ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Βρέθηκε ενεργή βόμβα του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου στο γήπεδο της Μάιντς! (pic)
Όταν ο Καστεγιάνος με καρέ τερμάτων έκανε τη Ρεάλ να υποκλιθεί στη Χιρόνα! (vid)
Παράδειγμα προς αποφυγή ο Αλεξάντερ-Άρνολντ, «κοιμόταν» στο 2-0 της Έβερτον! (vid)
Ο Λαπόρτα έπαιξε τα ρέστα του με Τσάβι και δικαιώθηκε!
Ιταλική εφημερίδα χρίζει τον Όσιμεν ως αντι-Μπαπέ!
Γιόχαν Κρόιφ: Η αρχή ενός θρύλου του ποδοσφαίρου! (vid)
Τσέλσι: Νυστέρι για Έντσο Φερνάντες και τέλος η σεζόν!
Ρεάλ Μαδρίτης: Βρήκε τον αντι-Νάτσο στη Μίλαν!
Η Γιουβέντους βρήκε τον επόμενο… Μπουφόν της!
Η Μπασακσεχίρ έφτιαξε… προτομή του Πέλκα! (pic)
Ο Αντσελότι μίλησε: «Αυτοί οι δύο αξίζουν τη Χρυσή Μπάλα»
Η Ρόμα θέλει να «κλέψει» τον απόλυτο αστέρα της Γιουβέντους!
Ηγετής Φούντας με γκολ και ασίστ στη νίκη της Τράμπζονσπορ στο Κύπελλο! (vid)
Τσάβι με στροφή 180 μοιρών: «Το πρότζεκτ αυτό δεν έχει τελειώσει»
Ο Λάμπρου «κάρφωσε» τον Άγιαξ μέσα στο Άμστερνταμ! (vid)
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Ίντερ

Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Γουίλιαμ Καρβάλιο

Για την απόκτηση του Γουίλιαμ Καρβάλιο από την Μπέτις ενδιαφέρεται η Ίντερ, αλλά δεν παίζει μόνη της για τον Πορτογάλο αμυντικό χαφ.

Στο στόχαστρο της Ίντερ ο Γουίλιαμ Καρβάλιο

Τα πλάνα της για την επόμενη σεζόν κάνουν οι άνθρωποι των “νερατζούρι“. Από τις προτεραιότητες της Ίντερ  είναι η ενίσχυση του άξονα και ο Γουίλιαμ Καρβάλιο είναι ψηλά στην λίστα της ομάδας.

Ο Κόντε ψάχνει έναν ικανό “κόφτη” για να ελευθερώσει τους δημιουργικούς του μέσους και ο διεθνής Πορτογάλος μοιάζει ιδανικός. Γουίλιαμ Καρβάλιο

Περιζήτητος και στο “Νησί”

Εντυπωσιακή είναι η παρουσία του Πορτογάλου στην Ισπανία με την φανέλα της Ρεάλ Μπέτις. Ο 28χρονος βρίσκεται δύο χρόνια στην ομάδα κι έχει δημιουργήσει πολλούς οπαδούς με τις εμφανίσεις του. Στην ηλικία που βρίσκεται, δείχνει έτοιμος και για το μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Την ευκαιρία αυτή θέλει να του δώσει η ιταλική ομάδα. Ο Κόντε έχει ξεχωρίσει τον παίκτη και θέλει να τον εντάξει στο ρόστερ του. Πιστεύει πώς μπορεί να ταιριάξει μαζί με τους Μπρόζοβιτς και Έρικσεν στη μεσαία γραμμή και να δημιουργήσουν έναν πληρέστατο άξονα.

Μάλιστα, η περίπτωσή του εξετάζεται ανεξάρτητα από αυτή του Αρτούρο Βιντάλ. Έχουν άλλωστε διαφορετικά χαρακτηριστικά και ο Κόντε σκοπεύει να κινηθεί για την απόκτηση και των δύο. Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, είναι οι κύριοι στόχοι του για το κέντρο, καθώς θεωρεί πώς τους χρειάζεται αμφότερους ώστε να ανεβάσει ποιότητα αυτή την απαιτητική γραμμή.

Το έργο του Ιταλού τεχνικού της Ίντερ πάντως μοιάζει δύσκολο. Έχει να αντιμετωπίσει τον αυξημένο ανταγωνισμό, με ομάδες κυρίως από την Πρέμιερ Λιγκ να τον έχουν στο στόχαστρο. Πιο “ζεστό” είναι το ενδιαφέρον της Λέστερ, η οποία όμως θα κινηθεί για την απόκτησή του εφόσον χάσει τον Γουιλφρίντ Εντιντί.

Η Παρί θέλει να κάνει δικό της τον Νιγηριανό και οι “αλεπούδες” έχουν θέσει τον Γουίλιαμ Καρβάλιο ως νούμερο ένα υποψήφιο αντικαταστάτη. Παράλληλα όμως, ο έμπειρος μέσος είναι στην λίστα και των Τότεναμ και Γουλβς. Εφόσον ο παίκτης είναι διαθέσιμος προς πώληση θεωρείται δεδομένο πώς οι δύο σύλλογοι θα κινηθούν για την αγορά του.

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ