Άρσεναλ

Ενίσχυση από Ελβετία για την άμυνα της Άρσεναλ

Στην λίστα του Μίκελ Αρτέτα προστέθηκε το όνομα του Εράι Κομέρτ, με τον Ισπανό τεχνικό της Άρσεναλ να στοχεύει στην ενίσχυση της άμυνας.

Ένα νέο όνομα εμπλέκεται στο ρεπορτάζ της Άρσεναλ. Όπως γράφουν στην Τουρκία οι “κανονιέρηδες” έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για την απόκτηση του 22χρονου Εράι Κομέρτ.

Ο παίκτης έχει εντυπωσιάσει τους σκάουτερ της ομάδας, με τις εμφανίσεις του στην Βασιλεία. Είναι πλέον ψηλά στην λίστα του νεαρού τεχνικού, ως μία πιο φθηνή εναλλακτική λύση. Άρσεναλ

Τα λαγωνικά της ομάδας έψησαν τον Αρτέτα

Ο Ελβετός, με ρίζες από Τουρκία, αμυντικός ήταν και πέρυσι στο στόχαστρο των Λονδρέζων. Όμως, η περίπτωσή του δεν προχώρησε. Η Άρσεναλ προτίμησε την πιο σίγουρη, όπως φαινόταν εκείνη την στιγμή, λύση του Νταβίντ Λουίζ.

Όμως, ο Αρτέτα δεν έχει μείνει ικανοποιημένος ούτε από τον Βραζιλιάνο, ούτε από τους υπόλοιπους αμυντικούς του. Έτσι βρίσκεται στην αγορά για έναν, τουλάχιστον, κεντρικό αμυντικό. Επειδή λοιπόν η αγορά του Νταγιό Ουπαμεκανό είναι δύσκολη, θα εξετασθούν εναλλακτικές λύσεις.

Μία από αυτές είναι ο Εράι Κομέρτ. Οι σκάουτερ του συλλόγου έχουν πείσει τον τεχνικό του για την αξία του. Όπως αναφέρει η “Fanatik” από την Τουρκία μάλιστα, εξετάζεται ιδιαίτερα “ζεστά” το ενδεχόμενο να κινηθεί για την απόκτησή του.

Εάν τελικά προχωρήσει, θα πρέπει να ανταγωνιστεί την Γαλατασαράι, η οποία τον θέλει επίσης. Η τουρκική ομάδα την δεδομένη στιγμή έχει το προβάδισμα, καθώς έχει κάνει ήδη επίσημη κρούση για τον παίκτη. Όμως, εάν οι Λονδρέζοι μπουν στο παιχνίδι για την απόκτησή του, τότε θεωρείται πως θα είναι σε θέση ισχύος.

Ο 22χρονος προτιμάει να μεταγραφεί σε ένα πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα και η Πρέμιερ Λιγκ είναι ο ιδανικός προορισμός για τον ίδιο.

Η Βασιλεία πάντως δεν είναι έτοιμη να αφήσει τον παίκτη να φύγει. Όμως, εάν ο ίδιος ο άσος δηλώσει πως θέλει να αποχωρήσει τότε πολύ δύσκολα θα μπορέσει να τον κρατήσει.  Σύμφωνα με το Transfermarkt, η αξία του ανέρχεται στις 2 εκατομμύρια λίρες. Όμως, η ομάδα του θα ζητήσει ένα ποσό γύρω στα 10 εκατ., ώστε να δεχθεί να τον δώσει.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ