Γιουβέντους

Μέλο: «Ο Κιελίνι λέει όσα λέει μπας και… πουλήσει το βιβλίο του»

Ο Φελίπε Μέλο εξαπέλυσε νέα... "επίθεση" προς τον Ιταλό στόπερ της Γιουβέντους.

Έχει ξεσπάσει μια… διαμάχη ανάμεσα στους Φελίπε Μέλο και Κιελίνι! Αφορμή είναι τα όσα έγραψε στο βιβλίο του ο Ιταλός στόπερ της Γιουβέντους.

Εδώ και αρκετές ημέρες οι δύο ποδοσφαιριστές… ρίχνουν «πυρά» ο ένας προς τον άλλον και μέχρι στιγμής δεν δείχνει κανείς πως προτίθεται να υποχωρήσει! Ο Βραζιλιάνος άσος έχει δυσαρεστηθεί αρκετά με τα όσα είπε ο άσος των μπιανκονέρι για αυτόν και φρόντισε να απαντήσει για μια ακόμη φορά!

«Απλά έχει πρόβλημα μαζί μου γιατί είχαμε χτυπήσει με τα κεφάλια μας σε ένα ματς κόντρα στην Σιένα, πριν πολλά χρόνια. Δεν του έχω μιλήσει από τότε και μετά έγραψε αυτό το βιβλίο. Είπα όσα θα έπρεπε να μπω. Έγιναν χιλιάδες πράγματα στην Γιουβέντους και θα μπορούσα να γράψω πάρα πολλά βιβλία για αυτά. Πολύ πιο σημαντικά από όσα γράφει σε αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά.

«Ο Κιελίνι δεν μου ζήτησε ποτέ συγγνώμη, αλλά είμαι εντάξει με αυτό. Απλώς να αναλάβει τις ευθύνες του για όσα έγραψε και είπε. Προκάλεσε αυτήν την διαμάχη μόνο και μόνο για να πουλήσει το βιβλίο του. Θα έπρεπε να ακολουθήσει τα βήματα του σπουδαίο Ζανέτι, που είναι τώρα αντιπρόεδρος στην Ίντερ και που στο βιβλίο του δεν αναφέρθηκε καθόλου στην Γιουβέντους. Εμένα η Ίντερ ήταν το όνειρο μου από μικρό παιδί και ήθελα να αγωνιστώ πάντα εκεί», είπε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ