Ιταλία

Πίρλο: “Ο Τονάλι είναι πιο πλήρης από μένα”!

Ο Αντρέα Πίρλο θεωρεί πως ο Τονάλι είναι ένας σπουδαίος παίκτης, όμως διαφωνεί με όσους τον παρομοιάζουν με εκείνον. Τι είπε για τον κορωνοϊό

Ο Αντρέα Πίρλο δεν συμφωνεί με όσους παρομοιάζουν τον Σάντρο Τονάλι με εκείνον. Ο σπουδαίος Ιταλός μέσος θεωρεί πως ο άσος της Μπρέσια είναι πιο πλήρης από αυτόν, καθώς συνδυάζει περισσότερα χαρακτηριστικά.

Ο Τονάλι θεωρείται το next big thing του ιταλικού ποδοσφαίρου, αφού πραγματοποιεί σπουδαίες εμφανίσεις με τη Μπρέσια. Γιουβέντους και Ίντερ ενδιαφέρονται ήδη για να τον κάνουν δικό τους.

Άλλωστε, βρίσκεται μόλις στα 20 του χρόνια και όπως είναι λογικό, η περίπτωσή του είναι εξαιρετικά δελεαστική για όλους τους μεγάλους.

Πάντως, ο πρώην άσος των Γιουβέντους, Μίλαν και Ίντερ δεν συμφωνεί με όσους παρομοιάζουν μαζί του τον μέσο της Μπρέσια. Pirlo: 'I played some games with just my left foot' -Juvefc.com

Μιλώντας Live στο Instagram, ο Πίρλο δήλωσε:

“Πολλοί λένε ότι είναι ο νέος Πίρλο. Ωστόσο, εγώ δεν βλέπω πολλά κοινά στο παιχνίδι μας. Νομίζω πως είναι διαφορετικός παίκτης από μένα.

Ο Τονάλι είναι πιο πλήρης και αμυντικά, αλλά και όταν φτιάχνει παιχνίδι. Είναι μια μίξη δικών μου χαρακτηριστικών, αλλά και άλλων παικτών. Είναι ο πιο ελπιδοφόρος μέσος. Είμαι σίγουρος ότι θα γίνει ένας σπουδαίος παίκτης”

Όσο για το ποδόσφαιρο εν μέσω κορωνοϊού, ο Πίρλο έθεσε την δημόσια υγεία ως πρώτη προτεραιότητα, ξεκαθαρίζοντας πάντως ότι συμφωνεί με τη συνέχιση των πρωταθλημάτων εφόσον αυτό καταστεί εφικτό.

“Δεν θα είναι μια εύκολη απόφαση. Ελπίζουμε ότι το πρωτάθλημα θα συνεχιστεί. Στο ποδόσφαιρο εργάζονται πολλοί άνθρωποι, οπότε πρέπει να παρέχεται η μέγιστη ασφάλεια. Εφόσον όμως έστω και ένας άνθρωπος αρρωστήσει, τότε το πρωτάθλημα θα πρέπει να ξαναδιακοπεί”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ