ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Φερνάντες για Κριστιάνο: «Προσεύχομαι για εκείνους που τον κράζουν… Θα πάθουν ζημιά!»
Μπέλιγχαμ: «Ακόμα τσιμπιέμαι για να δω αν όλα αυτά που ζω είναι αληθινά»
Μέχρι και ο «πολύς» Μουρίνιο υποκλίθηκε στον Κριστιάνο για τη μεταγραφή του!
Ο Λουίς Ντίας όταν την… κολλάει, αυτή μετά δύσκολα φεύγει από πάνω του! (vid)
Παλαίμαχος της Άρσεναλ προειδοποιεί: «Απαγορεύεται η ήττα με Σίτι»
Ο Νάγκελσμαν το είπε ξεκάθαρα… Η Μπαρτσελόνα κοντεύει να ξεπαστρέψει τον Γκουντογκάν!
Πρόεδρος Παρί: «Έχουμε τρομερή ομάδα! Οι καλύτεροι της Πορτογαλίας παίζουν σ’ εμάς!»
Θεϊκή ατάκα από Τόνεϊ σε Μαϊνού: «Εγώ στην ηλικία σου έπαιζα… X-box!»
Άγριο «κράξιμο» από παίκτη της Τότεναμ στον Ποστέκογλου: Τον έκανε… ρόμπα δημόσια!
H εντυπωσιακή Λεότα τραβάει από τη… μύτη τον Κάριους: «Καλύτερα να πάει στην Ιταλία»
Παρέδες για την ΕΠΙΚΗ επέμβαση του Νάβας: «Είναι γάτος! Τι πιάνει ο που…ας γιος» (vds)
Ο Έντρικ από την πρώτη ημέρα στη Ρεάλ Μαδρίτης θα παλεύει με τα… θηρία!
Ατάκα – φωτιά από τον Νάγκελσμαν για τον «γερασμένο» και «τελειωμένο» Κρόος!
Η Μίλαν… κλαίει για τον Ζιρού, αλλά «κλείνει» τον ηγέτη της άμυνάς της!
Το πήρε απόφαση η Ρεάλ Μαδρίτης… Τα σκάει χοντρά για να αγοράσει τον «Γάλλο Ράμος»!
ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κάνε subscibe στο κανάλι μας στο Youtube
Premier League

O Κλάτενμπεργκ ονόμασε τους 5 πιο ενοχλητικούς παίκτες

Ο πασίγνωστος πρώην διαιτητής σε παιχνίδια της Πρέμιερ Λιγκ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, ονόμασε τους 5 ποδοσφαιριστές που του έκαναν τη ζωή στο γήπεδο.

O Κλάτενμπεργκ ονόμασε τους 5 πιο ενοχλητικούς παίκτες

Ο Μάρκ Κλάτενμπεργκ αποτέλεσε ένα από τους πιο καλούς διαιτητές της Πρέμιερ Λιγκ από το 2004 έως το 2017. Πρόσφατα, ο γκολκίπερ της Λέστερ, Κάσπερ Σμάιχελ είχε δηλώσει ότι λάτρευε το συγκεκριμένο διαιτητή και την ικανότητα του να επιβληθεί. Ο Κλάτενμπεργκ το 2017 αποφάσισε να κρεμάσει τη σφυρίχτρα του για να αποκτήσει ένα ρόλο στην Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία της Σαουδικής Αραβίας. Αυτήν την περίοδο μεταξύ άλλων αρθρογραφεί στην Daily Mail. Έτσι, πριν λίγες μέρες ονόμασε στη στήλη του τους 5 πιο ενοχλητικούς ποδοσφαιριστές.

Κρεγκ Μπέλαμι

“Ο Μπέλαμι ήταν ένας εφιάλτης για κάθε διαιτητή. Θα σου γρύλιζε και θα κουνούσε τα χέρια, προσπαθώντας συνεχώς να σε προκαλέσει. Η γλώσσα που χρησιμοποιούσε ήταν απαίσια΄. Ήταν εντελώς αγενής. Ως διαιτητής είναι δύσκολο να διαχειριστείς έναν τέτοιο παίκτη διότι συνέχεια σου αποσπά την προσοχή. Θυμάμαι μία φορά μου έπιασε και μου πίεσε τα γεννητικά όργανα στο τούνελ του Έτιχαντ. Ήταν ένα αστείο και το πήρα έτσι αλλά υπήρχε προϊστορία. Αυτή πηγαίνει πίσω στο Δεκέμβρη του 2009 όταν τον απέβαλα στο παιχνίδι της Σίτι με αντίπαλο τη Μπόλτον”.

Ρόι Κιν

“Όταν έπαιζε ήταν δύσκολο να το διαχειριστείς. Θυμάμαι ένα περιστατικό να φωνάζει μπροστά στο πρόσωπό ενός διαιτητή. Νομίζω ότι όλο αυτό προερχόταν και από τον Σερ Άλεξ. Ποτέ δεν είχε να κάνει με το να επηρεάσει την απόφαση που πάρθηκε. Πάντα ήθελε να ασκήσει πίεση για την επόμενη απόφαση. Δε μπορούσες να τον εμπιστευτείς. Ποτέ δεν ήξερες πότε θα εκραγεί, όπως στο τάκλιν με τον Αλφ Ινγκ Χάλαντ. Ήταν ντροπή και προμελετημένο. Πάτα ήταν ψυχρός και ήθελε να είναι ο σκληρός τύπος. Αυτό προκαλεί προβλήματα γιατί λόγω του εγωισμού ξεσπούν τσακωμοί, όπως αυτοί με τον Βιεϊρά.

Γενς Λέμαν

“Ήταν πάντα τόσο ενοχλητικός και δε σταμάταγε ποτέ. Όλη την ώρα γκρίνιαζε για τους πάντες και τα πάντα. Εάν η μπάλα ήταν στρογγυλή θα μουρμούριζε. Αν ήταν άσπρη θα μουρμούριζε. Απλά ήθελες να σταματήσει. Ήταν σπουδαίος κίπερ. Νομίζω, όμως, ότι αυτό πραγματικά μία αδυναμία του, την οποία είχαν εντοπίσει οι αντίπαλοι. Οι αντίπαλοι κάθονταν στις μύτες στα κόρνερ και ο Λέμαν θα τους έσπρωχνε. Δε μου άρεσε να είμαι διαιτητής σε αγώνες του. Ήταν απρόβλεπτος και δεν ήταν εύκολο να τα βγάλεις πέρα με τις χαζομάρες του”. Κλάτενμπεργκ

Πέπε

“Όλοι ρωτάνε για το περιστατικό στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ του 2016 όταν έκανα μία κίνηση με τη γλώσσα μου καθώς βουτούσε στο γήπεδο. Σκεφτόμουν πόσο σοφτ ήταν για τόσο μεγάλος άντρας. Το έκανε 2 φορές προσπαθώντας να εκμαιεύσει κόκκινη για παίκτη της Ατλέτικο. Κάποιος άλλος διαιτητής ίσως να το έχαβε αλλά τον είχα μελετήσει. Ήξερα τη νοοτροπία του και πως να το χειριστώ. Ήταν ένας ακόμα παίκτης που δε μπορούσες να εμπιστευτείς. Το παιχνίδι πήγαινε ομάλα και μετά θα έκανε κάτι ύπουλο. Σε εκείνον τον τελικό το ημίχρονο ήταν 1-0 με το γκολ της Ρεάλ να είναι λίγο οφσάιντ. Ήταν δύσκολη απόφαση και ο επόπτης μου το έχασε για λίγο. Έδωσα πέναλτι στην Ατλέτικο στην επανάληψη όταν ο Πέπε έκανε φάουλ στον Τόρες. Ο Πέπε ήταν απίστευτα εκνευρισμένος και μου είπε ότι αυτό δεν ήταν ποτέ πέναλτι. Του είπα ότι το πρώτο γκολ δεν έπρεπε να μετρήσει και σώπασε”.

Ο Κλάτενμπεργκ πρόσθεσε: “Αυτό ίσως ακούγεται παράξενο, διότι δύο λάθη δε μετράνε ως ένα σωστό και οι διαιτητές δε σκέφτονται έτσι αλλά οι ποδοσφαιριστές το κάνουν. Ήξερα ότι λέγοντας του αυτό θα τον έκανα να δεχτεί πιο εύκολα την κατάσταση. Ήταν, όμως μπελάς και έπρεπε συνεχώς να είσαι σε εγρήγορση”.

Τζον Όμπι Μίκελ

To 2012 η Τσέλσι παραπονέθηκε επισήμως στην FA ότι ο Κλάτενμπεργκ επιτέθηκε με ρατσιστικό τρόπο στον ποδοσφαιριστή της, Τζον Όμπι Μίκελ. Η αγγλική ομοσπονδία αθώωσε τον διαιτητή αλλά είναι κάτι που κουβαλάει μέχρι σήμερα.

“Ποτέ δε ζήτησε συγγνώμη και είναι απογοητευτικό γιατί θα μπορούσε να μου καταστρέψει τη ζωή. Έχασα το πάθος μου για τη διαιτησία για λίγο καιρό αλλά δε μπορούσα να σταματήσω γιατί είχα μία οικογένεια να φροντίσω και μία καριέρα να κυνηγήσω. Όλα αυτά άφησαν ένα κακό συναίσθημα που παραμένει μέχρι σήμερα. Ο Μίκελ άκουσε τον ισχυρισμό από τον Ραμίρεζ που δε μιλάει αγγλικά. Άλλοι παίκτες της Τσέλσι ζήτησαν συγγνώμη αλλά όχι ο Μίκελ. Είχε τη δυνατότητα να μου ζητήσει συγγνώμη και να μου μιλήσει σε ένα φιλικό της Νιγηρίας στις ΗΠΑ πριν Μουντιάλ του 2014 και θα το είχα δεχθεί αλλά τίποτα”

Κάνε subscibe στο κανάλι μας για να βλέπεις πρώτος αφιερωματικά βίντεο και συνεντεύξεις

loading...

Ακολούθησε το sportsking.gr στο Google News για να μαθαίνεις πρώτος τις ειδήσεις των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Κάνε Like στη νέα μας σελίδα στο Facebook και μάθε πρώτος τα νέα της αγαπημένης σου ομάδας

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ