Μπαρτσελόνα

Σεμέδο φεύγει, Ντε Σίλιο έρχεται στη Μπαρτσελόνα

Την ενδυνάμωση στο δεξί άκρο της άμυνας κοιτάζει η Μπαρτσελόνα, μετά τις ανεπιτυχείς διαπραγματεύσεις ανανέωσης με τον Νέλσον Σεμέδο

Αρκετά δύσκολη πρέπει να θεωρείται η παραμονή του Νέλσον Σεμέδο στην Μπαρτσελόνα και τη νέα σεζόν, καθώς οι διαπραγματεύσεις ανανέωσης των δύο πλευρών κατέληξαν σε αδιέξοδο.

Οι δύο πλευρές είχαν καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων, καθώς το συμβόλαιο του Πορτογάλου έληγε το 2022 και οι Ισπανοί ήθελαν να τον δέσουν για άλλα 3. Παρόλα αυτά οι οικονομικές απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή κρίθηκαν υπέρογκες από τη διοίκηση των «μπλαουγκράνα», οι οποίοι εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα προχωρήσουν τις διαδικασίες πώλησης του.

Ένα ποσό κοντά στα 40 εκατομμύρια ευρώ δύσκολα θα απορριπτόταν από τους Καταλανούς, οι οποίοι θέλουν να πάρουν το μέγιστο δυνατό πριν η αξία του ποδοσφαιριστή πέσει περισσότερο. Δεδομένου του ενδιαφέροντος από άλλους συλλόγους για τον 26χρονο, η πώληση του μέσα στο καλοκαίρι μπορεί να θεωρηθεί πολύ πιθανή.

Ακόμη όμως και αν κάποια ομάδα δεν καταθέσει πρόταση για τον Σεμέδο, η διοίκηση των πρωταθλητών Ισπανίας μπορεί να τον χρησιμοποιήσει ως μέρος κάποιας άλλης συμφωνίας (Μαρτίνεζ και Πιάνιτς).

Έχει βρεθεί ήδη ο… διάδοχος

Έτσι σε περίπτωση που απομακρυνθεί με τον ένα ή τον άλλο τρόπο ο Πορτογάλος ακραίος αμυντικός, η Μπαρτσελόνα ενδιαφέρεται για την αντικατάστασή του από τον Ματία Ντε Σίλιο της Γιουβέντους. Ο Ιταλός αμυντικός είναι ιδιαίτερα καλός στα αμυντικά του καθήκοντα, καθιστώντας μια εναλλακτική επιλογή σε σχέση με τον πιο επιθετικογενή Σέρχι Ρομπέρτο.

Ακόμα η τιμή του 27χρονου ποδοσφαιριστή είναι κάτι παραπάνω από προσιτή, καθώς μια προσφορά της τάξης των 10 εκατομμυρίων ευρώ πιθανότατα θα γινόταν δεκτή από τη «βέκια σινιόρα».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ