουλ… Εγώ την υπολογίζω!»
Η Σίτι ήταν πιο χαλαρή από ποτέ και έριξε «τεσσάρα» στην Μπράιτον! (vid)
Ποιο άγχος; Η Σίτι «καθάρισε» από το πρώτο ημίχρονο την Μπράιτον! (vids)
Ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έβγαλε στη φόρα το μυστικό της ρήτρας του Γκιμαράες!
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπάγερν Μονάχου

Ο Σανέ έρχεται, ο Κομάν το σκέφτεται…

Αμφίβολο μοιάζει το μέλλον του Κινγκσλέι Κομάν στην Μπάγερν Μονάχου, με τον Γάλλο ακραίο επιθετικό να εξετάζει τις εναλλακτικές προτάσεις που έχει.

Ο Σανέ έρχεται, ο Κομάν το σκέφτεται…

Πολύ πιθανό μοιάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από τους Βαυαρούς ο Κινγκσλέι Κομάν. Όσο δηλαδή αυξάνονται οι πιθανότητες να έρθει ο Λιρόι Σανέ στην ομάδα, τόσο πιο κοντά στην έξοδο είναι ο Γάλλος άσος.

Ο Χάνσι Φλικ είναι γνωστό πως θέλουν τον εξτρέμ της Μάντσεστερ Σίτι στην ομάδα, κάτι που έχει ανησυχήσει τον 24χρονο. Κομάν

Κομβική η φετινή σεζόν για τον παίκτη

Έπειτα από συνεχόμενες χρονιές με αλλεπάλληλους τραυματισμούς, ο Κομάν βλέπει την επόμενη ως μία σεζόν που θα πρέπει να επιστρέψει για τα καλά. Θέλει να καθιερωθεί στο κορυφαίο επίπεδο, δικαιώνοντας τις προσδοκίες του κόσμου για το ταλέντο του. Θέλει μάλιστα να το κάνει στην θέση που προτιμάει να παίζει.

Ο Γάλλος είναι γνωστό πως αγωνίζονται και στα δύο “φτερά” της γραμμής κρούσης. Τόσα χρόνια, οι προπονητές της Μπάγερν τον χρησιμοποιούν είτε αριστερά είτε δεξιά και ο παίκτης φαίνεται πως είναι το ίδιο αποτελεσματικός. Όμως, φαίνεται πως ο ίδιος έχει ξεκάθαρη προτίμηση.

Επιθυμία του είναι να καθιερωθεί στην αριστερή πλευρά της επίθεσης. Κάτι που φαίνεται πως δύσκολα θα καταφέρει στην ομάδα του. Ο προπονητής του θέλει να φέρει τον Σανέ στο Μόναχο, ο οποίος επίσης προτιμάει να αγωνίζεται στην ίδια μεριά. Σίγουρα λοιπόν ο Γερμανός διεθνής δεν έρχεται για να κάτσει στον πάγκο και πλέον ο Κομάν φαίνεται να εξετάζει τις επιλογές για το μέλλον του.

Όπως μάλιστα αναφέρει το ρεπορτάζ δεν θα δυσκολευτεί να βρει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Ενδιαφέρον για την περίπτωσή του έχουν εκφράσει ήδη οι Μπαρτσελόνα, Ρεάλ Μαδρίτης ενώ και η Μάντσεστερ Σίτι θα τον ζητήσει, εφόσον αποχωρήσει τελικά ο Σανέ. Πάντως δεν είναι δεδομένο ότι ο ρόλος του θα αναβαθμιστεί σε αυτές τις ομάδες. Οπότε ο ταλαντούχος άσος θα πρέπει να κάνει υπομονή ώστε να βρει ομάδα για να του δώσει φανέλα βασικού.

Άρσεναλ, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι έχουν επίσης ακουστεί ανά καιρούς και μετά τις νέες εξελίξεις ίσως επανέλθουν για τον παίκτη. Με βάση μάλιστα την επιθυμία του, αλλά και τις “τρύπες” στα ρόστερ τους, ίσως έχουν παραπάνω πιθανότητες από τα τρία μεγαθήρια που τον έχουν στο στόχαστρο.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ