Μάντσεστερ Σίτι

Δεν αγχώνονται στην Σίτι για Γκουαρντιόλα

Μπορεί ο Λαπόρτα να δήλωσε πώς επιθυμεί την επιστροφή του Γκουαρντιόλα στην Μπαρτσελόνα, οι "πολίτες" όμως παραμένουν ψύχραιμοι.

Τον Πεπ Γκουαρντιόλα έχει θέσει ως νούμερο ένα στόχο του ο Ζοάν Λαπόρτα για το 2021, όταν και θα διεκδικήσει και πάλι την προεδρία της Μπαρτσελόνα.

Χρονιά που ολοκληρώνεται και το συμβόλαιο του Ισπανού με την Μάντσεστερ Σίτι. Όπως γράφεται όμως στο “Νησί”, οι “πολίτες” παραμένουν αισιόδοξοι για το μέλλον του στον σύλλογο. Γκουαρντιόλα

Εικόνα από το παρελθόν και το… μέλλον;

Ξεκάθαρο φαίνεται το πλάνο του Λαπόρτα. Θέλει να δει την Μπαρτσελόνα να πορεύεται εκ νέου με τον νυν τεχνικό της αγγλική ομάδας. Όμως, η διοίκηση της Σίτι δεν δείχνει πρόθυμη να επεκτείνει την συνεργασία της με τον Ισπανό.

Οι ιθύνοντες θέλουν να τον κρατήσουν στον σύλλογο για πολλά χρόνια ακόμα. Πιστεύουν πώς μπορεί να συνδέσει το όνομά του με την ομάδα και να γίνει ένας σύγχρονος θρύλος της. Ήδη έχει φέρει πολλές επιτυχίες στο “Έτιχαντ” και στην Μάντσεστερ Σίτι είναι πεπεισμένοι πως αυτό θα συνεχιστεί και στο μέλλον.

Επομένως, θα καθίσουν σύντομα στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Γκουαρντιόλα. Πιθανώς να του προτείνουν βελτιωμένες αποδοχές. Το συμβόλαιό του είναι ήδη το πλέον πιο ακριβό στο “Νησί”, όσον αφορά τους προπονητές, αλλά οι “πολίτες” δεν θα διστάσουν να τον “χρυσώσουν” ακόμα περισσότερο ώστε να μείνει στο Μάντσεστερ.

Ο ίδιος πάντως έως τώρα δεν έχει δείξει τάσεις φυγής. Πολλοί θεωρούν πως θέλει να κατακτήσει πρώτα το Τσάμπιονς Λιγκ με τον σύλλογο. Κάτι που ασφαλώς η Σίτι δεν έχει καταφέρει ποτέ στο παρελθόν. Όμως, το ενδιαφέρον της Μπαρτσελόνα σε συνδυασμό με την τιμωρία της ομάδας ίσως να του αλλάξουν γνώμη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ