Λίβερπουλ

O Φαν ντερ Σαρ…στηρίζει την Λίβερπουλ

Ο πρώην άσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θεωρεί πως το πιο σωστό σε περίπτωση οριστικής διακοπής της Πρέμιερ Λιγκ, θα ήταν το να δοθεί ο τίτλος στην Λίβερπουλ!

Κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ποιο θα είναι το μέλλον της φετινής Πρέμιερ Λιγκ. Ναι μεν πρόθεση όλων είναι να ξεκινήσει εκ νέου η αγωνιστική δράση στις αρχές του Ιουνίου, κάτι που μέχρι στιγμής όπως δεν είναι και… δεδομένο. Όλοι οι σύλλογοι επιθυμούν την επανέναρξη των αναμετρήσεων προκειμένου να μην χαθούν και άλλα… εκατομμύρια!

Το μεγάλο ερώτημα όμως είναι ένα. Σε περίπτωση που διακοπεί οριστικά η φετινή σεζόν θα δοθεί ο τίτλος στην Λίβερπουλ ή όχι; Το αρνητικό σενάριο δεν θέλουν καν να το σκέφτονται οι άνθρωποι της Λίβερπουλ. Από την πλευρά του ένας πρώην ποδοσφαιριστής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο Φαν ντερ Σαρ, υποστήριξε πως η Λίβερπουλ αξίζει τον τίτλο και πρέπει να την δοθεί αν δεν ξεκινήσει ξανά το πρωτάθλημα.

«Κατά την γνώμη μου, ο τρόπος με τον οποίον έπαιζαν και με τους πόντους που έχουν μαζέψει θα ήταν ιδιαίτερα σκληρό να μην πάρουν το πρωτάθλημα. Η Πρέμιερ Λιγκ έχει μια καλή διοίκηση. Σίγουρα, υπάρχουν πολλά οικονομικά και εμπορικά συμφέροντα. Είμαι σίγουρος πως θα πάρουν την σωστή απόφαση», τόνισε.

«Θα αποφασίσουν για τις θέσεις του Τσάμπιονς Λιγκ και για τον υποβιβασμό.», είπε στο CNN Sport.

«Και φυσικά για το αν δοθεί ο τίτλος στην Λίβερπουλ. Εάν το πρωτάθλημα διακοπεί, τότε πιστεύω πως κανείς δεν θα έχει θέμα αν δοθεί ο τίτλος στην Λίβερπουλ», ανέφερε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ