Ρεάλ Μαδρίτης

“Στην Ατλέτικο κατά 80% ο Χάμες Ροντρίγκες”

Αλλάζει ομάδα, αλλά όχι πόλη ο Χάμες Ροντρίγκες, με τον Κολομβιανό να παρουσιάζεται από τα Μέσα της χώρας του μία "ανάσα" από την Ατλέτικο Μαδρίτης.

Σε συζητήσεις βρίσκονται οι δύο μεγάλες ομάδες της Μαδρίτης. Οι “ροχιμπλάνκος” έχουν ήδη χτυπήσει την πόρτα της Ρεάλ Μαδρίτης για την παραχώρηση του Χάμες Ροντρίγκες.

Όπως, μάλιστα αναφέρουν τα Μέσα της πατρίδας του, ο πιθανότερος προορισμός για τον 29χρονο θα είναι η Ατλέτικο. Χάμες Ροντρίγκες

Σε προχωρημένο στάδιο οι διαπραγματεύσεις

Πολύ θετικά είναι τα δείγματα που υπάρχουν, όσον αφορά την ολοκλήρωση της μεταγραφής. Οι συμπατριώτες του διεθνούς άσου αναφέρουν πώς κατά 80% θα αγωνίζεται στο “Γουάντα Μετροπολιτάνο”, για χάρη της μισητής συμπολίτισσας της Ρεάλ. Οι “μερένχες” προφανώς και θα ήθελαν να τον δώσουν σε κάποια ομάδα εκτός Ισπανίας.

Όμως, ο ίδιος έχει επιλέξει την ομάδα του Ντιέγκο Σιμεόνε για την συνέχεια της καριέρα του. Ο Αργεντινός τεχνικός φαίνεται πώς τον έχει πείσει ότι η Ατλέτικο είναι η κατάλληλη επιλογή γι’ αυτόν. Επομένως, ο Κολομβιανός θα απορρίψει κάθε άλλη πρόταση που θα γίνει γι’ αυτόν. Κάτι που θα αναγκάσει την Ρεάλ να τον κρατήσει για τον επόμενο χρόνο κι έπειτα να τον χάσει ως ελεύθερο.

Το ενδεχόμενο αυτό δεν αρέσει στην διοίκηση της Βασίλισσας. Κάθε πηγή εσόδου την φετινή σεζόν είναι σημαντική και η πώληση του Χάμες Ροντρίγκες ενδέχεται να φέρει ένα σεβαστό ποσό στα ταμεία. Μεγάλο ποσοστό αυτού εξάλλου θα καταλήξει στο μπάτζετ του Ζινεντίν Ζιντάν. Ο Γάλλος τεχνικός έχει ήδη βάλει τον παίκτη στην “μαύρη” λίστα του και δεν τον ενδιαφέρει εάν θα πάει σε κάποιον ανταγωνιστή. Αυτόν που τον απασχολεί είναι να βρεθεί αγοραστής και να τονώσει το μεταγραφικό του πορτοφόλι.

Η τιμή πώλησης που έχει τεθεί στον διεθνή μεσοεπιθετικό ανέρχεται στα 50 εκατομμύρια ευρώ. Μέχρι πρότινος, η Ατλέτικο έχει φθάσει έως τα 35 εκατ. και όπως όλα δείχνουν η “χρυσή τομή” θα βρεθεί κάπου στην μέση. Η στάση του παίκτη είναι ξεκάθαρη και αναμένεται να παίξει τον ρόλο της στην θετική έκβαση της υπόθεσης.

Οι Κολομβιανοί άλλωστε παρουσιάζουν την συμφωνία σχεδόν “τελειωμένη”. Δεν αποκλείεται λοιπόν να έχουμε και σύντομα περαιτέρω εξελίξεις επί του θέματος.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ