ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Αφήνει τα πολλά πολλά ο προπονητής της Νότιγχαμ: «Ας δούμε την πραγματικότητα» (vid)
Μας έπεσαν τα σαγόνια με τη νέα Φεράρι του Κριστιάνο Ρονάλντο! (pic, vid)
Απαισιόδοξος ο Ούλι Χένες: «Αδύνατο να φέρουμε στην Μπάγερν τον Τσάμπι Αλόνσο»
Πλησιάζει το τέλος του Μπόελι από την προεδρία της Τσέλσι!
Λίβερπουλ: Βρήκε τον αντι-Σαλάχ και… ξενέρωσε τους οπαδούς της!
Γιουνάιτεντ, πλησιάζει ο παικταράς – Ένας «μάγος» στο Ολντ Τράφορντ με… 60 εκατ. ευρώ!
Μπρούνο Φερνάντες, 2024
Τονάλι, διαλύεται η καριέρα σου – Νέα κατηγορία για παράνομο στοιχηματισμό (pic)
Η Μπαρτσελόνα είναι κοντά στο να πάρει… τσάμπα τον «εγκέφαλο» της Άρσεναλ!
Οριστική απόφαση – «Ακύρωσε» την Μπάγερν και θέλει μόνο Ρεάλ!
Άρσεναλ: Ο Αρτέτα έχει βρει ποιοι επιθετικοί τον ενδιαφέρουν από τώρα!
Μπαρτσελόνα, τον έδιωξες σαν άχρηστο – Τώρα γίνεται μάχη για την απόκτηση του!
Μπαρτσελόνα: Γιαμάλ… η εκτόξευση – Τα δύο στοιχεία που δείχνουν την εξέλιξη του!
Ποτσετίνο: «Είναι τέρμα λυπημένος! Δώσαμε τόσα χρήματα και έπαιξε μόλις 30’»
Οι δέκα πιο ακριβοί ποδοσφαιριστές στον κόσμο – Λείπουν οι… GOAT (pic)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Μπαρτσελόνα

Μπαρτσελόνα: Ξεκινάει τα ψώνια της για την άμυνα

Για την ενίσχυση της άμυνας της κινείται η Μπαρτσελόνα και ασφαλώς τσεκάρει την αγορά της Ιταλίας, έχοντας τέσσερις παίκτες στο στόχαστρο.

Μπαρτσελόνα: Ξεκινάει τα ψώνια της για την άμυνα

Την απόκτηση δύο αμυντικών επιθυμεί ο Κίκε Σετιέν. Ο τεχνικός της Μπαρτσελόνα θεωρεί πώς υπάρχουν κενά στην οπισθοφυλακή της, οπότε θα κινηθεί για έναν στόπερ κι έναν ακραίο μπακ.

Για τον λόγο αυτό έχει στραφεί στην αγορά της Σέριε Α, έχοντας εντοπίσει τέσσερις υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους. Μπαρτσελόνα

“Σούπερ μάρκετ”

Για τα ψώνια της έχει βγει λοιπόν η Μπαρτσελόνα, στην κορυφαία αγορά αμυντικών. Η Ιταλία είναι ένα πραγματικό “σχολείο” για παίκτες που αγωνίζονται στα μετόπισθεν. Επόμενο είναι οι άνθρωποι των Καταλανών να την εμπιστεύονται για να ενισχύσουν την οπισθοφυλακή τους.

Όπως αναφέρει η “Mundo Deportivo”, ο σύλλογος έχει ξεκινήσει ήδη συζητήσεις με τις Γιουβέντους και Ίντερ. Ανεξάρτητες διαπραγματεύσεις όπως φαίνεται σε σχέση με αυτές που υπάρχουν ήδη. Λαουτάρο Μαρτίνεθ και Πιάνιτς είναι δύο ονόματα που έχουν εμπλακεί στο ρεπορτάζ των “μπλαουγκράνα”, αλλά οι νέες περιπτώσεις θα συζητηθούν ξεχωριστά.

Αρχικά, η διοίκηση της Μπαρτσελόνα έχει στο στόχαστρο της τον Ματάις ντε Λιχτ. Είχαν κινηθεί και πέρυσι για τον Ολλανδό άσο, αλλά η Γιουβέντους κέρδισε την μάχη της υπογραφής του. Οι συνθήκες όμως δεν έχουν  ευνοήσει την εξέλιξή του στο Τορίνο και οι “μπλαουγκράνα” θέλουν να εκμεταλλευθούν την κατάσταση.

Όμως, η ιταλική ομάδα δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα τις προθέσεις της για τον νεαρό. Δεν έχει δώσει μία απάντηση για το εάν παραχωρείται ο Ντε Λιχτ. Για την ώρα είναι διστακτικοί και προτείνουν αντί αυτού να δώσουν τον Ντανιέλε Ρουγκάνι. Οι Καταλανοί από την μεριά τους δεν είναι αρνητικοί στο ενδεχόμενο αυτό. Θέλουν όμως να εξαντλήσουν τις πιθανότητές τους για τον 20χρονο διεθνή αστέρα.

Παράλληλα, έχουν εκφράσει ενδιαφέρον και για τον Ματία ντε Σίλιο. Η εμπειρία και η προσαρμοστικότητα του Ιταλού σε διάφορες θέσεις εκτιμάται από τον Σετιέν και θα τον ήθελε στο ρόστερ του.

Τέλος, υπάρχουν συζητήσεις και για τον Μίλαν Σκρίνιαρ. Ο ηγέτης των “νερατζούρι” είναι ψηλά στην λίστα του τεχνικού της Μπάρτσα και δεν αποκλείεται να κάνει την κίνησή του γι’ αυτόν. Πάντως, φαίνεται πώς πολλά θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις με τον Ντε Λιχτ.

Στις όποιες διαπραγματεύσεις, η Μπαρτσελόνα θέλει να συμπεριληφθούν τα ονόματα των Ουμτιτί και Σεμέδο, ώστε να μειωθεί το κόστος.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ